2012. július 29., vasárnap

5. fejezet 41. rész: Balhés bagázs

Estére kitisztult az ég, kezdett visszatérni az igazi los angelesi időjárás. A földszínti teraszon emberek sokasodtak; halk zene szólt, a medence víztükrén 2 gumimatrac ringatózott, a levegőben a frissen sült hús illata keringett.



A hosszú -ezúttal copfba font- szőke haj tulajdonosa, körmeit rágcsálva bámulta Louis-t, aki látszólag jókedvűen beszélgetett néhány sráccal. Aggodalommal töltötte el a gondolat, hogy oda kellene mennie hozzá,  és el illene neki elújságolnia, hogy ne lepődjön meg: "csak" kiadta a világnak a csókjukat. Semmiség.
Na igen, semmiség. Nina lett volna az az ember, aki élete árán sem árulta volna el senkinek ezt a titkot, nemhogy egyenesen a sajtónak.

- Niall! El a kezekkel a húsról! Még nincs kész! -csap Louis a kis éhenkórász kézfejére, ezzel Répakirály elszakad az eddigi beszélgetésből. Nina lecsap az alkalomra, és a fiú fele indult. Az első lépés után megállt, majd jól összeszidta magát: most mit parázik? És kitől? Tomlinsontól? Ne viccelj, Nino! - Ezután határozottan menetelt tovább.

- Beszélhetnénk? -kérdezte egy hangyányival kevesebb  flegmasággal, mint általában. Louis koma észrevehető lepettséggel kapta a lányra a fejét, igyekezett leplezni az örömét, de nem sok sikerrel, ugyanis kék szemei lázasan csillogni kezdett, szája pedig reménytelien mosolygott. Minden irányból szúrkálta a kíváncsiság, vajon mit akarhat neki mondani.

- Mi ketten? -mutatott először Ninára, majd magára; elégedetten bólintott- Bármikor, bárhol!

- Akkor itt és most. -kapaszkodott egy kissé zavartan a copfjába, és egy kis birizgálás után elengedte. - Szóval, csak azt akartam veled tudatni, hogy...

Az egyedülálló hajkoronájú hapsi, alias göndör Styles varangyos béka szemekkel, vészjósló arccal vágtatott be Louis és Nina közé. Kezében a laptopját szorongatta; s hol a képernyőre, hol Tommora, hol a lányra nézett. Csoda, hogy nem szédült bele.
- Ezt nem fogjátok elhinni, ezt nem fogjátok elhinni! -ismételgette egyre izgatottabban.

- Ma még kinyögöd vagy addig lezuhanyozhatok? -kérdezte Louis, majd felvonta egyik szemöldökét.

- Kapaszkodjatok egymásba! -utasította őket minden huncutságtól mentesen. - Az internet egy valamitől hangos: a csókotoktól!

Louis álla fél métert zuhant. Úgy meredt Styles cimborájára, mintha közölte volna, hogy fellöveti magát az űrbe. Nina kényszeredetten elvigyorodott, majd végigsimított fejtetőjén.

- Te ki sem akadsz? -képedt el a fürtös. Nina megkísérelte, hogy Tomlinson bűvölő tekintetébe néz.

- Igazából pont ezt akartam az előbb elmondani, mert én...

- Te? -meredt rá Harry.

- Én...

- Te?

- Fogd már be Hazza! -förmedt rá Louis most először ellenségesen.

- Szóval én adtam ki a sajtónak az infót. -felszabadulva szaladtak ki száján a szavak.
A két fiúcska egy ideig csak állt, mint a  bálám szamara, és bámultak, mint borjú az új kapura; mondhatni egy egész állatkertet vonultattak fel.
Nina nem is gondolta volna, hogy a szószerint legforrób pletyka máris berobban az internetre. Keane nem sok időd vesztegetett. De nem bánta; hiszen ő kérte, hogy legyen így.

- MI?! -csattantak fel egyszerre, majd Louis jelentőségteljes pillantásával jelezte Harrynek, hogy hagyja őket magukra. Ez meg is történt.

- Most zabos vagy? -kérdezte Nina legörbülő szájjal, ami szemtelenül gúnyosra sikeredett. Tomlinson halántékán kirajzolódott egy ér, két szemöldöke önszántából egymás mellé ugrott. Mintha kicsit dühös lennél Lou...

-Eltaláltad.

- Úgyis kiderült volna. -rázta meg copfját, közben pedig Keane bánatos arca jutott eszébe.

- De nem ilyen gyorsan, és és és egyáltalán miért verted nagydobra? -értetlenkedett, s közben a tarkójához kapott. Kétségbe esett, mert fogalma sem volt, mi folyik a lány szőke kobakjában.

- Emiatt ne fájjon a fejed. Csak meg kellett tennem. -mondta borúsan. Szegény Elisabeth jutott eszébe, szerencsétlen teremtés.

- De... -bökte ki, de nem tudta folytatni. Nina nyugtatólag megpaskolta a fiú kemény mellkasát, aztán odébbállt. A répaevőnek esélye sem volt kiakadnia; legalábbis Nina előtt nem. Torkán akadt a szó, és bárminemű értelmes reakció. Otthagyta őt megint ez a pimasz Horan, mint eb a szaharát.

Néhány egyént leszámítva a többiek remekül érezték magukat az este hátralevő részében. Volt minigolf -Harry legnagyobb örömére- frissen sültek -Niall legnagyobb örömére- és Nina-Josh víziharc -Louis legkisebb örömére. Igen, igen: Nina ezúttal nem a múltkori egyrészes dresszét, hanem egy tengerészcsíkos bikinit húzott fel a pancsoláshoz. Imádott a hűs vízben lubickolni este. Tökéletes idomai közszemlévé váltak, miközben Josh Devine-nel hancúrozott a medencében, és ez csak tovább sárgította Tomlinson fejét.

Egy idő után Tomlinson már csak reménytelenül bámult ki fejéből. Kézfején egy sókupac várta, hogy lenyalják, az ujjai közt szorongatott citromkarika, hogy ráharapjanak, a másik kezében szorított kis pohárka tele tequilával pedig arra, hogy egykettőre felhörpintse bánatos gazdája.
Miért van az, hogy Nina Horan örökké mogorva arca egy csapásra vidámmá és bájossá varázsolódik, amikor Josh-sal van. De a lány mégsem Josh-sal, hanem vele csókolózott.
Az ütős ital legurult a torkán. A só eltűnt, a citromból egy zöld héj maradt csupán. Louis fintorogva megborzongott, aztán a kinti asztalra csapta az üvegstampót.

Egyszer csak jött Peter, akit Liam és Niall egyből a medencébe próbált lökni, de a fickó erősebb volt. Nevetve kért figyelmet, mert nagy bejelentésre készült. Nina már tudta, mi lesz az.

- A Starshine összefog velünk, és létrehoztuk Nina vezetésével az E-motion nevű tánckart!  -üvöltötte üdvrivalgást remélve, és meg is kapta. Niall sokkos vigyorral  fordult nővére felé. Mindenki a lányra szegezte örömittas tekintetét (egy-két kivétel persze azért volt pl. Jennácska), aki a medencéből figyelve inkább gyorsan lebukott a víz alá. Josh persze nem hagyta ennyiben a dolgot, kivetette a lányt a partra, így Nina nem úszta meg a csodálkozó gratulációkat.
Niall vagy fél óráig dadogott az örömtől. Nem akarta elhinni.

Másnap, a nagykoncert előtti utolsó nap, 9:01 am

Kacéran beragyogott a nap minden egyes sugara a tágas konyhába. Edények csörömpöltek, éhes szájak csámcsogtak. Csoszogások, 'jóreggeltek!', ásítások. Ezek a szavak jellemezték a reggelt. Louis komoran kanalazta tejbegrízét befele, és még Harry hülye vicceire sem volt vevő.
Immáron mondhatom úgy is, hogy az E-motionös lányok: Daisy és Jenna szája megállás nélkül járt. Liam tudálékosan bújta Anglia gazdasági hetilapját, Baily pedig megpróbálta kecsesen és nőiesen befalni a tojásos-majonézes szendvicsét; kevés sikerrel, de volt ott egy Zayn nevű fickó, aki szíves-örömest lecsókolta a lány állára kenődött majonézt. Nina bambán bökdöste kanalával a müzlis tálban úszkáló gabonapelyhet. Rémes, hogy még ez is diétás. -hőzöngött magában.

A bejárati ajtó hangosan csapódott be; bármilyen meglepő Niall már rég fent volt: A városban járt, és most hallhatóan hazaért. A reggelin már réges régen túl volt. Most valami egészen más kötötte le.

-Nina Delaney Horan! -kiabálta felháborodva, majd kifúlva betrappolt a konyhába. Majdnem mindenki fennakadt a Delaney név hallatán.

- Delaney a középső neved?
- Neked van középső neved?
- Delaney? -jöttek sorra a kérdések. Nina gyászosan pillantott öcsikéje szemébe. Mintha nem tudná, hogy ezen a nevén nem szólíthatja. Nem azért, mert utálta -pedig utálta- hanem azért, mert ez is csak egy újabb seb volt. Delaney...Floyd mindig így hívta őt; hiába kérte, hogy ne tegye. Delaney volt és kész. Mindenki másnak pedig Nina.

Niall észrevette, hogy rosszat mondott, ezért elnézést kérően a szájába harapott.
- Láttad ezeket? -lobogtatott kezében néhány pletykalapot. Nina begurult, csapot-papot otthagyva felkelt a pulttól, és mérgesen a nappaliba taszigálta édestestvérét.

- Tudom Niall, tudom. Mindenfélét írnak rólam. Nem véletlenül! Egy halom dolgot elárultam Keane-nek.

- Te hülye vagy?! -kiabált egészen váratlanul, még maga a Horan lány, 'Delaney' is hátrahőkölt. Louis és Harry -na ki más- settenkedve megpróbáltak közelebb férkőzni a feldúlt testvérpárhoz.

- Ne hagyd, hogy két ír összebalhézzon, mert akkor kő kövön nem marad! -súgta Harry. Louis-val egyetemben próbáltak nesztelenül odalopózni a kanapé mögé, de erre annyi esély volt, mint egy elefántot kecses balettra tanítani.

- Nem tudom, miért nem avatsz be. El sem mondod, mi folyik körülötted. De mindegy, te dolgod. Viszont Nina, most indul be a karriered, miért csinálod ezt? Így akarsz indítani? Ennyi váddal és előítélettel? -pattogott a baseballsapkás srác, kezében a nővérét pocskondiázó lapokkal.

- Csak hagyjatok békén. Tudom mit csinálok. És bár nem mondtam el, de jó okom van rá. Ismersz Niall. Ez életbevágó. El fogom mondai, ha itt lesz az ideje.

- De én féltelek. - nyavalygott kisfiúsan.

A Larry Stylinson duó lebukott. Az egyik meglökte a másikat, mire a másik beverte valamilyét valamibe, és kész; hangosan feljajdult. Niall a kanapé mögé lépett: - Segíthetek valamit? Elvesztette valamelyikőtök a kontaktlencséjét? -ironizált komoran, majd otthagyta őket.

Kezdett ő is besokallni. Besokallni a menedzsment 'neengedjükNiallténekelni' ötletétől, nővére örökké fennálló gondjaitól, a turnézáró koncerttel járó huzavonától, az eljegyzési partitól, odahaza balhézó szüleitől, és még ott volt Rosie is, akivel továbbra sem jutott egyről a kettőre. Összefoglalva: nem olyan könnyű Niall Horannak (sem) lenni.

Nina hangosan kifújta a levegőt. Hosszú nap lesz a mai -mondta a fejében egy hang, s nem is gondolta volna, hogy még annál is hosszabb...

Los Angeles legnagyobb arénájában egy hete készülődnek a végső koncertre. Már minden készen állt, fény- és pirotechnika, az óriás kivetítők (pontosan négy darab), hangosítás. A táncosok lelkesen próbáltak egész délelőtt. Aztán megjött a zenekar, végül a fiúk is csatlakoztak. Az öltözők már talpig felszerelve várják a holnap esti őrületet.
Minden egy nagy bolondokháza! A fiúknak egy halom interjút és felkérést le kellett mondaniuk a nagykoncert miatt. De mindez semmi; ugyanis már Nina felé is sorjáznak a különböző rádiós és tévés meghívások.
De Nina Horant csak a tánc érdekli, és hogy a lehető legtöbbet hozza ki újonnan megalakult csapatából. Furcsa, de felemelő érzés volt a tudat: valóra vált egy álma. Saját tánckara van.
Timothy teljesen ki van borulva, ami nem is csoda. Büszkesége azonban mégsem volt akkora, hogy kilépjen a csapatból, ha már nem lehet vezető pozícióban. Mester és tanítvány helyet cserélt; a sors fintora.

Mivel Louis halálosan szerelmes lett egy lányba, így halálosan féltékeny is volt. Megint egy kisebb agyvérzést kapott, mikor meglátta, hogy Nina a dobok mögött ül, mellette pedig Josh, aki nagy odaadással tanítgatja.

- Csapna beléd egy gömbvillám. -morogja Louis egy hangfal tetején gubbasztva, majd sértődötten meghúzza a vizes palackját.

- Belém? -kérdezi Niall mellőle, aki gitárral a vállán marháskodott.


- Mi? Ja, nem. -rázta meg a fejét.

- Louis, Niall, Josh! Húzás lefelé, a táncosok jönnek! -kiabált fel a színpadra James. Nina lelkesen ugrott ki a dobok takarásából, és csapta össze kezeit. Megrázta végtagjait, körzött párat a karjával, megmozgatta a nyakát minden irányba. Mind a 15 táncos a helyén volt, a zene feldübörgött, cikázó fények indultak útnak.

Eközben a stadion hátsó bejáratánál...
Zayn feszült arcvonásai árulkodóak voltak. A kezében füstölgő cigiszálat nyugtatóként szívta. Baily felső ajkát harapdálta.

- Még te duzzogsz cseszd meg? -állt elé csípőre tett kézzel. A hűs levegőben orrfacsaró töménységgel terjengett a bagófüst.

- Ne cirkuszolj, mert így is tele a tököm mindennel. -morgott a lányra. Persze Bee nem hagyta ennyiben, ő kikérte magának ezt a viselkedést a pasijától.

- Velem taplóskodsz, komolyan? -tárta szét karjait, és dacból kikapta a fiú ujjai közt tartott csikket, majd lehajította, és rátaposott. Zayn gyilkos szemekkel jutalmazta a vöröst.

- Mi a francért akarsz még jobban felhúzni? Kibírhatatlan vagy! -dühöngött, és szabályosan azt érezte, hogy B. kisasszony pattanásig feszült idegein táncol; totál szándékosan.

- Ch. Mekkora suttyó vagy te Malik. -forgatta meg szemeit, mellyel nem is sejtette, hogy végleg kiborítja a srác türelmének poharát; ha szabad ilyen költőien fogalmaznom.

- Tudod mit, akkor hagyjál békén, irritáló vörös nőszemély! -fintorgott, majd pofátlanul otthagyta a szürkületben saját barátnőjét. Baily duzzogva fújtatott. Rosszul esett neki, hogy Zayn így bánik vele. Megértette ő, hogy nem könnyű az a fajta élet, amelyet ő él, főleg most, a turné végén...de akkor is. Hát ezt érdemli ő?

- Szia Benson. -szólalt meg egy jól ismert hang mögüle. A csinos kis vöröst mintha lassított felvételre kapcsolták volna, miként fordult hátra. Gesztenyebarna szemei nem akartak hinni maguknak.

- Jim? Úristen, te mit csinálsz itt? -kérdezte sokkban állva. Ezer kérdés csapongott egyszerre a fejében: Minek jött ide? Mit akar tőle? Hogy engedték be?

- Most gondolom ezer kérdés csapong a fejedben. Minek jöttem ide? Mit akarok tőled? -sorolta, s Baily szó szerint halálra rémült. Az egész olyan baljós volt.

- Va-valahogy úgy. -helyeselt megrémülve. Jim közelebb lépett, amitől B. aggályai csak tovább fokozódtak.

- Nos, azért jöttem, mert vissza akarom kapni, ami az enyém. -vigyorgott vérfagyasztóan, és ekkor már biztossá vált a legnehezebb felfogású ember előtt is: Jim vissza akarja szerezni Baily-t. - Téged. -tette hozzá.

- Mi van? Elment az eszed?

- Úgy hallottam egy híres kis sztárocskával jársz. De lásd be, hogy mi összetartozunk!

- Nem Jim, már nem. Felejtsd el ezt, nagyon gyorsan. -kérte fenyegetően, de mivel hangja elfúlt félúton, elég hiteltelenné vált. A lány exe egy pillantás alatt már a derekát fogta, hiába próbált szabadulni. Veszettül rángatózott, de Jim egyre csak a nyakát csókolgatta. Nincs más hátra: sikítani kellett. Csakhogy a hapek elég szemfüles volt, így a lány piros ajkaira szorította tenyerét.

- Nem kiabálsz. Okos lány vagy te, nem akarod a saját vesztedet, igaz? -suttogta fülébe. Az est leszállt, kíméletlenül. Tökéletes elfedte őket a sötétség.

A stadionból jól hallatszott, hogy a fiúk mikrofonos próbát tartanak: "When I see you with him slow dancin'..."

Baily szeméből könnyek zúdultak le. Nem véletlenül szakított Jimmel; voltak nagyon ijesztő viselkedései.
Végigfuttatta  fejében az összes menekülési lehetőséget, amelyeket a filmekben bevált trükkökre alapozhatott csupán. Az is több, mint a semmi -gondolta, ezért erőből meglendítette lábát, hogy jól ágyékon küldje ezt a barmot. Sajnos túl erőtlen és kiszámítható volt a rúgás.

- Hiába próbálkozol. Gyenge vagy. És hol van ilyenkor a selyemfiúd? Azt a nyálgépet miért pont te érdekelnéd? Csak egy játékbaba vagy neki! -próbálta teletömni Baily fejét, aki már egész testével remegett, mint a kocsonya.
Jim vállát valaki kedvesen megkocogtatta. A srác nem számított erre, hirtelen hátrafordult, de akkora ütést mértek arcára, hogy elterült a betonon. Zayn csillapíthatatlan bosszúvággyal állt Jim felett.


- Zayn! -tört fel a megkönnyebbülés édes sóhaja a lány torkából.

- Bee, jól vagy? -fogta arcát markába, s annak minden pontját megvizsgálta. Aggódó macsóvá vált.

- Aha, már minden rendben. -bólogatott hálásan.

Jim tápászkodott a földről, mire Zayn védelmezően barátnője elé állt, karjaival hátához húzta a testét, hogy érezze: nem engedi, hogy bárki bántsa.

- Szóval te vagy Zayn. -köpte a szavakat egy vöröslő monoklival a szeme alatt.

- Én vagyok. És Zayn most betöri a képed! -zilált, miközben eltöltötte minden  részét az adrenalin. Tudta, hogy nincs innen visszaút, nem fog lehiggadni, amíg nem veri pépesre ezt a mocskot. A részleteket, hogy B. volt pasija miért jött ide, és hasonlók nem érdekelték. Csak azt tudta, hogy egy erőszakos állat, aki durván bánt a szerelmével. Az ő szerelmével!

- Bevallom, berezeltem. -gúnyolódott- De akkor játsszuk le tisztességesen, szépfiú. - vette le ingjét Jim, s előkerültek eddig elrejtett karizmai. Hatalmasak izomkötegek voltak, Baily sosem látott ilyet exén azelőtt. Zayn is ledobta farmer ingjét; s bár ő sem panaszkodhatott muszklik terén, láthatóan Jim volt fölényben. Persze ez cseppet sem tántorította el Zaynt, vagy ingatta meg saját erejébe vetett hitét; egy kis tesztoszteron és a jókora adrenalin javában dolgozott a keringésében.

Baily féltő-kérlelő 'Ne, Zayn'- felkiáltása elveszett a levegőben. A két fiú egymással szemben állt, várt, felmérte a másik előrelátható képességeit, erejét.
Szinte egyszerre indultak meg egymás fejét letépni. Első körben Zayn -mintha csak egy akciófilmből lopta volna- ügyesen elhajolt az ütés elől. Baily ha akart se tudott volna közbeavatkozni, így inkább ordibálva elrohant segítségért. Persze ilyenkor a biztonságiak szőrén-szálán eltűnnek, s helyette csak egy Liam-Louis kombót talál, akikhez útközben odaszegődik egy harcias kedvű lány; úgy hívják Nina.

Éppen mikor odaért a felmentősereg, Zayn kapott egyet az arcába, de szerencsére félig sikerült tompítania az ütést.

- Hé, hé! -kiabáltak Liamék, s igyekeztek szétrobbantani az egyre vérmesebbé fajuló meccset. Jim leállíthatatlannak tűnt. Mikor már Liam is kapott egy-két maflást, Zayn orrából csordogált a vér, Baily pedig potyogó könnyekkel kérlelte Jimet, hogy hagyja abba, akkor Louis bevetette magát. Csak éppen a lehető legrosszabb helyen ékelte magát be közéjük: Jim bitang erősen tolta öklét Tomlinson hasfalába. Tommo összegörnyedve öklendezni kezdett, majd térdre rogyott. Nina kétségbeesett rohant oda hozzá, minden védőfal nélkül, páncéljaitól mentesen.

26 megjegyzés:

  1. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEN...........:DDDDDDD
    ebben aztán vannak események rendesen:PP
    Zayn hozta megint a formáját rendesen:))
    Lout meg megütötte az a faszkalap:@ Majd Nina meggyógyítja:):D♥ És hamarosan jön a csók áradat:$ Mondd hogy hamarosan már egymásnak esnek:PP:))♥
    Amúgy meg remélem már jobban van a szemed..*___*
    siess a folytatással:D Imádlaaaak:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép jó napot hölgyem! :)Igen, ebben van pár dolog :P Remélem érzitek, hogy ez már az 5. fejezet, és ez lesz a nagy durranások fejezete ;D
      A csókáradatra nem adhatok garanciát, és ismersz: nem mondok semmit előre el :DD Bocsi <3
      Igen, már szinte tökéletesen van, köszönöm szépen! Sietni fogok, sajnos ezt is hamarabb akartam hozni, de annyi programom van, aminek mondjuk örülök :D Puszillak drága :*

      Törlés
  2. ÚÚÚÚÚÚ...ÁÁÁÁÁÁ.WÁÁÁÁÁÁÁÁ. Jesszus isten!:O Ilyen fantasztikusan hiper szuper mega király részt még nem írtál. Vagyis írtál, de ez is egy megakirály rész lett. Pedig azt hittem nagyobb gondok lesznek ebből a kitálalós cikuszból, de mi az már hogy Dealyni vagy Dealin vagy mi a tököm már az a név. xd Kiejteni sem tudom nem hogy leírni. Kétség nem fér hozzá iszonyatosan jó vagy ilyen nevek hozzáadásában.. xd És ez a Zayn Baily balhé.. Meg amikor az a Jum féle pofa megjelent hirtelen se kép se hang. nem fogtam az adást. Viszont az a pöcs megütötte Lout. Most az éln haragommal kell majd szembenéznie, és csak szólok nem vagyok jó hangulatomban! És a sors iróniája. Hasonló kis álmom volt, csak álmomban egy Louis-Floyd harc volt. S mikor mindketten a földön voltak Nina választott, hogy kihez menjen. Gondolhatod hogy pont akkor ébredtem fel.. -.-" A lééényeg, immáááádollak, imáádoolom a részt is, neked pedig csókok áradata nővérkém, és siess!!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hugi, látom bejött ez a rész is :D Úgy örülök, hogy meg tudlak lepni titeket. Már mikor előre írjátok, hogy szerintetek mi lesz ebből meg abból, akkor olyan jókat mosolygok, mert én már tudom előre, ha esetleg nem úgy lesz. Szeretem, ha meglephetlek titeket, mert milyen dög uncsi lenne már, ha totál pontosan meg tudnátok jósolni mi fog történni :D
      Delaney :D Nem nehéz: 'deláni' :D Amúgy utánanéztem, és a Delaney egy ír női név :)
      Mit nem értettél cuncimókus? :D Tudod, Jim Baily volt csávója, az első pár részben olvashattál róla. Ő graffitizte össze a házfalat és hagyta szarban Ninát.
      Jaj, a haragoddal? Szegény Jim, félhet azt hiszem! :DDD

      Komolyan? Aztapasztaaaa! De kár hogy a legizgibbnél felébredtél :( Na mindegy, még mindig nagyon durván nyomod ezt az álmodós témát :D Én is küldök neked millió puszit és egy virtuális ölelést! <3

      Törlés
    2. De balga vagyok. Ezt így benézni. Na igen tényleg nem jöttem rá ki ez a Jim de aztán waoláűáá.. na meg persze te i rásegítettél. Igen nem bírom leírni és kiejteni. deláni. deláni? holnapra úgy is elfeljtem.. :( Tudok én rossz is lenni drága. :D Ne is mond. lehet majd ma jön a folyatatás. ha igen leírom, ha nem azt is. de persze ezzel várunk a részig amit ugye minél hamarabb szeretnél hozni, valamint a meglepi részemet is:DD Na nem pofázok.. :D Virtuális ölelést megkaptam képzeléd! Jött az email és egy hatalmas BB nyújtott kezekkel jelent meg. :DD *van fantáziám. :D* Az ölelést meg visszaküldve, és puszi:D

      Törlés
    3. ÓÓ, remélem megálmodod :DD Na,az már azért tényleg para lenne.
      Helyes! Az én húgom legyen is kemény ;D
      Bizony, igyekszem, de tényleg! A meglepi részed is számon van tartva :P Vaaan fantáziád, tudom én :P Jujj, köszönöm az ölelést, jól esett!
      Csók Smily xx

      Törlés
  3. istenem!!!Mért mindig a szép fiúkat bántják?Ebben a részben igazán kitettél magadért!!ÁÁÁÁÁÁ!!Várom a következőt!!Én személy szerint amikor Tommot megütötték akkor kb fél percig fel se fogtam a következő mondatott,mert leragadtam ott.XD:D:D
    Szerinte végre össze fognak jönni!!!*____*<3<3De nagyon SIESS ám!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hellóóó! Ez egy jó kérdés! :D Huh, tényleg így gondolod?? Pedig éjszaka kapkodtam már vele, hogy végre közzétehessem nektek :) Igeen, szegény Lou :( Én is úgy eltudtam képzelni szegényt lerogyva :((
      Majd minden kiderül ;)) De nagyon fogok ám sietni <33 Puszillak!

      Törlés
  4. Hát akkor vágjunk bele a lecsóba. Azt hittem, hogy ebből az internetes/újságos dologból lesz majd egy hatalmas nagy veszekedés, eltörik egy-két törékeny dolog... Ahhoz képest nem volt olyan nagy dolog belőle, de én ennek örülök, mert legalább nem vesztek össze Nináék. Aztán meg ott volt ez a tánccsoportos dolog is, hogy Timo mennyire féltékeny. Erre csak annyit tudnék mondani, hogy: ezazz!! De örülnék annak, ha lesérülne... :P Mi volt még? Ja, igen a Zayn-Baily-Jim ügy. Csak remélni tudtam, hogy megjelenik Zayn és láss csodát, megjelent. :) Amikor azt olvastam, hogy milyen izmos Jim, egy kicsit megijedtem, hogy mi lesz Zayn-el, de szerencsére nem lett annyira nagy baja. Viszont szegény Louis-t nagyon sajnálom. Eléggé fájdalmas dolog, ha hasba vágnak... Remélem azért jól lesz. Nina pedig, ha nem vigyáz és túlzásba viszi az aggódást, akkor lebukik. :) Összegezve csak annyit szeretnék mondani, hogy kérlek siess a következővel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hitted te is? :D Látod megúsztuk tányérdobálás nélkül :D Hahaha, szegény Timo, úgy utáljátok, nem is értem miért :P
      Egyelőre nem lett nagy baja... de ki mondta hogy befejezték a bunyót? Én nem ;D Igen, sejtettem, hogy nektek is megolvad a szívetek szegény Louis miatt :) "és túlzásba viszi az aggódást, akkor lebukik". You're right! :D
      Igyekszem majd, de csak mert ilyen aranyosan kérted :)

      Törlés
  5. ez eszméletlen jó volt!! szegény Louis de talán Ninával most már minden jóra fordul ezután!! Siess!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia csillag! Örülök, hogy tetszett!
      Talán...a fene tudja :P Megpróbálom minél hamarabb hozni a következőt :))

      Törlés
  6. Új rész!!! Ezaaaazz!! ^^ Már annyira vártam, valahogy éreztem, hogy már felteszed a 41-est, és annyira feldobtad vele a napom!! :DD Szokásodhoz híven ez a rész is eszméletlenül szuper lett, sőt.. MEGASZUPERKIRÁLY :D ( de igazából az összes is az, csak most ehez jutott eszembe leírni :P ) Igazából bennem vegyes gondolatokat ébresztett, amikor azt olvastam, hogy kiderült a csók, mert:
    1. azt hittem, hogy totál ki fog bukni ez a Tommo gyerek, és mondjuk megint nem szólnak majd egymáshoz egy rövid ideig, de szerencsére nem ez lett :D
    2. volt egy olyan gondolatom is, hogy amikor kiderül, akkor igazából Lou totál boldog lesz, hogy már mindenki tudni fogja hogy csókolóztak... :$
    De olyan igazi "Ninás" lerendezés lett belőle, pimaszul otthagyta a lesokkolt fiút :D Úgyhogy Nina mégse hagyta el magát, megőrizte a szokásos formáját :DD
    Ami meg ezt a balhét illeti... Amikor leírtad, hogy Jim milyen... hatalmas izomkötegekkel rendelkiezik... ott az ugrott be, hogy ez a kis szemét gyúrt ezerrel, hogy aztán idejöjjön Bee-ért, és még az is megfordult bennem amikor azt írtad, hogy befogta a száját, meg hogy sötétben voltak és nem is látszottak, hogy el fogja rabolni, de szerencsére nem így lett :D (jó, azért beindult a perverz fantáziám is, de ezt inkább hagyjuk... xD )
    Mindent összefoglalva eszméletlenül jó lett, amúgy most nálunk is van egy olyan "felfordultszoba-imidzs", mert a tesómmal szobátcserélünk, és nekem nem volt kedvem pakolni, ezért elkobozták a gépem :( de visszaszereztem, és fent van az új rész, úgyhogy most totál "hepi" vagyok :D
    Na puszi, mennem kell, siess a kövivel :D
    müzli

    Ui: Ha egyszer összefutok Jimmel, tuti ellátom a baját a mi Répakirályunk miatt :( :DDzi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD de édes vgy, hogy így ujjogsz! Jó érzés nagyon! Köszönöööm, annyira kis kedves vagy :D Na, akkor nézzük:
      1. Háhá, és te is azt hitted, hogy nagy balhé lesz! JESSZ! ;D
      2. Nem alaptalan gondolat :) Még bármi lehet! Igen, jól mondod: Ninás lerendezés :DD
      Na tessék!!!! Ezt telibe találtad müzli! Mert igen, volt egy erre utaló rejtett kis jelzés: "Baily sosem látott ilyet exén azelőtt". Szóval ebből ügyesen rájöttél, hogy Jim elkezdett gyúrni, direkt ezért. GRATULA! :D Reméltem, hogy valaki ezt is észreveszi!
      Hmm, a perverz fantáziád? Az sosem baj :P

      Hűűű, akkor gondolom van mit csinálnotok :D Hahahaha, de cuki vagy "nekem nem volt kedvem pakolni". :DD Ezjó! Örülök, hogy örülsz. Puszillak, sietek! <3

      Ui.: Én megengedem neked, komolyan :DDD

      Törlés
  7. Istenem!!!Ez a rész fantasztikusan eszméletlenül megakirály lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem csalódtam.Mikor Harry odament,hogy megmutassa a cikket,azt hittem,hogy Nina jön ki rosszul,de láss csodát,nem! :) Szegény Tommo,kapott egy hasast!! :( Megölöm még ezt a Jimet!!! De Nina odament,és majd gyógypuszijaitól helyrejön minden... :)
    Szia!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűű, köszköszkösziiii :D Ez feldob!

      Láss csodát, jön ő még ki rosszul másból :P Ühüm, szerencsétlen Louis megszívta...reméljük Nina meggyógyítja :))) Jimet pedig látom mindenki meg akarja verni, úgyhogy szerintem szervezzünk egy csapatot! :D Puszii!

      Törlés
  8. Szia:DD Na most egy gigemegaüberhosszú kommentet fogok írni*-*
    Először is: gigamegaüberjóó rész lett. ^^
    Nina de édes, ahogy aggódik.
    Megint a kérdés: mi lett Floyddal? o_o""
    Jim elmehet a... érted. Hagjya már békén Baily-t...
    Lou és Nina :33 Jöjjenek máár össze...
    Najó, ennyi jött össze:DD
    Puszi, xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravóó, eddig tényleg ez a leghosszabb kommented :P de ugye tudjuk, hogy nem feltétlenül a mennyiség, hanem a minőség számít :D Tudom, már kezd idegesítő lenni, hogy mindig feltűnik Floyd neve, s közben semmit sem tudtok meg róla... de ez szándékos :D Szóval türelem!
      Igen, értem, szerintem is.
      Hát mondd nekik, hogy jöjjenek össze :D
      Puszillak! xx: BB

      Törlés
    2. Nina, ne kéressed máár magad tovább:33 :D Omoljál Lou izmos, napbarnított karjaiba... *______* Ja, Londonban marhára le lehet sülve x'D de ez részletkérdés.

      Törlés
    3. Hát Los Angelesben vannak a történet szerint :DDD Szóval le van barnulva, IGEN! :D

      Törlés
  9. Halihó drágáim! Közérdekű közlemény következik!

    Hamarosan lesz felül egy csíkban zenelejátszó. Nem automata lejátszós lesz, ti kapcsolgathatjátok kedvetekre a sztorihoz tartozó "soundtrack"-okat. Egy-egy résznél youtube-os videó helyett, majd oda lesz írva, hogy melyiket ajánlom a lejátszóból. Remélem tetszik az ötlet! Legyetek jók, puszi!

    VálaszTörlés
  10. Sziaaa :) Jaj,eztis nagyon imádtam,csakúgy mint a többit:)) Kivancsi vagyok, hogy most mi lesz. Hogy Nina az eset után ugyanugy fog-e viselkedni Louissal vagy megtör a jég. Amugy azt a házat ott a képen elfogadnmám:D SIESS kövi részel! Puszillak, Zsófi:)xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió Zsófi! <3
      Fú, hálaégnek! :))
      No igen, ez itt a kérdés :P Nos azt a házat valahogy én is :DD Sietni fogok, cupp! BB

      Törlés
  11. Azzal kezdeném hogy nekem Nikim mutatta meg ezt a blogot:$ Mondta hogy olvassam el mert nem fogom megbánni:) És igaza lett:D Nagyon bejön télleg az egész,ahogy kifejted a dolgokat:)) És remekül írsz az is biztos:) Én is csak egyett tudok mindani.Imádom♥ és hogy várom a folytatást:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de örülök ennek! Remélem a továbbiakban is tetszeni fog ;) Ezúton is köszönöm Nikinek, hogy reklámoz, puszi mindkettőtöknek <3 :)))

      Törlés
    2. Hupsz, a másik profilomon vagyok bejelentkezve :D Semmi pánik, ez is én vagyok :D

      Törlés