2012. július 23., hétfő

39. rész: Hárman egy ágyban

BOLDOG SZÜLINAPOT ONE DIRECTION! Eme alkalomból visszatértem, bár szúró szemekkel, ömlő könnyektől hunyorogva írtam ezt a részt. De lesz ez még jobb is :) Jó olvasást!



Nina zaklatottan vonult el a szobájába. Tocsogó ruhadarabjait egyszerűen elhajította a szőnyeg közepén -mintha csak otthon lenne-, aztán anyaszült meztelenül a takaró alá fúrta magát.
Vizes haján a város szmogját, szájában az meccs után megkóstolt marhasült ízét érezte. Ha már az ízeknél tartunk, mi van azzal a csókkal? Hogy történhetett meg egyáltalán? Újra és újra beleborzongott, ha arra a pillanatra gondolt. Hűs és izzó volt egyszerre; varázslatos. Akkor miért érzem magam úgy, mint egy csápjaitól megfosztott rovar? Vagy mintha eladtam volna a lelkemet egy kis boldogságért cserébe? -lepték el az efféle kérdések.
Önként és dalolva ugrott a mélybe. A zuhanás jó móka, na de a földet érés? Megsemmisülés. Ettől rettegett, semmi mástól...
De miért ostorozza magát, ha egyszer lelke oltalommal telve beleremegett abba a csókba? A rettegett ellenség maga a szerelem. Erről mindig eszébe jutnak Floyd szavai - jellegzetes hangszínével együtt, ami sosem fog elfelejtődni: "Nina, ne félj a szerelemtől. Annál aligha találsz szebb dolgot a világon."

- Köszi Lou, rendes tőled, hogy hazahoztad. -veregette hátba Niall. A hiperszuper mikrohullámú sütő kijelzőjén ez állt: 11:30 pm

- Örömmel tettem. -mosolyodott el, majd összerezzent jéghideggé ázott öltözetének hűsítő erejétől.

- Jól megáztatok! -nevetett fel együgyü megállapításán, miközben a Louis hajából csöpögő vizet figyelte- Félelmetes, nem? -bökött fejével az ablak fele, ahonnan tökéletes panoráma nyílt a partot pusztító záporra.  A hektikus és heves haragú vihar hisztérikus őrjöngéssel csavarta ki a karcsú pálmafákat. Odakint minden feketéllett, melyben az égiháború végeláthatatlanul zajlott.

- Aha, nem semmi. -bólintott, de teljesen másfele jártak csapongó gondolatai. Nem nehéz kitalálni, min és kin.

- Rosszabb, mint egy gyerek. Rémes. -sopánkodott Niall, mire Louis zavartan nézett rá. Fogalma sem volt miről beszél, mi mindent mondhatott Nialler, amit meg sem hallott.

- Ki?

- Hát Nino!

Louis tekintette továbbra is arról árulkodott; fogalma sincs miről van szó. : - Mi van vele? -kérdezte idegesen felkapva a fejét a névre. Rendesen el volt varázsolva.

- Jó ég Lou, nem is figyelsz rám, hol jár az eszed? -nevetgélt Niall, majd fürgén felhörpintette az utolsó korty sörét is. - Na mindegy, gyerünk aludni!-javasolta az emelet fele szökdécselve.
Louis nem tiltakozott az ötlet ellen. Amióta ugyanis hazaért az eltékozló lánnyal, még ideje sem volt levetni csurommá ázott ruháit. Aludni aztán semmiképpen sem bírt; csak forgolódott, mint egy sajtkukac. Azt találgatta, vajon Nina éppen mit csinál, alszik-e, vagy gondol-e az estiekre...

A lány feszes, mozdulatlan testtel feküdt az ágyában. Gondolatai hiába cikáztak aktívan, ezerfelé; tehetetlen volt. A sötét lakosztály kész diszkóvá változott az intenzív villámlásoktól. Már csak valami vérpezsdítő zenebona hiányzott. De helyette síri csend, már-már nyomasztóan nyugalmas némaság honolt.


Harry Styles édesen szunyált, karjaival átölelve párnáját. Teljesen váratlanul egy érintést érzett haján. Aztán egyből felébredt, mert rájött, hogy valaki más is van a szobájában rajta kívül. Egészen biztosra vette, hogy egy mutatóujj bökdösi az arcát; márpedig akkor a látogató csak egy valaki lehet: Louis.

- Haaaary! -először csak suttogta, aztán hangosan ismételgette a hang. - Harry!

- Mi van Louis? -morogta a göndör, majd hallhatóan felült.

- Beszélgetünk? -kérdezte aranyos hangon -hogy azt élő ember nem utasítja vissza-, majd válaszra sem várva felugrott az ágyra. Nem látták egymást, korom sötét volt.

- Mi történt? -ásított egyet Harry, majd elsimította a szemébe gyűrt fürtjeit. - Történt valami? -formálta újra kérdését. Kíváncsi volt mi az, amiről dumálni szeretne vele Tommo.

- Ühüm -hümmögött sejtelmesen, mert nem tudta, hogyan mondja el a "nagy" eseményt barátjának. Tudta, hogy Harry mindjárt idegbajt kap, ha neki kell harapófogóval kihúznia belőle.

- Na! Kivele, de gyorsan! -bíztatta, majd kitakarózott. Egy villámlás pont megvilágította Louis arcát, melyen még a vak is észrevette volna azt a gyermeki szégyenlősséget.

-Izé... nem tudom, hogy történt, de...

- Csókoloztatok? -sikította suttogva Harry, mintha most derült volna ki, hogy a Télapó mégis létezik.

Hirtelen kinyílt a szobaajtó, fény szűrődött be, a fiúk pedig ijedten hallgattak el. Nina állt az ajtóban, majd becsukva maga után, szótlanul betotyogott. Nem gondolta volna, hogy egyszer még Harryhez megy nyűglődésével, Harry pedig azt nem hitte volna, hogy a lány valaha is hozzá fordulna bármiért is.

- Nina? Mit csinálsz te itt? -kérdezte nyugodtnak nem mondható hangon.

- Haaaaary! -nyafogott a szőke, majd az ágyához érve, kitapogatva a fiút, bebocsájtást kért. Hazza lepetten csusszant odébb hatalmas ágyában, és engedett helyet az újabb vendégnek. Louis sóbálvánnyá dermedve ült az ágy túloldalán, még levegőt sem mert venni. Jelezze, hogy ő is itt van? Vagy ne?

- Mi a baj Nino, nem tudsz aludni? - kérdezte apáskodó stílusban, majd átkarolta a vállához simuló lányt. Remélte, hogy Louis-nak nincsenek infravörös szemei, amik látnak a sötétben, mert akkor biztosan féltékeny lenne.

- Nem nagyon.

- Akkor mesélj valamit! Ráérek. Mondjuk elmondhatnád, mivel húztad fel Jennát annyira, hogy behúzott.

Nina flegmán vállat rántott: - Az a hülye liba még nálam is elviselhetetlenebb. Azt mondtam neki, nem csoda, hogy Louis dobta.

- Hoppá! -nevetett fel sötéten, majd az ágy végefele, mozdulatlanul kuporgó Tomlinson "megsaccolt" helyére nézett. Élvezte a kis pimasz a kettős játszmát. - De tényleg, mi van Louis-val? Van okuk reménykedni a Lounáknak?

-Ch. Nincs vele semmi. -hárította az oly felkapottá vált témát. Elege volt: nem akart Tomlinson hálójában ragadni. Ettől a Louna hercehurcától meg még inkább ideges lett.

- Biztos? Csak mert Lou nagyon fura volt, miután hazajöttetek bőrig ázva. Érzem, hogy történt valami odakint az esőben. -morfondírozott, s remélte, hogy Nina megnyílik végre. Annyira szerette volna összehozni Tomlinsont ezzel a magának való Horan lánnyal.

Nina kétértelmű választ adott, talán szándékosan?
- Nem történt semmi olyasmi, ami rád tartozna, Fürtös. -morogta a fiú vállába - kinek erre szeme felcsillant.

- Hm. Szóval elhallgatod előlem a szaftos eseményeket. -jelentette ki hangjában telis-tele huncutsággal.

Nina hirtelen elhúzódott Harrytől: - Ez mi volt? -kérdezte elhűlten.

- Mi mi volt? -harapott szájába idegesen, nehogy lebukjanak.

- Mintha valami megmozdult volna az ágy végében.

Harry profi füllentő volt; nyugodtságot erőltetett a gyanakvó lányra: - Csak a lábam volt, nyugi már!
Nina nem reagált, Harry megelégelte kerülgetni az igazat: - Nina, tudom, hogy csókolóztatok! -vágott a téma közepébe.

- Ezt ki mondta? Ő? -kezdett el idegesen habogni.

- Kiszedtem belőle.

Nina reakciója csak egy mérges sóhaj volt, amellyel egy kártyavárat könnyűszerrel rommá zúzhatott volna.

- Ő csókolt meg. -motyogta duzzogva. A hajával kezdett játszani, egy tincset tekert az ujja köré.

- Te meg hagytad. Na és? Nem kell magyarázkodnod!

Nina ekkora már rendesen felbőszült. Eleve utálta, ha mások a magánéletéről beszéltek. Ráadásul nehezen viselte, hogy hagyta magát csak úgy megcsókolni. És pont Louis ajkai által?! Na meg amúgy is könnyen és gyorsan ki tud jönni a sodrából, nem hogy mikor ilyen a téma. Nem tudta kezelni a friss történéseket, ez az igazság.

Lou begörcsölt végtagokkal, mozdulatlanul hallgatott a sötétben. Viccesnek találta a helyzetet; egyszerűen kihallgathatja a beszélgetést, és a sötétség miatt rejtve marad kiléte. Közben pedig egyre jobban várta, hogy Nina elszólja magát, amivel valami apró jelet adna...amibe kapaszkodhatna szerelmes lelke. Csakis erre vágyott, aligha másra, vagy többre.

- Na jó, inkább visszamegyek aludni! -dörmögte az orra alatt, de valamilyen oknál fogva az ágy másik vége fele indult el, és kis híján felsikoltott, mikor keze egy másik - ötödik?- kézfejjel érintkezett. Harryé nem lehetett, a sajátja meg végképp nem.
Ütésre lendítette -puszta ösztönből- az öklét, de meghökkentő módon a harmadik idegen kivédte. Ninának össze kellett szednie minden birkózási képességét, és bevetnie azt. És be is vetette.
Harry lepetten kapta fel a fejét egy irdatlan puffanásra a földön.

- Nina? -kérdezte a sötétséget szuggerálva, de hiába. Csak neszeket hallott. A villanykapcsoló fele sietett.

- Ereszd el a torkom! -sziszegte egy elfúlt hang, alias Louis. Nina nyerésre állt, a fickó csípője felett ült peckesen, mint az oroszlán az elejtett zsákmányát őrizve. A nőstény oroszlán elképedve ismerte fel a áldozata rimánkodó hangját.

-Te?! -kiáltotta el magát, és úgy tűnt, több nem is fog eszébe jutni. Se köpni, se nyelni nem tudott. Ez a félkegyelmű végig it volt?

- Hé Nina, ne öld már meg! -kérte Harry félig ijedten, félig nevetve; nem tudta eldönteni melyiket tegye. Egyelőre még nem sikerült meglelnie a fényért felelős gombot.

Louis tartott a lány további reakciójától, és közben élvezte is, hogy teljes testsúlyával őt nyomja. Úgy ült Lou csípőjén, átvetett lábakkal, mintha lovagolni készülne. Jobb lenne, ha még a sötétben lekászálódna a földre karatézott testről, mert ha ezt meglátja a perverz fantáziájáról ismeretes Styles, lesz itt pletyka másnapra, de még milyen.

...és lőn világosság.
Louis elmosolyodott, amint végre meglátta Nina arcát. Számtalanszor megfigyelte már szemet vonzó vonásait, de úgy érezte, sosem fog betelni a látvánnyal. Olyan arca volt, hogy az ember -nemtől és kortól függetlenül-    nem tudta nem bámulni őt. Tommo most végigmustrálta pontról pontra: a magas homlokát, világítóan zöld szemeit, vékony fitos orrát, telt ajkait. Haja művészi rendezetlenséggel omlott csípője fölé.

-Zavarok? Ki is mehetek! -szólalt meg Harry megint, bár érezte, hogy poénja ezúttal nem fog célba érni. Louis és Nina egymást méregették, mindkettejükbe ugyanaz az ismerős érzés költözött; mint pár órája a esőfátyolban...
Nina elpirulni készült, ezért gyorsan lesütötte a szemét; Louis ábrándosan beharapta alsó ajkát.

- Meddig hemperegtek még? - törte meg már sokadszorra is a megfagyott levegő csendjét a göndör hajú. Frusztrálta, hogy nem figyelnek rá.

Nina Harryre vicsorgott: - Vajon tetszel majd a rajongóidnak kivert fogakkal és monoklikkal is? -kérdezte ártatlan mosollyal. Louis halkan felnevetett a lány alól -khm- mire a szőke olyan szúrósan rámeredt, mintha azt mondta volna a szemeivel: - Te csak hallgass, te sem úszod meg!

- Jenna is elbánt veled! -rántotta meg a vállát Hazza, jelezve nem tojt be a fenyegetéstől. Nina lenyugtatta magát; felkelt végre Louis-ról, és szótlanul az ajtó fele indult. Nem kellett a sértettet  játszania, mert őszintén az volt.

- Nina várj már egy kicsit! -nyúlt Harry a karja után, de a lány haragos vehemenciával kitépte a fogásból.

- Nino! -szólalt meg a földről feltápászkodó is. Hangjára összerándult Nina gyomra.

- Neked maximum Nina! -fordult felé

- Akkor Nina, légyszi ne haragudj ránk! - kérte azzal az imádni való kisfiús mosolyával, ami millió lány szobája falán virít. Ninának ezt 3D-ben, testközelből volt lehetősége élvezni; hús-vér emberként vigyorgott rá Mr. Tomlinson.

- Hülyének néztetek. -fonta össze karjait melle előtt. Harry Louis mellé állt. Szó szerint, és képletes értelemben is.

- Nem, nem, dehogy! -rázták fejüket szinkronban.

Nina megelégelte a magyarázkodást. Szó nélkül kiviharzott.
Pedig majdnem összejött a tervetek srácok!



Másnap reggel szikrázó napsütésre ébredtek. Styles főszakács és kétbalkezes, de annál szorgosabb kuktája, Tomlinson kiengesztelő reggelit készített a Horan lánynak. Pechükre feleslegesen munkálkodtak annyit, ugyanis az egész tánccsoport korán elment, hogy próbáljanak a koncert helyszínén. (ugye mondanom sem kell, hogy nem  veszett kárba egy morzsája sem a finom falatoknak, mert van egy Niall nevű zabagép a csapatban.)

...és még azt mondják, hogy a lányok pletykásak! Hát Harry Styles tudtommal fiú. Még Niall fülébe is eljutott annak a bizonyos csóknak a híre. Ezen felbuzdulva Louis koma rögtön ki is öntötte a szívét Niallernek az érzéseiről. De Mr. Zabagép nem örült annyira. Nem arról volt szó, hogy nem tartotta volna elég jónak Tommot a nővéréhez. Épp ellenkezőleg. Tudta, hogy Louis remek srác, sosem bántaná meg Ninát. Egyszerűen csak aggódott: mindkettejükért. Louis még nem ismerte nővérét igazán, nem tudta róla a legjelentősebbet...
Őszintén félt attól, mi lesz ha... ha minden kiderül, ha Nina újra...Nem, ebbe bele sem mert gondolni. És mindezek mellett azt szerette volna, ha Nina is felébred végre, és szerelmet találna Louis iránt, mert akkor talán még van esély, esélye az újrakezdésre, a boldogságra. Ezeknek a gondolatoknak a bűvöletében Niall titokzatosan csak annyit mondott Tomlinsonnak: - Hidd el Louis még semmit sem tudsz róla. De bárhogy lesz is, bánj úgy vele, mintha minden porcikája üvegből lenne.


A stadion színpada már állt. A táncos lábúak gyorsan el is foglalták. De megint nem jutott közös nevezőre a két főnök; Nina és Timo.

- Fú, úgy seggbe rúgnálak! -dühöngött Nina. Noah képtelen volt komoly maradni.

- Csak nyugodtan, de akkor sem a te háromszög verziódat fogjuk megcsinálni! Az szar!

- A fejed a szar! Ez a nyomi bevonulás nagyon sablonos! Nem jó! -vitatkozott tovább, miközben cipőfűzője megkötésén ügyeskedett.

- Szerinted. Szerintem meg pont jó. És én vagyok a főnök. Te csak a jobbkezem. Bár inkább a bal. -forgatta szemeit a félvér srác. Nina agya felrobbani készült. Tenyerét mellkasára tapasztotta, így próbálta visszatartani saját indulatait. Micsoda egy beképzelt seggfej ez a Timo. Mit evett rajta egyáltalán? Jó ég...

És akkor csoda történt. Ugyanis mobilját szorongatva trappolt be a csarnokba James, Peterrel karöltve. Nagyon lelkesnek tűntek. Integettek  a nézőtérről a két viaskodónak, jelezve menjenek oda, mondandójuk van. Egymást lökdösve trappoltak le a színpadról.

- Mizu főnök? -kérdezte Timo, eljátszva a jófej hapsi szerepét. Nina csak a szemeit forgatta.

- Óriási híreim vannak! -közölte már-már idegesítő ujjongással Peter, majd Jamesre sandított cinkostársi vigyorral.

- Király, majd Timonak elmesélitek, mi addig gyakorlunk. -hadarta oda Nina, s már indult is volna vissza.

- Stop! Nina, te sehova! Ez most rólad szól! -bólogatott James, s féloldalasan elmosolyodott, amint Nina lepett kíváncsisággal megtorpant, majd visszatolatott.

- Mi az? -sürgette őket, majd egyik válláról a másikra dobta hajzuhatagát.

- Tudtál róla, hogy Niall azóta egy halom táncpróbátokat levideózott, és tett fel a youtube csatornátokra? -kérdezte James. Nina a fejét rázta.

- A videók darabonként több, mint 10 millió nézettséggel büszkélkednek. Hatalmas az érdeklődés a fiúk tánckara felé. -magyarázta Peter.

- Jó nekik, és? -rántotta meg a vállát, mint oly sokszor, ha valami nem érdekelte.

- Starshine. Mondd valamit ez a név?

- Gőzöm sincs. -vonta fel szemöldökét, mire Timo -mint valami kis stréber okostojás- eldarálta: - Angliában és Amerikában működő szervezet, amely az összes tehetségkutató műsort rendezi. Az ő kezük alól került ki a Booms és Hyper 9 nevű világhírű tánckar is.

- Köszönjük okoska, leülhetsz! -paskolta meg Nino a fiú borostátlan arcát. Timothy elhúzta az arcát, majd gőgösen a lányra pillantott.

-Igen. Szóval a Starshine össze akar fogni a SYCO Music-kal, és a One Direction tánccsapatát akarja!

- He?  - billentette félre a fejét a szöszke.

- Atyavilág! -tátotta el a száját Timo. Rendesen lázba jött Ninával ellentétben.

- Nagy terveik vannak veletek srácok! Lenne egy hivatalos nevetek, logótok, weblapotok.

- Álmomban sem gondoltam, hogy ez megtörténhet! Nem csak holmi háttértáncosok leszünk! -lelkendezett TIm, ám örömét James gyorsan le is hervasztotta.

- Öhm, Timo... az a helyzet, hogy a csapatot Nina vezetné. Remek táncos vagy, de nem koreográfusnak való. Ninában mindkettő megvan, a menedzsment fejesei őt akarják! És ahogy az internetet böngészve elnéztem a rajongók is.

Szóval Nina Horant várja a hírnév?

- Én nem akarok ilyen agyonsztárolt majomparádét! -jelentette ki összevont szemöldökkel. Peter aggódva Jamesre sandított. Nem lesz könnyű a lányt rábírni.

Timothy közben döbbenten pislogott: Mi? Hogy ő nem kell? Csak Nina?

- A nevetek E-motion lenne. Ez frappáns, mert utal arra, hogy az interneten lettetek felkapottak, és benne van az a két szó is, amely jellemez benneteket: mozgás és érzelem.

- Aha. A név tetszik. -bólintott komoly arccal, miközben a hirtelen jött felkérésen morfondírozott.

Végül is... bolond lenne visszautasítani. Ha egyszer őt akarják. Végre azt csinálhatná, aminek igazán él, aminek igazán látta még értelmét az életben, ráadásul dúsgazdag lehetne. Azonnal venne egy házat a norvég fjordoknál, és a maga ura (vagyis úrnője) lehetne. Nem kell többé a sörszagú Blue Duckban robotolnia, és anyja szidalmait hallgatnia. Van egyáltalán bármi ellenérve?

3:10 pm, tengerpari rezidencia
- Hát te mit skubizol ennyire? -kérdezte Zayn a kanapén kuporgó Nialltől. Ekkor lépett a színre Harry és Liam is.

- Egy blogot olvasok. -duruzsolta halkan, közben evett valamit -szokás szerint- és nem igazán élvezte, hogy a többiek hablatyolnak körülötte. Zavarták őt az olvasásban.

- Blogot? -kérdezte Liam, majd a kanapé mögül a támlára könyökölt. Hangosan felolvasta a címét: What's up Horan? -kérdezte nevetve, ez mi a szösz?

- Egy fanfiction. Tudod milyen jó?! -röhögött- Nina és én vagyunk a főszereplők, ahogy már a címből is kiderült. Ebben a részben összejövök Demi Lovatóval. -mutatott a laptop kijelzőjére, majd nevetett tovább. Komolyan ez a gyerek annyit nevet, hogy attól kockásodik a hasa.

- És rólunk is szó van? Muti már! Tudni akarom én kivel jövök össze! -túródott oda Harry is.

Eközben a kacsalábon majdnem forgó épület másik felében...

Louis magányra vágyott, de most úgy igazából. Nem volt rossz kedve, csak jól esett kicsit gondolatait a zongora billentyűire hinteni. Fogalma sem volt, mit játszik, mégis gyönyörű dallamokat csalt elő a hatalmas hangszerből. Ujjai fürgén, mégis méltóságteljesen simultak a hófehér billentyűkhöz. Nina fülét mágnesként vonzotta oda a finom muzsika. Lelke akármennyire is küzdött ellene, mégis megolvadt -mint vaj a forró pirítóson- ahogy meglátta ott ülni Tomlinsont teljesen átszellemülve. Szokatlanul szép látvány volt a lány számára a mindig hangos és mókázó fiút, ilyen komolynak és érzékenynek látnia. Akárcsak a csóknál...

Mintha Rihanna Unfaithfulját játszotta volna...

Bármilyen elképesztő, de igaz: Nina minden egyes szóra emlékezett, amit Louis valaha is mondott neki. A fiú azon mondatai csendültek fel fejében, amelyeket hallva az ember sosem gondolná, hogy Lou valaha is gyengéd érzelmeket táplál majd Nina iránt: 

"- Mégis kinek képzeled magad?
Te tényleg csak magaddal vagy elfoglalva, csak az számít, hogy neked jó legyen, és közben mindent tönkreteszel, mindenkit kiborítasz, és a legdurvább, hogy mindez cseppet sem érdekel!
Szerintem meg a legrosszabb döntés volt, hogy idejött.

Isten ments, hogy ilyen emberhez bármilyen közöm legyen!
Mégis mit bírsz benne? Egy bunkó.
Miért nem tudsz normálisan viselkedni?

- Ez meg mit keres itt?
Borzalmas vagy!
Tudom, hogy a nővéred Niall, de képtelen vagyok elviselni."

Nina kiröhögte saját magát. Sőt! Egyenesen tudathasadása lett, amint azon kapta magát, hogy egyre közelebb merészkedik a "zongoristához"...

29 megjegyzés:

  1. AZT A JÓ KÚRVA EGET:DDDDDD
    NEM TALÁLOK ERRE SZAVAKAT OLYAN JÓ LETT:))))
    hát ez a Nina ás Louis karatézást is megnéztem volna:DDDD♥
    és Ninának lehet bejön a táncos karierje?? Szerintem hülye lenne nem el fogadni:$:$:$
    És nagyon aranyos vagy hogy még fájó szemmel is leültél és hoztál nekünk egy új részt:DDD
    És mikor jönnek már össze?:( Legyen már még ilyen csókos jelenet, vagy esteleg több:P
    Na lényegtelen, nem fecsegek itt:)) Siess majd a folytatással:D Imádlak:D♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát te aztán ki tudod fejezni magad :DDD A karatézás rész az már a ti fantáziátokra van bízva :P
      Ó, a szememmel ne is törődj, már így is, úgy is tiszta beteg. Hogy mikor jönnek össze az kulissszatitok ;D Ne izgulj, egyszer biztos :D Vagy nem??

      Amúgy nyugodtan fecsegj, én szeretem olvasni :) Sietek, már nagyja kész is van! Én jobban <333

      Törlés
  2. Hát ezt én nem hiszem el! *---------* El sem hiszeeeed mennyire boldog vagyok. Olyan aranyos vagyol, hogy ilyen állapotban neki állták és megírtál nekünk egy részt. Jesszus te vagy a legjobb BB:D Azért én szívesen olvastam volna egy Nina+Louis harcot ott lent a földön /khm/ érted te mire gondolok.. :D De gonosz volt Harrytől.. Hm... :) A végeee! Ahw waaa!:D Na mostmár tényleg meg kellene csinálni azt a vidit..:D OMG. Szent szar! Még mindig nem hiszem el. Ó mióta vártam én erre. De most ahelyett hogy az ágyat nyomnám itt ülök és írok valami értelmetlen hülyeséget. x'D Na befejeztem. Nagyon siess a következővel BB:D DEE!!!!! A szemedet nehogy túlterheld mert akkor aztán hujjuj. Virtuálisan duglak ágyba, hogy minél előbb erőre kapj:D! Puszika, és ahwwwwwwwwwwwwww istenem istenem! :D Na Csók!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez a célom, hogy boldogok legyetek! :) És nem is én, hanem ti vagytok a legjobbak, mert mindig gondoltok rám, és írtok nekem! Nélkületek nem lenne értelme. Igen, értem mire gondolsz kis perverz :DD Egyszer majd teljesítem ezt a kívánságodat is!

      Bizonyám, jöhetne a videó :P Pedig kicsit azért nyomd az ágyat is szivem! :) Olyan cukker vagy, hogy aggódsz a szememért :D Vigyázni fogok rá! IMÁDLAAAK <3

      Törlés
    2. TELJESÍTED? Az előbb komolyan /khm../ na de most komolyan azt mondta teljesíti? ÓMÁJGÁS!! Szent szar. Hűűha. Be kell szereznem magamnak egy házikészítésű homomajmot serpenyővel vagy grízlimedvével, hogy mikor ilyen örömrohamaim vannak bejbebasszanak /*pardon*/ és leálljak. *picit tulpörögtem talán azért írok ilyen hibásan*. ÉS NEM FOGOD ELHINNI MIT ÁLMODTAM! Eléggé bizarr volt.. Szegény Nina O.O
      SZval:

      Törlés
    3. Louis éppen zongorázik ami nem túl meglepő, hiszen ezzel fejezted be a részt. Aztán Niall megjelenik az ajtóban miszerint nem találja nővérét, mindent átkutattak, s nincs e sejtése hol lehet. /nem elfelejteni Niall aggodalmát/. Louis szinte azonnal felpattan és a lány keresésére indul, de nem találja. Már mindenkit értesítettek plakátokat tapasztottak mindenhova, mikor Louis kap egy telefonhívást Jennától: - Nina nálam van. Kérlek Louis fogadj vissza és bocsáss meg nekem. Akkor elengedem. Ha meg nem, nem fogja megkapni az inzulinját *vagy marhasáégot mondtam vagy nem.. :$* nem kap enni, és hagyom hogy meghaljon. Válassz! Ezzel rohadék Jenna leteszi a telefont. Louis elmondja mindenkinek Jenna mit tervez. Niall félrehívja Lou-t miszerint a nővéréért bocsásson meg Jennának. Fogadja vissza,mert ha szereti Ninát ennyit feláldoz azért, hogy biztosnságban legyen. DE! Louisnak támad egy ötlete.. -----------------SZALAGSZAKADÁS/nem emlékszem erre a részre.. x'D----------------
      Nem tudom mennyi idő telt el >>>Louis Harryvel az oldalán egy furcsán kifestett ház előtt lopakodnak, majd mikor kinyitják az ajtót szembe találják magukat Timothyval és Jennával. Harry lefoglalja őket *a szemükbe fúj egy csomó hajlakkot, majd egy váza segítségéve4l leüti őket*. Eközben Louis minden átkutat de nem találja a lányt. Aztán végül a konyhából vezet egy csapóajtó Kinyitja. Lemegy. Ezután felkapcsolja a lámpát. Szembesül a szomorú valósággal: Nina tehetetlenül fekszik ájultan a földön, falfehér arccal, hideg testtel. Louis könnyivel küszködve szalad a lányhoz s fogja kezébe. *közben harry hívja a mentőket és niall-t*.

      Törlés
    4. Tehetetlennek érzi magát, és közben imádkozik istenhez, hogy a lány túlélje, és jól legyen. Végigméri a lányt. körülbelül másfél percenként emelkedik a lány hasa, amiből arra következtet, még él, de ez nem jó. Harry leszalad louishoz és szinte már gyilkos sikítással mondja el neki, hogy nem tudja elérni a mentőket. Niall pedig ugyan úgy próbálkozik de semmi értelme. Közben Louis az egyre fehéredő lányra pillant. NIncs náluk tű meg inzulin meg semmi ami segíthetne a lányon, sőt Niall is nagyon távol van tőlük. Félő mire ideér a segítség a lány meghal. Harry közben letérdel Nina mellé. Megfogja kezét és azt mondja. *Ha felébredsz és jól leszel, soha nem szekállak téged és Louist! Csak kérlek kelj fel Nem használt. Hirtelen kopogtak odafentről, ezek szerint vendégeink felébredtek. Ez nem jó. Harry gyorsan felrohant, hogy ismét lefoglalja őket, míg louis vállára tette ninát és kisurrant vele a házból. Idegesen tárcsázta a mentőket ő is,de ismét nem járt sikerrel. Ekkor eszébe jutott valami. Jenna mikor együtt voltak említett neki vmi olyasmit hogy ezen a környéken lakik egy orvos, meg a cukorbeteg lánya. Idegesen tette le a lányt a puha pázsitra majd elrohant egy szomszédhoz és becsengetett. Lejátszpotta, hogy maguk lánya cukorbeteg miközben megrohamozzák egy csomóan. Végül mikor az utca végére ér, imái meghallgatásra találnak. Találkozik az orvossal, aki zokszó nélkül hoz mindent ami Nina *megmentéséhez* kell. Mikor vissza érnek ahhoz a bizonyos házhoz az orvos ninához szalad, de nem éppen jó hírekkel szolgál. Louis aggódva, egy-egy könnycsepett elejtve figyeli az orvos minden mozdulatát, AHogyan beadja a lánynak az injekciót, majd valami gyógyszer féleséget. Majd a csuklójához nyúl, és szomorúan felnéz. Ekkor louis megszólalt -mondja azt hogy életben van! De az orvos szomorúan lehajtja fejét. Louis elkezd ordibálni, hogy mentse meg hozza vissza, közben persze sír. De az orvos csak nyugtatja, és próbálja megértetni vele, hogy a lány meghalt. Ekkor louis félrelöki a doktorbácsit és ismét kezébe veszi a lányt. Óvatosan kisimítja a lány szeméből a tincseket, ezután óvatosan megcsókolja. Próbálja megnyugtatni magát, hogy még visszajöhet. Hogy nem halt meg. Ekkor azonban váratlan csoda folytán Nina hasa megemelkedik, és köhögve kinyitja szemét. Louis ismét megcsókolja, nem törődve a lány meglepettségével. A doki döbbenten látta, hogy a lány visszatért, pedig szinte semmi esély nem volt rá. POnt ekkor ért oda Niall is és nagyon sokat beszélt nővérével valamint nem tudta hogyan megköszönni louisnak hogy megmentette őt. S mikor Nina megtudta mit tett érte louis, közelebb lépett hozzá, és egy aranyos puszit nyomott a fiú enyhén borostás állára. utána valami ilyesmit mondhatott - köszönöm. Talán tényleg jobb vagy mint gondoltam. - louis nevetve megölelte ninát. A banda többi tagja is beszélgetett az immáron élő és viruló lánnyal, míg jennát és timothyt a rendőrség életfogytiglanra bezárta a börtönbe *jupííí.. ennek itt is örülnék.. ._. x'D Gonosz vagyok.*-*

      Törlés
    5. SZval
      Szóóóval lehet kicsit gonosznak fogok tűnni, de nem tudom. Megmagyarázhattalan okoból engem vonzanak az ilyen dolgok. Amikor a főhőst valami baj éri. Amikor érte aggódik mindenki. Nem tudom elmagyaráni miért de ezeket nagyooooon szeretem *-* Na nem dumálok.
      A vidit, meg nem tudom mikor tudom megvalósítani. Nálunk iszonyatosan borzalmas idő van.. -.-" *marhajónyár* Holnapra is nagyon szar időt mond, meg autánra is.. -.-" Na lelkem, most kibeszéltem magam egy életre. AZ biztos. És persze hogy aggódom a szemed miatt!!! ÉN is nagyon Imádlak!!!!!!:DD
      UI: csak most látom mekkora regényt hoztasm össze... O.O

      Törlés
    6. URAM ATYÁM TE SZENT ISTEN ÉN MENTEN BEPISILEK NEM HISZEM EEEEL SMILYYYYY! Huh hallod, én teljesen extázisba estem. Már eleve attól, hogy basszushang ilyen hosszút és jót álmodtál??? Szent szar!!! (ahogy te mondanád) Kajak remegő gyomorral olvastam végig, hihetetlen izgalmas volt. Awhhh és ahogy Louis aggódott, jajj de imádom. *-* Egyébként én is szeretem nagyon, ha a főhőssel rossz történik (bármilyen szadistán hangzik), mert az olyan drámai tud lenni, és azt fantasztikus átélni, meg beleélni magunkat. Te csajszi nagyon nem vagy semmi! Háháhá, hihetetlen vagy!És még totál hihető is, mert Jenna amilyen dög...Na most már biztosra veheted, hogy hamarosan kapsz tőlem egy olyan részt, hogy hanyatt esel székestől :D úgyhogy előtte tegyél a földre valami puhát :D A kisregényért külön köszönet, olyan szép itt ez a fél oldalas iromány :D Ez az álmod amúgy ilyen modern csipkerózsika vagy hófehérke történet nem tudom nem vagyok jó ezekből a disney-s mesékből, de azt hiszem mindkettőben csókkal ébred fel a csaj XD

      Én még sosem álmodtam a sztorimmal, viszont ma is meg mostanában már sokszor álmodok a fiúkkal. ÚÚÚ egyszer álmodtam olyat, hogy Louis-val smároltam, de nem keveset, de nem mint Nina, hanem mint én :D Na az ütős volt. Viszont mostanában minden 1D-s álmom lényege az, hogy Niall az öcsém, és annyira szeretjük egymást. Ma pl. olyasmit álmodtam, hogy folyton ölelgettük egymást a szöszivel, meg beszélgettünk mindenről; konkrétumra sajna nem emlékszem. Ja, egy hete meg álmomban beültem egy kocsi volánja mögé, Niall az anyósülésen várt. Amint a gázra léptem, rájöttem, hogy nem tudok vezetni, és ijedten mondtam Niallnek. És folyamatosan gurultunk egy lejtőn hátrafele, de nem működött a fék, és Niall meg mondta, hogy ugorjunk ki, és ő ki is ugrott, aztán én is. :DD Állati érdekes, tudom :D De Niall mindig annyira kis édes álmomban, mintha tényleg az öcsém lenne :3

      Na most már én is befogom a számat! Hát Smily te verhetetlen vagy :DD Csak győzd kivárni a meglepi részemet for u :)))

      Törlés
    7. Na igen. Nekem ez azért nagyon különleges, mert ez az első alkalom, hogy tényleg magával a történettel álmodom, ahogy a fantáziám meg álmodja az egyik variációt a folytatáshoz. Hallod, már majdnem sírva keltem fel, amikor felkeltem. Az első ilyen álmom. Annyira lázba jöttem, hogy leírtam egy füzetbe. 15 lap telt be, ahogyan levázoltam pontról-pontra a történteket. "Kajak remegő gyomorral olvastam végig, hihetetlen izgalmas volt." <-- akkor most elképzelted milyen izgalmas lehetett nekem.. :D *Ezt én sem tudom megmagyarázni. Eddigi összes blogon amit olvastam minden vártam, hogy a főhőssel valami izgalmas történjen. Ezt 1wolfgirl1 blogában nagyon sokszor olvashattam. Sőt, itt is volt ilyen. * úú-úúú hanyatt esek székestől? O.O Felkeltetted az érdeklődésemet. iszonyatosan kíváncsi vagyok, aminek te általában nagyon örülsz :D Hmm. Én is rengetegszer álmodtam hasonlót mint te, de a tegnapi az valami fenomenális volt. Már csak saját magam részéről is :D Hát igen. A valóságban én is eltudnék képzelni magamnak egy Niall féle öcsköst:D
      ÚÚ-ÚÚÚ el is felejtettem. Én de marha vagyok. Na őő, még balesetem előtt a nyaraláson, az egyik nap (talán kedd) amikor 2 helyes fiú belépett a medencébe. És nem fogod elhinni. Az egyik KIKÖPÖTT OLYAN VOLT MINT NIALL! A szőke haja, az a szép arca. Pontosan rá hasonlított, míg a másik, de pontosan olyan volt mint Louis. Mind a haja, mind mindene. Esküszöm elgondolkoztam azon, hogy oda menjek-e autogramot kérni... x'D

      Azóta, már hatszor álmodtam a balesetemmel, és azzal, hogy a szőke (nevezzük Niall-nek) na szóval, hogy a szőke az kihúz engem a vízből. Sőt! Volt olyan is, hogy én a medence szélénél állok, (ki tudja milyen okból) és a két szépfiú labdázik. Aztán a Gábor hátamnak lövi a labdát, mire pontosan mint a fulladáskor elmerülök a vízben, és ennek mindig ugyan az a vége. Niall a kis szőke kihúz *-*

      Azóta az is megfordult a fejemben, hogy miért pont akkor jelentek meg amikor a legjobban hiányzott a történeted? Egyszerűen felpezsegtem, olyan boldog voltam. Már csak a szőke hercegnő hiányzott.. :D

      Najó befogom a locsifecsimet, mert megint regényt írtam.. :D Ezt most dicséretnek veszem. Tudom, hogy verhetetlen vagyok! Megpróbálom kivárni. Ha addig meg nem folyt a kíváncsiság.. x'D Aztán meg te is a videót. És ahogy te is mondanád, csak győzd kivárni a meglepi videót for u :)

      Törlés
    8. De balga vagyok. Ez a szar nem tette hozzá. Na igen. A mi louisunkat azért neveztem Gábornak, mert ez volt a neve. A szőkének sajnos nem találtam meg a nevét. Na pusszancs:D

      Törlés
    9. Te kis balga :D Feldobtad az estémet mint mindig :D Tényleg elképesztő kis tudatalattid lehet :D De azoka fiúk a medencénéééél ahw, miértnem raboltad el őket, egyiket neked, egyiket nekem :P

      Próbálom győzni, de már engem is esz ám a kíváncsiság rendesen a videó miatt, haha :D És honnan tudtad, hogy Gábor a neve???

      Pusssszi <3

      Törlés
    10. Nos tudod ez egy érdekes történet, mert hogy mikor visszafele siettem a jégkásámmal a szőke azt mondta a barnának: Hát Gabi te hülye vagy. Ebből arra következtettem hogy Gábor a neve. Csak nem Gabriella. :D Sietek ám vele, csak az idő olyan h hát na. Nem süt a nap.. o.o

      Törlés
    11. Nos tudod ez egy érdekes történet, mert hogy mikor visszafele siettem a jégkásámmal a szőke azt mondta a barnának: Hát Gabi te hülye vagy. Ebből arra következtettem hogy Gábor a neve. Csak nem Gabriella. :D Sietek ám vele, csak az idő olyan h hát na. Nem süt a nap.. o.o

      Törlés
    12. :DDD oké, igazad van, ezt mondjuk magamtól is kitalálhattam volna, na, dehát szőke vagyok néhanapján :P
      Igen, itt se süt napok óta :( Ma is végig esett, meg dörgött >:(

      Törlés
  3. ááááááááá annyiraaa jóó ez a blog imádom a legeslegnagyobb kedvencem a sok közül..!! :D és ez a rééész...jujj.imádom nagyon jó lett.:D :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaaa, juhúú, de örülök neki :) Nagy puszi neked és köszönöm, hogy itt vagy! <3

      Törlés
  4. Aztapicsaaa:OO Nagyon jó! Megérte várni! Remélem hamarosan jobban leszel, és gyakrabban tudsz részt hozni^^ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZTAPICSA!?!? :DDDDDD Behalok az érzelemkitöréseiteken!

      Komolyan? De jó,hogy ezt mondod! Igen, most már gyakrabban fogok ;) puszika: BB

      Törlés
  5. Tudtam!!! :P Bár igaz örülnék, ha összejöttek volna, de legalább igazam volt. XD Egyébként én még arra lennék kíváncsi, hogy mi történt miután vége lett a csókjuknak. Harry a kis cseles. Biztos nagy erőfeszítésébe telhetett Ninának, hogy ne pofozza fel őt meg Louist is. Hát, hogy én mennyire örültem amikor bejelentették, hogy Timo-ra nincs szükség, azt elmondani nem lehet! Végre visszavesz majd a nagy pofijából. Csodálom, hogy befér az ajtón vele... De ez lényegtelen, a lényeg, hogy nagyon örültem neki. Azt pedig ötletesnek találom, hogy belecsempészted a saját blogod nevét! Ilyet még sehol sem láttam! A vége pedig... hogy mi lesz ebből? Most komolyan nagyon kíváncsivá tetté ezzel a befejezéssel! Gyógyulj meg hamar! (és nem csak azért mondom, hogy gyakrabban legyenek részek!!) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Angi! :) Igazság szerint azt a ti fantáziátokra akartam bízni, azt képeltek oda amit akartok :P
      Hát az tuti, a kis majom nagyon agyafúrt :D Na igen Timonak annyi (?) XD "csodálom, hogy befér az ajtón vele" ezt egyszer még beleírom az egyik részbe, ha nem bánod :DDD

      Woohoo, de jó, hogy kíváncsi vagy! Az a legjobb! Köszönöm szépen, remélem most már tényleg helyrejön, mert már több mint egy hete szenvedek vele :(
      PUSZILLAK! :)

      Törlés
  6. Na, visszatértem! :DD
    Bepótoltam a lemaradásom, és egyszerűen fantasztikus részek lettek! :DDD
    Imádom ahogyan írsz, és imádlak téged is! *-* <33
    Siess a kövivel, már alig várom! :)) Puszi ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juppí juppí! :)) Bódog' vagyok nagyon ám! Hát én is imádlak, hogyne imádnálak ;) <3 Sietni fogok cukorpofi! Puszillak!

      Törlés
  7. Imádom ezt a blogot. Kb.minden nap újból és újból elkezdem az elejétől olvasni mert annyira szuper. :) best az tuti.
    szerintem nem csak én vagyok vele egyedül aki várja a köv.részt :D
    Jobbulást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hellóbelló kedves! :) Nem mondod komolyan? :O WOW! Hű, de jól esik :) Édes vagy, sietni fogok! ;D És köszönöm a jókívánságot <3

      Törlés
  8. egyszerűen csodálatos.. valami nagyon nagy tehetséged van az íráshoz... nagyon sok blogot olvasok, de mégis ez volt az első amire azt mondtam, hogy ez aztán nem semmi...már várom a kövi részt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia happiness :) ! Állati megváltás a kis lelkemnek a soraidat olvasni. Nagyon köszönöm! Jön mindjárt a következő, remélem tetszeni fog! :)

      Törlés
  9. Szia Baily!
    Nagyon tetszik a blogodt és azt a tyuhattya,túlfűtött duracel nyuszi istenit.Louis mit misson inpossibol-özött(jól írtam?)meg Niniával karate bemutatót tartott :D .Aztán Niall blogot olvasot. :D A tied a legeslegjobb blog!Nagyon jól tudsz írni.Várom a kövit!
    xoxo,HannaT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia HannaT! Jó, hangosan felkacagtam az első mondatodon :D Mission impossible, de tökmindegy ;D Igen, de Nina legyőzte, muhahah :D Jaj, nagyon drága vagy, hogy ezt gondolod <3 Puszi: BB

      Törlés