2012. augusztus 1., szerda

42. rész: Nina, mint Teréz anya?

Sziasztok kedveseim! Először is köszönöm, hogy jöttök, és olvastok, kommenteltek! Már a 4444. kattintáson is túl vagyunk! Viszont az a 10. rendszeres olvasó nem akar jönni! :D
Sebaj, itt van a 42. rész sok szeretettel! Jó szórakozást! xx: BB (igazából valamit még akartam ide írni, csak elfelejtettem)



Louis eszevesztetten hörgött, krahácsolt, különféle földöntúli hangokat hallatott. A hasát szorította, próbált némi levegőt csalni a tüdejébe.
Szenvedő arccal vette észre, hogy Nina guggol előtte, s arcát -ami aggodalommal vegyítve vizslatta az övét- alig választotta el 10 centi.

- Egyben vagy? -kérdezi felzaklatottan. Hulla fáradt volt az egész napos próbáktól, és akkor jön még ez is. Nem mintha berezelt volna; Mullingarban hetente keveredett efféle összezörrenésekbe.

A térdein pihenő fiú csak bólintott egyet légszomjával küzködve. Nina felpattant mellőle, majd hősiesen Jim felé nyargalt. Zayn még mindig állta a sarat, s éppen ezért nagyképűen oda merte vetni ellenfelének: - Csak ennyit tudsz izomagyú? Nem csoda, hogy Bee kidobott. -darálta a szavakat a párharc kellős közepén, s láss csodát: Zayn még hasfalon is találta cipőtalpával. Jim Henderson megszédülve hátrahőkölt, begörnyedt.

Zayn legszívesebben örömtáncot járt volna, mert könnyelműen azt hitte ő győzött. Baily megkönnyebbűlve omlott Malik védelmező karjaiba. És a boldogság eddig tartott, nem tovább. Jim agya elborult, a szó legvadabb értelmében, s ennek köszönhetően lerázta magáról a bárminemű fájdalmat. Baily hangosan felsikoltott, amikor meglátta a zsebkés pengéjének fenyegető csillanását kezében.

- Hé haver! -tette fel kezeit Zayn megadóan, s bátortalanul lépkedett hátra. Erre azért még ő sem gondolt, s szégyen vagy sem: félt, mint annak a rendje.

- Nina beszélj már vele! -rebegte B. könyörgően. Nem volt már jobb ötlete.

Jim eddig észre sem vette a szőkét, akiben egy piciny félelem sem volt. Rezzenéstelen vonásai magabiztosságot sugalltak.

- Szia Jim. -köszönt neki, mintha csak csevegni akart volna.

- Szia Nina. Jó látni. Hoztam neked valamit! -nyúlt zsebébe, majd egy marihuánával teletömött zacskót vett elő. A többiek arckifejezéséről inkább nem beszélnék.

- Kedves vagy. -mosolygott csordultig gúnnyal. -Dugd a seggedbe! -emelte fel hangját, majd jelezte, hogy adja át neki a kést.

- Ch, de udvariatlan vagy a régi barátoddal. -jegyezte meg, de továbbra is erősen markolta a szúróeszköz vésett nyelét.

- Nem vagy te nekem semmim. Vannak új barátaim, akikkel udvariatlan lehetek. -felelte résnyire szorított szemekkel, majd felelőtlenül közel lépett hozzá.

- Nina, ne! -hallatszott Louis féltő hangja.

A felszólítás későn érkezett, akkor, mikor már Nina is észrevette, hogy a fegyver éles vége a mellkasa fele mutat. Mindenkinek kifutott a vér az arcából, legfőképp Louis jött lázba. Hol a francban vannak Paulék? Bezzeg, mikor néhány örömtől sikítozó rajongó szalad a fiúk felé -egy ártalmatlan autogramért és fotóért- egyből körbefogják és menedékbe viszik őket. De most?

- Kicsit zavar, hogy felém tartod azt a szart! -bök fejével a nem aprócska termetű gyilkos eszköz fele, de döbbenetes módon, hangja még mindig a szokásos volt: tipikusan flegma és undok.

- Igazán? -nevetett fel - Engem meg az, hogy te és Baily elfelejtéttek honnan jöttetek.

- Dehogy felejtettük. Mullingarből. Az N52-es úton balra, onnan pedig 2 km, és tádám, ott is vagy!


Normál esetben most mindenki felnevetne, de a puskaporos helyzetben csak torokszorító feszültségre futotta. Milyen érdekes: Egy hónap is bőségesen elég volt, hogy akit a barátodnak neveztél, mostanra kést szegezzen neked.  Szép kis világban élünk.
Jimet nem értékelte, hogy Nina még most is hülyét csinál belőle.

- Fog be! Tudod te, hogyan értettem. A kornyikálós öcsikéd után szaladtál, és nézzenek oda máris egy sznob kis picsa lettél. Puccos táncstúdiókban rázod, holmi pénzes médiafogás kedvéért.

Nina kislányos bájjal felkuncogott. Ő sznob? Na ne!

- Ez így igaz. De ne irigykedj! -vigyorgott, s lassan elérkezettnek látta az időt, hogy leállítsa ezt a késes-bunyós perpatvart. De egyelőre fogalma sem volt, hogyan. Azért ő sem mindenható, és lány voltánál fogva nem is Hercules.

- A kis vöröst akkor sem engedem. Az enyém! -sandított a Zayn ölelésébe kapaszkodó lány fele.

- Tudod mi a tied? -tette fel a kérdést Nina, s szinte azzal egyidőben rúgta ágyékon a fickót. Hiába, ez még mindig beválik, bármennyire is sablonos trükk. Az erőszakos férfiak elleni egyetlen esély.
A Horan lány kihasználta Jim tűrhetetlen szitokszavakkal tarkított obégatását, s gyorsan kicsavarta kezéből a veszedelmes fegyvert. És mikor érkeznek meg a hústorony őrbácsik? Most, a lehető legjobb időben.

Jimet elkapták. Mindenki más fellélegzett végre.

- Jól vagy szőke? -sereglettek Nina köré a többiek; kivéve Tommot. Ő Niall és Harry keresésére indult.

- Naná. De Zayn te rosszul festesz! -jegyezte meg mellékesen, mert a szépfiúnak felrepedt a szemöldöke és az orra is jócskán vérzett még.

- Tudom, rajzolni jobban tudok. -viccelt puszta nyugtatásképp, majd rendőrök érkeztek. Jim nem egy éjszakát fog az őrsön tölteni, s pláne azért nem, mert a világ kedvenc fiacskáit támadta meg. Olyan pert fognak a nyakába akasztani, hogy maga alá vizel; az már biztos!

- Hihetetlen, hogy valaha vele jártam. -borzong bele Baily, majd szerelmes pillantással Zayn nyakához bújik.

- Hihetetlen, hogy a barátomnak hittem. -motyogta Nina sokkal inkább magának, mint a többieknek. Aztán eszébe jutott valami. Megkérte a hadnagyot, hadd beszéljen utoljára egyet Jimmel. A pasas belement, Jim bilincsbe verve állt a lány előtt. A szinte kopaszra nyírt hajú srác elkeseredve várta, hogy Nina megint kigúnyolja.

- Kicsinállak ezért. -sziszegte felbőszülve. Nina kézfeltartással csitította.

- Hatalmas szarban vagy. De nem abban a helyzetben, hogy fenyegetőzz.

- Akkor kuss és húzz vissza a csilli-villi új életedbe. De ne feled, hogy én tudom ki vagy. -mondta jelentőségteljesen, aminek Nina nem örült. Ebből még baja származhat; nem mintha nem lenne így is elég.

- Igen Jim, tudom. -sandított oldalra, hogy lássa, hallgatózik-e valaki. - Viszont te hagytál cserben legutóbb is, de mindegy. Utoljára, ismétlem utoljára segítek neked. -vette le hangerejét, és bizalmasan közelebb lépet hozzá. Úgy teszek, mintha meg akarnálak ölelni, közben kiveszem a zsebedből a mariskával teli zacskót.

- Megvesztél? Még ajándékot is akarsz?

- Ha nem lesz az enyém, akkor a zsaruké. Válassz. Szerintem elég lesz a híres személyek elleni késes támadás vádja, nem? Vagy egy kis illegális drogcsempészet még hiányzik a repertoárodból? -suttogta.

Jimnek hirtelen leesett a tantusz. El is feledkezett a jókora anyagról a zsebében. A motozást úgysem ússza meg, most még lepasszolhatja az árut. - Miért segítenél ezek után? -kérdezte gyanakvóan.

- Nem mindegy? Egyszer barátok voltunk. Egyszer. -rántotta meg a vállát. - Meg így én is jól járok. -vigyorgott pimaszul. Jim belement a cselbe. Nina szépen elszínészkedte, hogy mennyire bántja, hogy barátjával így végződött a kapcsolatuk, s szeretetrohamát egy ölelésben mutatta ki. Jim, hogy elterelje a gyanút, s megtévessze a nem messze őrködő zsarukat- hárítani kezdte Nina közeledését, s mocskos káromkodással illette az egész One Direction-ös pereputtyot. A zsaruk nem is tétlenkedtek; félrelökték a lányt, Jim fejét a legközelebbi rendőrjárgány motorháztetőjére szorították.

Nina villámkézzel dugta bő nadrágzsebébe a "cuccot". Hiába kérdezték őt döbbenten: Te megőrültél? Miért ölelgetted azt a szemétládát? Nino nem válaszolt, nem árulta el magukat. Sőt, további titkos akcióba fogott. Előkapta mobilját és észrevétlenül körbefotózta a terepet: a megbilincset srácot, a rendőröket, az ideges fiúkat. A képek máris mentek Keane részére, azzal a szöveggel: A legfrisebb botrány. A többit a fantáziádra bízom.


Pechére mégsem sikerült teljesen észrevétlenül paparazziskodnia. Ki más, ha nem a szemfüles Tomlinson vette észre. Sőt, olyan óvatosan lopózott a lány mögé, hogy egy kis pipiskedéssel még azt is el tudta olvasni, mit ír és kinek küldi el a képeket.

- De miért? -tört fel belőle a felháborodottságba burkolt értetlenség. Nina élesen szippantotta fel orrába a hűvösödő levegőt. Kishíján kiszaltózott a szíve a helyéről, s olyannyira megijedt, hogy még dühre sem futotta. Ártatlan arcal fordult szembe leleplezőjével.

Némi szótlanság elteltével Nina kénytelen volt megszólalni: - Most gondolom azt várod, hogy megmagyarázzam. -vakarta meg orra hegyét.

- Nagyszerűen olvasol a gondolataimban. -bólintott elitélő pillantással. Bár attól tartott, megint faképnél hagyja őt a legapróbb magyarázat nélkül.

- Nem bízom benned Louis. - mondta eltöprengve, mire az említett fél vonásaiból a letörtség kezdett áradni. Ninának rögtön eszébe is jutott: hiszen a fiú megmentette őt már egy száguldó autótól, kiszedett egy szilánkot a talpából, most meg még verekedsébe is keveredett a volt haverja miatt. Megérdemelné végre, hogy beavassa néhány dologba.

Louis nem szólt semmit, látszott rajta, hogy mégegyszer gyomorszájon vágták; de ezúttal nem Jim, hanem Nina szavai.
A lány lelkiismerete nem hagyta, hogy újra hátat fordítson. El kell mondania neki. Talán megérti majd. Talán...

- Haza tudsz vinni? -kérdezte teljesen spontán. Lou szemei rendesen elkerekedtek.

- Izé, haza. -helyeselt- James odaadja a kocsiját. -indult az épület alá épített parkoló fele. Intett a lánynak, kövesse. A többiek annyira sokkosak voltak még, hogy fel sem tűnt nekik, hogy "ezek ketten" szépen hazamentek.

Louis mintha ideges lett volna; legalábbis Nina ezt szűrte le apró mozzanataiból: dobolt a kormányon tolatás közben, a rádiót feszülten kapcsolgatta, szemei nyugtalanul cikáztak az úton.
A szőke lány szórakozott melankóliával bámult ki az ablakon. Imádott utazni, de az anyósülésen ülve keserű dolgok jutottak eszébe.

- Megígéred, hogy nem mondod el senkinek? -szólalt meg hosszas csend után, már ha a háttérben nyivákoló rádiót és motorzajt annak lehet nevezni.
Louis zavartan megnyalta alsó ajkát. Lesz, ami lesz: ha Nina kéri, megteszi érte, bármi legyen is az - döntötte el.

- Megígérem. -válaszolt végre, majd egy pillanatra a lány fele fordult, aztán vissza az úttestre.

Nino vett egy eltúlzottan mély levegőt, majd hátradőlt az ülésben. Majdhogynem belefúrta hátát a párnázott kárpitba.
- Minden izgalmasnak mondható pletykát kiadtam a hírhajhászoknak, vagyis Keane-nek. Igen, tudom, hogy nem kéne. -kezdte, s szomorú mosollyal hallotta meg közben, hogy egy kedvenc Keane száma szólalt meg a rádióban. Keane? Most esett le neki, hogy a kedvenc zenekarának neve megegyezik a szerencsétlen fotós fiúéval.

- Imádom ezt a számot - mondta halkan a sofőr, majd visszatért a tárgyra: - Csak mondom: ha ezt Peterék megtudják, megnyúznak. Komolyan. Égen-földön keresik a besúgót. Timothyt vádolják. Pont ma hallottam, hogy kérdőre vonták.

Nina meglepődik. De nem ijed meg. Hagy vádolják azt a majmot. Megérdemli.
- Nem baj. -fűzi össze vékony ujjait, majd Louis profilját szuggerálja. Már megint nem borotválkozott - állapítja meg elkalandozva.

- Tessék? -ráncolja össze homlokát kérdően, s hirtelen gázra lép. Megelőztek egy Hondát.

- Itt van ez a Keane gyerek. Rengeteg pénzt kell szereznie minél hamarabb. -magyarázza, s közben ő a kocsi  váza alá folyó betont figyeli a szélvédőn keresztül.

- Hát kap is jócskán ennyi kiszivárgott információ után.

- Pontosan. Ez a cél. Remélem minél hamarabb megkapom én is a fizetésemet, így a turné végén, amit átutalhatok neki az utolsó fillérig.

- Micsoda? Azt is neki akarod adni? De mire kell ennyire? -rázza fejét, s le sem veszi szemét az útról. Erősen kapaszkodott a kormányba, minta legalábbis kiesne a kocsiból, ha nem ezt tenné.

- Várj, most jön a lényeg. -komorodik el hirtelen a hangja- Egy Elisabeth nevű lánynak gyűjtünk, életmentő műtétre. Beth rákos. -halt el hangja a sírás szélén- Képzeld csak el, hogy megtalálod a nagybetűs szerelmet, de az kínzó fertő nap, mint nap: hiszen a lány, akiért átúsznád az óceánt, haldoklik. És te csak nézed magatehetetlenül, mert nem tudsz segíteni neki. Hiába vagy ott vele, sajnos nem múlnak el gyötrő fájdalmai. Én csak... -sóhajt, mert elfogyott minden ereje, hogy befejezze  a mondatot.

Egyenletes, monoton frekvencián búgott a kocsi alattuk. Nina zaklatottan harapdálta száját; várta Tomlinson reakcióját. Nagyon várta.
A fiún beazonosíthatatlan érzelmek tűntek fel. Döbbenet, együttérzés, szomorúság. Ki tudja? Talán mind egyszerre.

Nina még hozzátette: - És ha azt kérdezed, honnan ismerem a srácot, csak annyit mondok: sehonnan. Alig ismerem. Az utcán futottunk össze.

A répakirály immáron teljesen önkívületi állapotba esett, mint akit hipnotizáltak, csak bámult kifele. Még a gázt is elfelejtette nyomni, így egyre vánszorgósabb tempóban gurultak. Csak úgy suhantak el mellettük a kocsik.

Nina a kesztyűtartó nyitópöckét babrálta.

- Nem tudom elhinni. -bökte ki végre, és a lányra szegezte csillogó kék tekintetét. - Komolyan ezt teszed? Ez...te egyszerűen... -habogta majd égnek emelte szemeit, hátha megleli a tökéletes szót, ami oda illik.

- Én egyszerűen mi?

- Csodálatos vagy. -mondta meghatottan, és kissé mindketten belepirultak.

- Ugyan, dehogy vagyok. -nevetett fel éles, nyilaló fájdalmat érezve mellkasában. Tudta jól, hogy nem az.

- Kockára teszed az előtted álló nagyszerű karriert, feladod a jóhíredet az egész világ előtt. És még nem is hozakodsz vele elő. Mi vagy te? Valami szupertitkos Teréz anya? -kérdezte  szórakozottan, s tudatában egyre csak az visszhangzott: Szerelmes vagy Lou! Szerelmes vagy Lou!

Nem jött a lánytól válasz, csak halványan elmosolyodott. Ezerféle panaszos és bíráskodó hang ordibált éppen a fejében. A saját hangját sem hallotta volna tőlük.
Az utat némán töltötték tovább. Nina néha-néha, óvatosan a fiúra sandított a szeme sarkából, akinek valahányszor ott ült szája szélén egy apró kis mosoly-szerűség. Annyi mindent akart volna kérdezni a lánytól, de őszintén félt attól, hogy bénának találná a faggatózást.

Nina száján kicsúszott egy "hú!". Kezét erőtlenül kapta homlokához.

- Baj van? -kérdezte rögtön a sofőr.

- Csak őrülten szédülök. Semmi gáz. -intett. Valójában ezt sosem szabadott félvállról venni. Nina cukorbetegsége elég veszélyes fajta. Jobban kellett volna figyelnie magára. Még akkor is, ha kezdetben marha szórakoztatónak találta, hogy a világ forgott vele. Mintha csak részeg lenne. Kellemes érzés volt, egészen addig, amíg olyan vadul nem kezdett pörögni a tér körülötte, hogy képtelen volt állóhelyzetét megtartani. Aztán a többit már kitaláljátok...

- A...

- Igen, inzulin kéne. -vágott szavába- De nyugi, hazáig kibírom. -nyugtatta kevés sikerrel, mert Tommo elszántan a gázra lépett. Eddig csak sétakocsikázó sebességgel hajtott., aminek két oka is volt: 1, Louis félt gyorsan hajtani 2, Képtelen volt a jobboldali közlekedést megszokni.

Hazaértek. Bármennyire is meglepődtek rajta, de csak ketten voltak abban a luxus hodályban. Nina elvonult a fürdőbe a tűi társaságában. Louis addig el sem mozdult az ajtó elől, míg ki nem lépett rajta a lány, és meg nem nyugtatta lelkét, hogy már minden oké a vércukrával.
A szöszi olyan leterhelt volt az utóbbi napok intenzív és kemény munkájától, hogy még arra sem vette a fáradtságot ezen az estén, hogy csípős megjegyzésekkel hárítsa Tomlinson egyébként nagyon finom közeledését.
Így hát csatlakozott a fürdő előtt ücsörgő fiúhoz. A langyos falnak dőlve, lábaikat előrenyújtva.

- Holnap nagy nap lesz. Izgatott vagy? - kérdezte Nina, s akkor döbbent rá, hogy ez volt az első olyan kérdés, amit őszinte érdeklődésből tett fel bárkinek is, amióta csatlakozott a turnéhoz.

- Nagyon. El sem tudom mondani, mennyire. -mondta mosolyogva, mert valóban nem Nina kérdésére, hanem a szíve által feltett kérdésre válaszolt, miszerint: Szerelmes vagy Ninába?!

- Figyelj Lou...-kezdte, de a Lou becenévről egyből Jenna afektáló hangja jutott eszébe, mert mindig így szólította Tomlinsont- is - tette hozzá- Louis. - mondta ki végre egybe is. A fiúban megszólalt a remény édes éneke.

- Hm? -nézett arcába.

- Most, hogy így tudod, mi ez a paparazzis dolog...eljössz velem holnap? Mármint Elisabeth-hez? Eljössz? -kérdezte, vagy inkább már kérte. Rögtön meg is bánta, hogy hagyta ezeket a szavakat kislisszanni száján. Nehogymár azt érezze Tomlinson, hogy rá van szüksége vagy ilyesmi. De attól a tudattól még furábban érezte magát, hogy egy szívességet kért "valakitől", és ezúttal nem azt, hogy : "húzz a francba!"...

Louis éppencsak nem ordított fel attól a boldogságtól, amit érzett. Legszívesebben lányosan fel-le kezdett volna ugrálni. Nem akart hinni két formás kis fülkagylójának.

-De. -vágta rá lelkesen- Persze, hogy elmegyek veled! -bólogatott, mint akinek éppen elgurult a gyógyszere. Ámbár tudta, hogy holnap egész nap be lesz skatulyázva a nagykoncerttel járó elmebaj miatt; nem izgult. Majd valahogy megoldja, akár el is szökik, ha az kell.

8:30 am
Nem túlzok, ha azt mondom, mindenkinek kicsit elment az esze. Már reggel korán ezernyi volt a teendő; a fiúknak máris jelenésük volt egy neves rádió reggeli műsorában.
- Niall, Harry! Indulunk! -kiabált be az ajtón Liam, miközben sűrűn a karórájára pillantott. Afféle "egypercetsemkéshetünk" típus volt. Gyűlölte a pontatlanságot.

- Jó, mindjárt. -bólogatott Niall. Egy fél szendvics lógott ki a szájából. Szegény még a reggelijét sem eheti meg normálisan?

- Ez elképesztő, hihetetlen, döbbenetes, káprázatos, nagyszerű, meghökkentő, lenyűgöző -darálta Harry kiabálva a szavakat, s közben úgy táncikált a hófehér zoknijában, mint akinek hangyák szaladgálnak a gatyájában. De ki tudja, lehet tényleg hangyás? Hangyás Harry, ez jó.

- Mi van, szinonima szótárt reggeliztél? -morgott Nina, aki nehezen viselte, ha reggel "korán" zajonganak körülötte.

- Öt millió követő a twitteremen! Öt millió! -visította fülig érő szájjal.

Niall nem tudott mit mondani, az előbb említett teli szája miatt, de elismerően tapsolni kezdett. Nina felvonta szemöldökét, ami homlokát csíkosra ráncolta; nem jött lázba, nem értette, mi ebben olyan nagy dolog...mondjuk egyáltalán nem volt semmiféle fogalma mi az a követő.

Hangyás Harry addig ropta az örömtáncot a fényes konyhakövön, mígnem sikeresen elhasalt; kiterült, mint egy kilapított béka az úton. Ninának végre jó kedve lett: ezt már sokkal jobban értékelte. Olyannyira feltört belőle a kacaj, hogy kishíján visszaköpte az áfonyás müzlit a tálkába.

Most már ő is tapsolni kezdett; felállva! Ingyencirkusz a reggeli mellé. Nem rossz.

- Hé, nem ér nevetni! -pukkadt meg a göndör, de boldogsága attól még lelombozhatatlan volt. Sajgó könyökét dörzsölgetve indult a tornacipőjéért, majd mikor végzett, visszabattyogott megmutatni a harci sérülést.

- Nézd meg! Bibis lett! -mutatta oda az utolsó falatokat kanalazó lánynak. - Sajnálsz? -kérdezte őzike szempillarebegtetéssel.

- Azt sajnálom, hogy nem vettem fel kamerára. -mosolygott huncut pofijával. Harry nevetve képedt el Nina kedves gonoszkodásán. Biztos volt benne, hogy ezt tőle tanulta. Feltűnt neki továbbá az is, hogy a szöszi egyre ritkábban flegma,  és egyre gyakrabban bájos. Egész megszocializálódott. Remélte ez nem csak átmeneti, mert így még imádnivalóbb volt Nina Horan.

- Te nagyon gonosz vagy! -nyomott egy puszit búcsúzóul arcára.

- A te tanítványod vagyok. -borzolta össze Harry haját, majd a mosogatóba dobta a kiürített müzlis edényt. Niall is végre befalta ennivalóját, majd pápát intve siettek el.

Mindenki tudta nélkül Nina és Louis -mint két szövetséges- megbeszélték, hogy pontban 1:00-kor találkoznak a St. Andrew kórház recepciójánál.
... és Nina csak várt, és várt. Már számolni sem tudta, hány szát ember jött-ment el mellete,amíg ő ráérőnek tűnve támaszkodott a pultnak. Komolyan aggódott, hogy Louis nem fog eljönni. Pedig megígérte.

- Biztos mindjárt itt lesz. -szólalt meg Keane az ujjait tördelve.
Nina a forgalmas folyosó hatalmas faliórájára pillantott; nem mintha nem tudná mennyi az idő, hiszen minden 10 másodpercben felpillantott a falra. 1:30. Megrázta a fejét.

- Nem jön el. -sóhajtott. Egy kis csalódottság csörömpölt bordái között. - Mindegy, mit is vártam Tomlinsontól. -vigasztalta magát. Elvégre is ez az ő saját "akciója", nem kell ide más.

Keane felment a negyedikre Ninával, majd hosszas séta után megálltak a 113- as kórterem előtt. Nina vett egy erőteljesen mély lélegzetet, hogy felkészüljön. Ideges volt, nagyon.
Keane kölykös vonásait- amelyeken kegyetlenül ott ült a tartós kín - szívhasogató érzés volt Ninának látnia.

A fiú óvatos mozdulattal nyomta le a fém kilincset. Bementek.
Nina kellemesen csalódott a helységbe érve. Nem volt olyan rémesen kórtermi hangulata, mint ahogy elképzelte. Hiányzott a levegőbőn az a nyomasztó "kórházszag", a falak kellemes barackszínűek voltak, rajtuk néhány képpel.

- Szia Beth. -köszönt Keane szelíden, hangjában mosollyal. Nina megállt az ajtóban, mintha meg lenne szeppenve. Pedig nem volt.

- Keane! -lehelte erőtlenül a lány, kinek arca még a hónál is fehérebb volt. Édenfekete haja sötét pókhálóként terült szét a fakó párnán. Tekintete reményvesztett volt, de mégis boldognak tűnt, hogy itt volt vele a fiú, akit imádott.
Aztán észrevette a szőkét a háttérben, s kérdően szegezte pillantását rá.

- Beth, ő itt Nina Horan. -mondta nyomatékkosan az 'ő' szócskát. Ebből leszűrhető volt, hogy Keane már mesélt róla. Elisabeth bólintott.

- Nem jössz közelebb? -kérdezte kedvességet erőltetve bágyadt arcára.

- Nekem most el kell szaladnom pár percre, addig ellesztek? -kérdezte a lányoktól Keane, s már nyitotta is az ajtót.

- Aha. -válaszolták szinte tökéletesen szinkronban. Az ajtó halkan becsukódott a fiú mögött, gyászos csend következett. Nina nem zavartatta magát: minden szemérmességtől mentesen szó szerint bámult a lányra. Bámulta a hálóingjét, a selymes, pár szál haját, kirepedezett száját, fakó tekintetét.

- Ha tudom, hogy jössz, kicsinosítom magam. -nevetett fel erőtlenül, s Nina szíve újra összefacsarodott.

- Jól nézel ki. -válaszolt. Szörnyen leépült volt a fiatal lány, Nina mégis szépnek látta.

- Keane is ezt mondogatja.

Nina egy kis támla nélküli széket húzott az ágy mellé, majd lehuppant rá. - Most is fáj? -kérdezte halkan, mintha félne a választól. Pedig tudta előre.
Elisabeth keserűen lesütötte szemét, miközben felelt: - Mindig fáj. Mindenütt. De leginkább a szívem Keane miatt.

- Sosem fog elengedni.

- Tudom. De bele fog roppanni ebbe az egészbe.

- Ezért vagyok itt. Segítek. -fogta meg Eli kezét a szőke; magára sem ismert. A különös kedvesség és empátia -egy idegen lánnyal szemben- forró szeretetet hintett a levegőbe. Beth kínlódva nyeldeste könnyeit, aztán egyesével lefutottak hamvas arcán.

- Ki vagy te? -kérdezte felülve, és finoman megragadta Nina vállát.


- Nina Horan. -mutatkozott be, s nem tudott nem elmosolyodni. Áldás volt lelkének, hogy végre valami igazán fontosat és nagy dolgot tehet. És nem magáért, hanem más emberekért. Eddig sosem érzett ehhez foghatót: úgy vélte, végre kezd önmagához visszatérni oly sok év után. És tudta, hogy félelmetes ereje van, ha valamit igazán akar!

- Csak úgy felbukkantál a semmiből, és... -motyogta levegőért kapkodva- Nem hozhatsz ekkora áldozatot értem, értünk!

- Dehogynem! Nem engedem, hogy itt hagyd Keane-t. Azt már nem, szépen leéled vele az életed! -parancsolta. - Nem tudok semmit az életről, csak azt, hogy a szerelem benne a legnagyobb ajándék. És ti megkaptátok ezt.

Valaki megmoccant az ajtónál. Keane már egy ideje hallgatta őket. Most először volt szemében némi életkedv. Némi.

Eközben kicsit máshol...

- De hova akarsz menni ilyenkor? Randid van? -kérdezgette Harry, miközben a rádió épülete előtt őrjöngő rajongóhad fele tartottak egy szűk folyosón.

- Nem, csak... most nem mondhatom el. De Ninához van köze. -sziszegte füléhez hajolva.

- Már nem érsz oda egyre.

- Miért, mennyi az idő? -kérdezte lepetten, s félve hunyorgott a választól.

- Fél kettő. -húzta oldalra aggódva a száját.

- A franc essen bele! -túrta oldalra haját- Elcsesztem. -dühöngött, közben kiértek a szabad levegőre. Döbbenetes sikolyeső zúdult fülükbe.

- Próbáld meg felhívni. Talán megvár, vagy megérti. Gyerünk! -biztatta Harry, majd kedves pofiját elővarázsolva odalépett néhány lány mellé. Megkezdődött a vakuvillogás, aláírás adogatás.











































A rajongók nem vették túl jó néven, hogy az ő Boo Bear-jük nem velük foglalkozik, hanem ehelyett telefonálgat. De Louis-nak nem kedveztek az égiek, ugyanis Nina nem vette fel. Kikapcsolta a telefonját mielőtt Beth szobájába lépett, ugyanis nem akarta, hogy vinnyogni kezdjen a mobil. Ez egy kórház; ennyi udvariasság azért volt benne.

Egy szigorú tekintetű nővér lépett be a hűs szobába. Némán letett egy tálcát az éjjeliszekrényre. Az ebédnek szánták. De Beth rá se nézett. Már a szagáról tudta, hogy megint ugyanazt kapja: rántott sajtot. A lány szerint inkább rántott biciklikerék, mint sajt. Látogatói hiába kérlelték, egyen egy kicsit. Még a fájdalom elleni bogyókat sem volt hajlandó bevenni.

Nina úgy volt vele: Tomlinson vagy felültette vagy csak nagyon pipogya.
Louis meg úgy volt vele: el kell jutnia abba a kórházba, hogy Nina lássa: ő mindig vele van; vele akar lenni...

27 megjegyzés:

  1. Jajj, rendesen besírtam amikor a Beth-es rész volt. Annyira... megindító?!
    Végre Nina is kicsit kedvesebb:DD
    jajj, remélem összejönnek Tommoval:DD
    Siess nagyon a kövivel.
    Puszi:D
    Éééés első komizó:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hurrá, első vagy! :DD
      Érzékenyebb egyéneknek biztosan megindító :) Ilyennek szántam.
      Ja, Nina alakul :P Sietni fogok tényleg, de nem könnyű ennyi program mellett :/ Puszillak ;)

      Törlés
  2. A FRANC ESSEN ABBA A ..... Ó pedig kezdtem örülni, hogy ez lesz a meglepi részem. Nina nagyon rosszul, lesz és pont akkor krepál be a kocsi, és táddá. Sőt, azt is elképzeltem, hogy Jim leszúrja, de úgy látszik kicsit még várnom kell. Egyébként már kezdtem félni, hogy a rész már soha nem ér ide. Huh, hol is kezdjem. Tudtam, hogy Nina így kezeli a helyzetet. Bele sem gondolt abba, hogy Tomlinson híres ember, nem olyan könnyű eljutni valahova. Gondoltam, hogy Lou herceg mindent megtesz majd annak érdekében, hogy eljusson a kórházba, és bebizonyítsa Ninának, tényleg meg lehet bízni benne. Ó már.. De azért örülök, hogy Nina kezd kicsitkét jobb lenni, vagy kedvesebb. Őő oké értelmes volt. Aztán meg, a követlező részt hozhatod hamarabb is, mert minden nap miattad maradtam fel 00:00 ig kb, mert néha későn este teszel fel részt. Na de ez nem szidás, csak egy apró megjegyzés.

    Nem álmodtam meg a végét. .. Ohm. Viszont, azt álmodtam, hogy én, Nina, Louis felmászunk egy gumicukor hegyre, utána átöltözünk fürdőruhába, és egy tej csúszdán lecsúszunk a tengerbe.

    Na de édes drága nővérkém, imáddooltam ezt a részt is, és már csak azért is nagyon de nagyon várom a kövit és megmondjam miért? Mert egyre közelebb és közelebb kerülök a meglepi részemhez. Úgyhogy sietni ér, nővérkém, aztán legyen csodálatos napsugaras napod. *nálunk kánikula van. Csessze meg.. x'D Eddig a meleget várom, most meg.. xd*

    Na nem pofázok. IMÁÁÁÁDOM, MEG TÉGED IS, SIESS A RÉSSZEL BAILY, SZERTJUK A BLOGOT ÉJJEN, PUSZI A AZ ARCODRA KEDVES, é-é-és mit akartam mondani? Omg.. x'D Szióóka:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeem, a meglepi részedet nem kapkodjuk el... nem is tudom mikor hozzam :P Tuti lehidalsz majd tőle :DDDD és nem csak te !
      Nem, nem nem akartam ennyire túldramatizálni; kell tartogatni ilyeneket későbbre ;D De alternatív megoldás, tetszik!!!
      Figyi, lehet NIna meg pont úgy gondolta, hogy igen Louis híres ember, és PONT EZÉRT eljuthat akárhova :PP Na ugye, hogy ugye?
      Tudom hogy hozhatom hamarabb is :( De tényleg nem tudok naphosszat a gép előtt ülni (anya szerint így is "mindig" ott ülök...érdekes)Viszont tényleg most meg kell írnom egy részt előre, mert jön barátnőm egész hétvégére, és addig meg nem akarlak titeket váratni :)
      Úh hugi, de cuki vagy :) Ezért fennmaradtál addig??? :O Egyem a szíved, na ezért cserébe mostmár tényleg jár valami... :P

      Sajnálom, hogy nem lett meg a vége, viszont ez az új...XDXDD neemár! Kihasalok! Azért ez élőben sem lenne rossz. Biztos éhes voltál lefekvés előtt :DDD

      Édes drága hugicám, örülök, hogy a sok váratás ellenére tetszett! Neked meg legyen még szebb napod, vagy már inkább estéd! Én edzeni megyek, szóval huuh. Itt is tűz a nap veszettül -.- idegesít.

      Én meg téged szeretlek, csókoltatlak!!!!

      Törlés
    2. Az, hogy nem kapkodod el egy dolog, az meg egy másik, hogy meddig bírom rombolás nélkül kivárni.. :D Lehidalok? Hidd el, hidaztam én már más részednél is, sőt, volt egy videó is ha jól emlékszem.. De lehet, hogy most kicsit hülyén fog hangzani, de valami + érzék, NEM hatodik érzékem, mert az soha nem csal, hanem valami hetedik, hogy a meglepi részemhez, hozzátársul egy F-el kezdődik loyd-ra végződik név. Tudom, tudom, nagy marhaság, de ez csak úgy jött. Én csak ötletelek, és ötletelek. Milyen alternatív megoldás? o.o Ezt nem értettem mire céloztad. vagy céloztál. áá érted te. Nem! Jó ha tudta is egy dolog, de az nem jutott eszébe, hogy nem olyan könnyű szabadulni valahonnan, főleg egy 1d tagnak? Már nem azért, de lehetne benne egy kis együttérzés. Bár Nina Horanről beszélünk nem? Na látod, hogy igazam van.

      Nyugi, azért én is le vagyok oltva, hogy *jaj kislányom mennyit ülsz te amellett a k*baszott gép előtt. Kihajítom az ablakon -.-"* Na látod? Mindenre van 2 napod, ami mit is jelent? Osszunk és szorozzunk, és jól számolom, az 2 DB KEREK EGÉSZ RÉSZ. Tudom tudom, szemtelen vagyok. Igen drága nővérkém fent maradtam addig. Jár valami? Mondjuk egy meglepi rész? :$

      Kihasalsz? Hogyan kell? Megtanítod? x'D Élőben? Hallod tériszonyom van. Ha felmászok a tetőre, öt perc hezitálás után döntök úgy, hogy lejövök. Addig pedig *itt élem le az életem* van.. x'D Éhes? Nem, nem csak nem ettem semmi édeset, és savanyú gumicukorra vágytam. *kedvencem:D* Mert tudni illik, van egy furcsa kis gondom. Ha naponta nem eszek legalább egy csokit, olyan rosszul tudok lenni, hogy az csak na. Forog velem a föld, hisztis dívává válok. *hogy jön ez ide? O.O*

      Estém? Na az már nem lesz. Mom /nagyi/ megszólal nekem este nyolckor. *ne egyél éjszakára nehéz kaját. *rántotta..*/ veszekedés, majd nem sokkal később, alias most 22:06 perckor megszólal, hogy ő éhes és eszik. ÉS MÉG ÉN NE ZABÁLJAK ÉJSZAKÁRA, MIKOR EGÉSZ NAP NEM ESZEM. rohadjak meg.. -.-" ŐŐ hehe /khm.../ nagyon felpörögtem.

      Túlzottam. ŐŐő én is szerizlek, soksok szivecske neked drága nővérkém BB , és én is csókoltatlak téged. Puszaaa!:D

      Törlés
    3. UI: Azt hiszem ezt kimondhatjuk a második leghosszabb komimnak. Az első az álmos volt. Na befogtam:D Szióóóka:D

      Törlés
    4. bESÍROK RAJTAD :D Írnod kéne egy személyes blogot a gondolataidról meg a napjaidról, mert a legszimplább dolgokat is úgy adod elő, hogy az valami frenetikus :DD Ez a hosszú kommentár... hallod itt ülök a gép előtt, és ezt kérdezgetem magamtól: Hm...megírjam neki a meglepi részt most? Megírjam neki? Hm...

      Amúgy azért még viccesebb olvasni amit írsz nekem,mert mostmár látom hozzá magam előtt az arcodat meg hallom hozzá a hangodat, és olyan cukker vagy :DD

      A nagyid haláli jófej!!!

      A többit majd később leírom, most azt hiszem megyek, mert meg kéne írnom valami meglepi részt valami BigSmilyGirlnek... hmm :PP

      Törlés
    5. http://mosolygyar.blogspot.hu/ <- parancsolj BB:D Van egy történetes is, de nincs kedvem még 1x linkelni:D

      Megírod? Kajakra megírod? Hát én mindjárt legurulok a székről. Juj megírja a részt! Ugye mindenki olvasta? Remélem!

      Haláli jófej? Drága édes nővérkém, tölts el vele egy napot:D

      Jujj jujj jujj és még egyszer juj *-* Pezsgek!:d

      Törlés
    6. Jut is eszembe, oldalt ugye ott vannak a szereplők, és egy valaki kifelejtettél. Vagy csak direkt nincs ott >< Tudod kiről beszélek. :d A neve K-val kezdődik eane-re végződik:D Na nem pofátlankodok.. x'D

      Törlés
    7. Reméljük megírom :DDD

      Juhú, nézem is mindjárt a Smily-blogot!
      Nekem is van egy "jófej" nagyim, elég vele eltölteni minden napomat (ugyanis velünk lakik) :DD

      Pezsegj drágám ;D Ja, és bakker, igazad van, kimarad Keane :( De tök vagyok! Majd megjavítom!
      PUSZII

      Törlés
    8. "Reméljük megírom :DDD" wtf.. o.o na bazd, pedig már készen voltam, agyaltam, vajon mi lesz hogy lesz erre egy reméljük megíromot kapok. Hmmm.

      Nekem még sok is nővérkém. Nagyon sok. Folyamatosan nem vagy éhes? *felsorol minden kaját* válaszolm nem. aztán mégegyszer mondom nem, és ez így megy félórán kersztül. Meg a többi nagyis poén.

      Na látod, feltűnt. Eljátszottam a gondolattal talán direkt nem tetted bele, mert keane meghal. és ezért nem szerepel majd, de megnyugodtam:D
      pusza:D

      Törlés
    9. Jól van na! Csak húzom az agyad :PP Tudod, hogy ez a specialitásom :D

      A nagyik egy külön kategória, de olyan édesek :DD

      Nem, nem hal meg!!! Vagyis tudtommal :D Tényleg nekifogok megrni motmár, csak egy picit kell kibírni! Aztán pedig leesik az állad :D <333

      Törlés
  3. Hát Nina megint hozta a formáját:DDD
    Igazából most a vége fele nagyon szomorkás lett:$:( De nem baj..ilyen is kell bele néha nem?:(
    Amúgy meg megint csak azt mondom Imádom nagyon ezt a részt..mint a többit ugyanúgy:)) Te vagy a legjobb:$*___*♥
    És ugye eljött az a pont amikor Nina már nem annyira flegma:$:)♥ Siess majd a folytatással:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt sajnos nem lehetett nem szomorúra megírni :/
      Igenigen, Nino kezd kicsit életre kapni (?!) :D
      Örülök, hogy bejött ez is Niki, puszi a buksidra! <3 Puszillak: BB
      Ja, és próbálok sietni!

      Törlés
  4. Annyira boldog vagyok:). 2dolog miatt : nyert Gyurta Dani uszasban és azért mert hoztad az új részt, ami nagyon cukker és izgi lett!! Remelem Louis odamegy a kórházba v Vmi, nem akarom h balhé legyen. : D bár úgyis kifogsz találni Vmit,túl szép lenne ha csupacsupa boldogság lenne a- mondjuk úgy-szerelmi életük :D DD nem is baj,fő a sok izgalom:P siess kovivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi Zsófi :) xoxo. u.i.:fel raktam egy B verziót is a nyeremenyjatekomhoz;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi!!! Na, képzeld én is annyira boldog vagyok! Két dolog , jaj nem is, HÁROM dolog miat is! 1, Gyurta Dani világcsúccsal nyert aranyat 2, kaptam két édibédi követőt ma 3, mert tetszett a rész, és mert boldog vagy, mert megláttad :) Na, ennyi öröm után már magamhoz se térek :D Igen, valamit úgyis kifogok találni :PP Puszillak babám <3, ja és láttam a B verziót is, tetszik!!! Indulnom kéne a versenyen... :D

      Törlés
  5. Crazievagyokmármegint :'D2012. augusztus 2. 1:52

    Ez a zene annyira Los Angeles-t idézi.:DD Ahogy így hallgatom, Lou-ra és Ninára gondolok, ahogy smárolnak a naplementében:'DD Meg tudnád mondani, hogy mi ez a muzsika?:D

    VálaszTörlés
  6. :DDD örülök,hogy így gondolod! Ez most a kedvenc muzsikám :) Egyébként pont arra gondoltam én is! Meg arra, hogyha a szövegét érted, akkor rájössz, hogy tisztára ráillik a történetre :)
    Ja, és ez a The Script: Hall of fame :)

    VálaszTörlés
  7. Szia Baily! :D
    Képzeld, amikor felfedeztem az új részt, még egy komment sem volt! Tök hepi voltam, hogy én leszek az első hozzászóló, erre a történet felénél anyukám beront a szobámba (már átcseréltük, megint az enyém a nagyobb szoba, IGEEEENN!!!! :DD ) a frissen mosott függönyökkel, hogy akasszam fel, mert ő nem éri el -.- úgyhogy ott kellett hagynom Ninát és Lou-t James kocsijában, és függönyt lógatni... pfff
    Na, utána meg mentünk vásárolni, a kocsiban elolvastam az egészet (irtóra tetszett, hogy tudsz ilyen jól írni? *o*) és épp elkezdtem megfogalmazni a kommentemet, amikor lemerült a kezemben a mobilom, mert elfelejtettem feltölteni...

    Na de komolyra fordítva a szót:
    Csúcsszuper részt írtál! (mint mindig :D)
    Komolyan nem értem, hol a francban vannak mindig a biztonsági őrök, meg a hasonlók... Váletlenül itt is pont nem volt egy sem, meg az ékszerrablásnál sem. Fura... (:D)
    Azt még mindig nem tudom felfogni, hogy Nina miért vette el a drogot Jimtől, ha így képes rá támadni, én Nina helyében hagytam volna hogy életfogytiglanira is vigyék akár... Azért már komolyan! :O
    Azt pedig olyan cuki volt, amikor Nina kitálalt Lou-nak és ő meg mondta, hogy olyan csodálatos *-* azt hittem elolvadok :D (amúgy is Lou az egyik kedvencem :D) Amikor meg írtad, hogy fél gyorsan menni, eszembe jutott a forgatás, amikor megállították őket a rendőrök, mert Louis túl lassan vezetett. :D xdd
    Valahogy éreztem, hogy Nina előbb utóbb "megtörik", és nem lesz ilyen bunkó meg flegma. Olyan jó ez ^^ És talán már belátja végre, hogy valamilyen szinten neki is szüksége van a Répakirály szeretetére :D Olyan jó lenne ha összejönnének :( De azért még húzd egy kicsit, mert akkor utána meg már unalmas lenne (jó, ezt ne vedd komolyan, belőled nem nézem ki az unalmas részeket :D), hogy mindig csak arról lenne szó, hogy így szeretik egymást, úgy szeretik egymást. De én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy Lou mindenáron meg akarja védeni Ninát, és mondjuk 1-2 balhé is belefér, amikor Ninát megtámadják, aztán jön a hős Tommo, megmenti, majd Nina hozzávágja hogy egyedül is me tudta volna védeni magát, de azért belül örül neki, hogy végre van valaki, akire számíthat :D De ezt rád bízom, ez csak az én elképzelésem :D
    Az meg azért oké, hogy Nina kikapcsolta a telefonját, de azért remélem meghallgatja Louis-t, hogy miért nem jött el. És azért valahol sajnálom mindkettőjüket is, hiszen Louis mindent megtett, Nina pedig várta is, számított rá. De hát ez van, ennek így kellett történnie :) Gondolom... Mármint szerintem te még tervezel ide valamit, amiért Louis nem tudott elmenni a kórházba :D

    Na jó, nem lopom az idődet, írd csak szépen a kövit :D
    Puszi, müzli ^^

    Ui: Valamit még akartam írni, de elfelejtettem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia müzli drága :)) Ejj de szép kis komit rittyentettél ide nekem :DD Micsoda izgi kalandok hallod: az a fránya függöny, utána meg a lemerült mobil :D Nem baj, hogy nem te vagy az első, a lényeg , hogy itt vagy! :)

      Nagyon feldob, hogy ennyire tetszik megintcsak! JUHÚÚ! Igen a biztonsgi rök sokszor jókor vannak rossz helyen meg rosszkor rosszhelyen :DD
      Ninával kapcsolatos lélektani dolgokról még sokat nem tudtok, ezért lehet fura a viselkedése.. de majd :P
      IGEEEN, pont azért írtam bele, hogy Louis fél a gyorshajtástól, mert nekem is az jutott eszembe, mikor megállították túl lassú hajtásért :DD Annyira édes!
      Ha összejönnek, ha nem, remélem sosem találod majd unalmasnak :) Tetszenek az elképzeléseid ! Milyen poén már, hogy te is így gondolkozol rajta, hogy hogy lesz majd később, vagy hogy lenne jó, ha alakulna! :)

      A többi meglepi! Nem loptad az időmet, nagy vigyorral olvaslak mindig!!! Sok puszi neked <3

      Ui.: Semmi gáz, majd eszedbe jut egyszer! Vagy nem. :D

      Törlés
  8. szegény Louis!!! Remélem odaér még és Nina magbocsát neki és most már elindul valami kettejük között!!!! Nagyon jó lett amúgy!!! Lécci siess mert hétfőn megyek táborba utána következő héten meg nyaralni!! :D Ügyes vagy!!!!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt volt két napig egy barátnőm ezért eddig még nem volt időm az újat megírni, de ma nekikezdek, és vagy ma vagy holnap tuti készen lesz!!! Olyat írok, hogy nem is lesz kedved táborba menni :PPP Köszi egyébként, édes vagy! Kitartás, sietek! :)) Puszi!

      Törlés
  9. így sincs sok kedvemmenni táborba de muszály :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó :/ miért milyen tábor ez?
      Jó lesz az, ne izgulj! Érezd jól magad :)

      Törlés
  10. Gondolom azt hitted már nem is fogok írni, de ez nem így van és tudom, hogy az elsők között szoktam neked írni, de nem voltam itthon... De hagyjuk is ezt.
    Eddig is szerettem Nina karakterét, de most... imádom őt! Olyan kedves és megértő és még sorolhatnám napestig a sok jelzőt, de szerintem nincs rá szükség. El sem tudom mondani milyen jó volt azt olvasni, hogy elmondta Louis-nak a dolgokat. Ez a közös titok legalább összehozza őket. Sajnálom, hogy nem tudott odaérni a kórházba mert így "elásta" magát Ninámál. Bár nem ismerjük még Elizabeth-et nekem nagyon szimpatikus. Biztos vagyok benne, hogy egy kedves lány lehet. Legalább is remélem, hogy nem csak a betegsége miatt ilyen, mert fél, hogy meg fog halni. Bár ezt nem tudnám kinézni belőle. Remélem meg fog gyógyulni, hogy sikerül majd elég pénzt gyűjteni a kezelésre. Na, de tovább nem beszélhetek mert jön a vihar és el fog menni az áram. Már csak annyit, hogy imádtam ezt a részt és úgy érzem kedvencet váltottam!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, totál beparáztam, hogy hova lett az én Angim! :D
      Fú, ennek örülök, hogy mostmár tényleg a szívedhez nőtt Nina :) Nm olyan biztos az, hogy elásta magát :P Majd kiderül!
      Elisabethről még majd biztos hallunk :) De aranyos vagy, hogy így drukkolsz neki a felépüléshez!
      Jujj, vigyázz akkor magadra! Ide is jöhetne vihar, mert itt lent a Dél- Alföldön meg lehet halni a melegben :/
      Jeee, ennek megintcsak nagyon örül a fejem! :)) Puszillak!

      Törlés