2012. augusztus 6., hétfő

44. rész: Megtestesült szenvedély


Tá-dááámm! Itt van a mindenki által bezsongva várt rész, alias Smily hugi meglepi részének java! Jaj, és engedjétek meg gyorsan, hogy megköszönjem a 6000 (!) kattintást és a 13 követőt! Örülök, hogy lassan, de biztosan sokasodunk. Remélem továbbra is imádni fogjátok! Ó, és majdnem elfelejtettem: nagyon köszönöm a szavazatokat! Érdekes eredmény született.

Na, akkor jó szórakozást, kapaszkodjatok! 




- Hé Harry, nem láttad... te cigizel? -vonta fel szőke szemöldökét Horan, mire Harry bólintott, és büszkén közölte, hogy füvet szív. Nialler jelen állapotának köszönhetően nem botránkozott meg túlzottan a hallottakon, sőt egy slukk erejéig kikapta a fürtöske szájából a gondosan betekert szálat.

- Szóval kit nem láttam? -kérdezte aztán Harry.

- Ninát. Nagyon rég eltűnt. Félek, hogy hülyeséget csinál. Tudod a cukorbetegnek nem kellene alkoholt fogyasztaniuk... -magyarázta, miközben mutatóujjával az egyik szemét dörzsölgette.

- Nem láttam én sem mostanában, pont mint Louis-t. Nem lehet, hogy...?

- Jaj Harry, ne magadból indulj már ki! Nina nem olyan! -hőzöngött a szöszifej, mialatt ide oda kapkodta fejét a tömegbe próbálva fúrni tekintetét, hátha megleli a testvérét. 

- Nem olyan, persze, csak csatak részeg. -vonta meg vállát. Niall felvillanó szemekkel meredt a göndörre. Őszintén tartott attól, hogy Nina túlzásokba esik -mint már sokszor- és annak beláthatatlan következményei lehetnek, mint testi-lelki egészségét figyelembe véve. Egy-egy vad buli egy átlagos, egészséges ember szervezetét is taccsra vágja, hát még egy alacsony tűrőképességű, komoly lelki problémákkal küzdő, cukorbeteg lányét...

Aki Ninát vagy Louis-t kereste, annak elárulom: egymás karjaiban hintenek el millió csókot. Elég érdekes, hogy pár hete még meg tudták volna a másikat fojtani egy korty vízben. Ilyen a szenvedély kérem szépen! Sokszor a legellentmondásosabb érzések közepette robban be és fel, félresöpör mindent, ami az útjába kerül: gátlás, elv, büszkeség, remény, akarat, hazugság. A szenvedély amolyan kegyetlen, de igazságos döntőbíró. Lecsupaszítja szegény ember gondosan felépített, rétegezett védőfalát. Letépi az álcát, megöli a józan elmét. Nyers ösztönnel párosul, s forrongva keringőzik két fél közt. Jelen esetben a Horan leányzó és Tomlinson között. Szóval visszatérek a filozofálgatás lényegére, korábban már feltett kérdés megválaszolásának reményében: Meddig korbácsolható a szenvedély? Van határa? Mint, mindennek. Kell, hogy legyen. Vagy mégsem?

Dübörögve caplatott fel Louis a vastag üveglapokból felépített tekergőző lépcsősoron. Senkinek sem tűnt fel, hogy vállán -mint valami elrabolt zsákmány- Nina Horan lógott, arccal a fiú háta fele. Nem csüngött sokat a fiú széles vállán, mert amint felértek a sík talajra, Louis ledobta a tehert magáról, s kezei közé szorítva préselte a folyosó hideg falának. Nina felnyögött, talán fájt neki, vagy sem. Nem számított. Egyszerre Tommo lakosztályába táncikáltak, el sem eresztve egymást. 
És itt perzselődtek fel az indulatok, de úgy istenigazából. Most figyelj világ, mert megtörténik, amiről álmodni sem mertél.

 

A falak finoman visszhangozták zilált csókjaikat. Ez nem csak úgy megtörtént. Itt valami nagy történt. Két ember nem vonzódik ennyire egymáshoz, ha nem lenne ez eget rengető szerelem. 
Louis egy pillanatra megtorpan, és végigfut még épen maradt tudatában néhány jogosan felvetett kérdés: Biztos ezt akarja? Hát persze. És Nina is? Na, ez már nem olyan biztos. 

- Nina -mosolyog a fiú, mert csiklandós, ahogy a lány forró szuszogását érzi nyakán. - Én nem akarlak kihasználni! Én tényleg szeretlek! -mondja, de majdhogynem biztos benne, hogy őszinte szavaiból alig fog fel valamit a szőke. 

- Én is. Én is. -ismétli halkan, és semmi jelét nem mutatja, hogy abba akarna bármit is hagyni. 
Nos, tudjátok: a férfi az férfi. Ha szerelmes, ha nem. Louis-t már a lány puszta gondolata is megtölti vággyal, és akkor most itt van teljes valójában, teljes testével, hangjával, illatával. Itt van vele.



Mint mondtam: a fiú az fiú. A szőke lány visszafordíthatatlanul fellázította hím ösztöneit, s ezzel beindította a megállíthatatlan és törtető férfit.
Több sem kellett, ó, már rég nem. Végtagjaik gubancolódtak, összeakadtak, majd egymásra borulva hanyatlottak a hatalmas ágyra. 
Mikor ki volt felül, már követni sem lehetett. Hemperegtek jobbra-balra, mígnem tovareppent Mr. Tomlinson pólója, ki tudja hova. Egy sötét sarokba. Aztán eltűnt róla nadrágja, mint a kámfor. Fogalma sem volt, hogy. 
A szorgos vetkőztetőhölgy tikkadtan vetette hátra magát, várva, hogy "valaki" lesegítse róla az ő gönceit. Nem is kellett kérnie, mert Louis készségesen végezte dolgát, de ügyelt közben arra, hogy végig testi kontaktba maradjon az imádott hölggyel. Angyalnak látta. Szájáról állára, onnan nyakára, majd dekoltázsára csúsztatta nedves ajkait. Egy egészen rövid időre elemelte fejét a karcsú testről, és kézbe vette a lány tökéletes melleit. Végigfuttatta ujjait finoman csipkézett melltartóján, aztán lehajtotta válláról annak pántjait. Veszettül áradt benne az adrenalin és a tesztoszteron. Soha életében nem élvezett még így semmit sem. Soha!

(ajánlott muzsika, amit kiválaszthatsz a fenti lejátszó listájából: McLean: Broken)

Elé tárultak a lány bűvöletes domborulatai, amelyekről eddig csak fantáziált. Gyengéd mozdulattal simított végig Nina enyhén verejtékező arcán, szépen haladt lefelé, egészen a csípőcsontjáig. Ott megállt, és huncut, mohó csókot vetett kacér köldökére. A páciens élvezve felkuncogott, majd sebtiben átkulcsolta lábait a fölötte tornyosuló fiú dereka körül. Olyan szorosan, amennyire csak bírta. Nem akarta elengedni. Várt. 

Zenefoszlányok szűrődtek fel a lángba borult szobába.

Mindketten érezték, hogy eljött az idő: az igazi tettek mezejére kell lépni. Nina sosem látott trükkel rukkolt elő: lábujjait Tommo boxerének dereka alá dugta, majd ügyesen -lábai segítségével- lefejtette róla. Lou kénytelen volt felnevetni. A lány lába közé férkőzött, de ennyi, egyelőre ennyi. Húzta a lány, -és a saját idegeit is.

- Ne csináld ezt! -könyörgött a lány, majd a fiú alsó ajkába harapott- Nem állok jót az izgalmamért! -fenyegette kábultan, majd a sajátjával vetekedő, formás fiúfenékbe markolt. Nina szeretett dominálni és jellemét ismerve ez nem is meglepő a vadóc és nagyszájú mivoltából kiindulva, de ezúttal hagyta, hogy a Répafiúé legyen a vezető szerep. Egyelőre legalábbis. 

- Kérése számomra parancs felség! -búgta Lou tele tűzzel kék szemeiben.Cselekedett. Nina torkából egy jóleső sóhaj bújt ki. A játszma megkezdődött, a hangulat már aligha tudott hova forrósodni. 
Louis szíve kirobbanni készült. Egyre azt harsogta egy hang a fejében: Szeress Nina, szeress! Kérlek! 

Nina szokatlan gyönyört érzett, s nem akarta elhinni, hogy egyre fokozódik. Hogy csinálja Tomlinson, hogy vad és szexi, miközben mégis gyengéd és lovagias maradt. Ezer meg egy éve nem csókolta őt senki ilyen elvakultan, ilyen bitang erős vágyódással.
A lökések egyre erősödtek, gyorsultak. Nina jó kondiban volt, de érezte, hogy lassan leküzdi a kimerültség. Döbbenve hallotta meg saját sikolyát egyre ismétlődni. Tommo hangja lehetetlenül elmélyült miként fel-felnyögött.
A két fél ágyékát kínozta az öröm. A mámor felütötte fejét, és mindketten kéjesen kuncogni kezdtek. A kék szemek megbabonázták a zöldeket, és fordítva. Elgyengülve meredtek egymásra, s olykor egyszerre hunyták le. 
Nem bírom! -rimánkodott Nina magában. Meghalok.

- Nina! -fuldokolta a fiú.
- Louis! -jött az elfúlt válasz.
- Nina!
- Louuuuu...is -nyöszörgött a lány, és érezte ahogy bizseregni kezd egyre élénkebben odalent. Az ágy recsegni-ropogni kezdett, talán nem bírta eléggé a strapát. 

A férfi játékos megpihent egy kicsit, lelassított, lejjebb vett féktelen tempóján. Orruk összeért, foguk összekoccant. A lány a teljes megsemmisülés, mámoros elélvezés peremén táncolt. 

- Csináld! -fújta ki a levegőt, s abban a pillanatban Louis hatalmas erővel tolta be magát a feszes húsú combok közé. Egy, kettő, három lökés... és Nina szemét fülledt homály lepte el, földöntúli gyönyör rázta meg törékeny testét. Tomlinson az égig repítette, célba ért.

Lou elégedetten rebben le a tűzforróvá hevült testről. Muszáj pihennie egy kicsit, amíg ő is elérkezik ahhoz a ponthoz. Nina bágyadtan, de erőre kap, s máris a fiú csípőjén lovagol. Szőke lobonca fátyolként omlik Louis úrfi teste fölé. Övék ma a világ, és ezt már senki sem akadályozhatja meg, senki sem csinálhatja vissza. Még ők maguk sem. 
A lány örömittas vigyorral túrja hátra a barna, csapzott hajtincseket. Játszadozva húzza végig ujjait a fiú homlokán, arccsontjain, aztán megállapodik ádámcsutkáján; rácsókol. Ujjai tovább játszanak; kacérkodva lépkednek a káprázatosan kidolgozott felsőtest vonulatain. Nina megkegyelmez: nem húzza tovább a fiú sürgősen beteljesítendő vágyait. Tenyerét izmos felsőtestére tapasztja, és megadja annak a magányos répaültetvénynek, ami után már megfeszülve sóvárog. 


Csend.


Louis szeme felakad egy pillanatra, felmorran, majd végzetesen tovamegy belőle eddig gyűlt izgalma. Kielégítetten zilált, de közben még a szeretett nő ajkai után sóvárog. Egy utolsó csókban összeforrnak, mindkettejüknek megadva a kegyelem döfést, a végjátékot. Vége van. Alattuk valódi kemencévé változott az ágy, a lepedő bár szénné égve, de még parázslott. 
A lány boldogságot érzett. Csodát érzett. Új élet ízét.
Lefordult a fiú markáns testéről, és együtt nézték a plafont, némán. Ujjaikat összefűzték. A többi nem számított. Édes álmok omlottak szemeikre, békés pihenésbe burkolva őket. Vajon mit álmodnak?

image
Odáig fajult a nagy bulizás, hogy már nem volt olyan felnőtt ember sem, aki leállíthatta volna. Mindenki fergetegesen érezte magát. Amíg a felhevült páros -Bonnie és Clyde- odafent akciózott, addig odalent is zajlott az élet. Harry bepróbálkozott a táncoslábú Daisy-nél, és lám-lám a lány hagyta magát! Nem csoda, hiszen ki állna ellen Styles őrjítő édes pofijának. Szemtanúk szerint Niall Horan Demi Lovato ajkain csüngött kicsit, de hozzáteszem, ez csupán pletyka. Csak ők tudják igazán, ez megtörtént-e vagy sem. Baily rendezett egy kisebb féltékenységi jelenetet ott mindenki előtt, de ez csak még pikánsabbá tette az estét. Mert dráma, az kell; és volt is dögivel. De a legérdekesebb csak eztán jött...

A reggel most délután két órát jelentett. Kihalt csend honolt a hatalmas épületben. Isten óvja, aki le mer merészkedni a földszintre és a teraszra, ugyanis a látvány nem mindennapi. Horrorisztikus. A kitört ablaktábla csak egy a sok közül. A feldúlt kanapék és fotelek ugyancsak mellékesek. Mindent beborított a műanyag pohár, a csipsz, a szemét. Törött sörösüvegek szilánkjai mindenfele. Komolyan: taccsra vágták a előkelő luxusépítmény berendezését. A függönyök már rég nem lógtak rendeltetési helyükön. Póker zsetonok, csikkek, hamu. Bűzlött minden az alkoholtól. A fehér szőnyeget rejtélyes módon rózsaszínes-vörös foltok tarkították. A dohányzó asztalon "valaki" ottfelejtette a betekert marihuánást, továbbá a pókerlapok jelzése szerint az utolsó kör egy mindent verő royal flös-sel ért véget.

"Reggel", 2:03 pm
Tomlinson mosolyogva fordult a mellkasába kapaszkodó lány fele. Egy darabig még nem nyitotta ki szemét, próbálta összelegózni az éjjeli történés minden pontját. Átkozta a részegséggel járó memória-kiesést. Nem volt benne biztos, hogy az valóban megtörtén vele. Félt attól, talán csak álmodta, és még most is álmodik, mert csupasz bőrén érezte a másik testet. Bátortalanul próbálta kinyitni szemét, először csak hunyorgott, aztán belebámult a levegőbe. Szóval nem álmodta. Szíve ritmusa szaporábbra fogta, majd félénken, de mámoros örömmel pillantott az ágyban alvó lányra. 
Bumm! Mint a villámcsapás, úgy hasított bele a kétely, a döbbenet, a késdöfésnyi sokk. A lánynak nem volt gyönyörű svéd szőke hajkoronája, nem volt angyali arca. Ez nem Nina! -ordított benne a felismerés. -Ez nem ő! 
Aztán még fájóbb észrevétel következett, mintha csak tökön rúgta volna valaki: a lány Jenna volt! Jenna Dunler, akivel volt pár afférja az ágyban régebben, és hiába látta számtalanszor fehérneműben, vagy meztelenül: sosem jött úgy lázba, mint tegnap. De...hogyan? Ennyire nem lehetett részeg! Hiszen orrában még most ott lapult a lány barackvirág illata, elméjébe bevéste magát a kép a démonian világító zöld szemeiről. Az érintések, csókok, mind arról tanúskodtak, hogy az Nina volt! Mert nem lehetett más, Jenna semmiképp.

Ahhoz képes, hogy Nina volt az egyik, aki a legjobban gallyra vágta magát az éjjel, az elsők közt ébredt fel. Bambán ült a kanapén, és rezzenéstelen arccal figyelte a gusztustalan kuplerájt. A mozdulatlan csatatért. Mellette Baily ücsörgött hasonló arccal, törökülésben. A két lány bájos pofija hiába volt megviselt és fáradt; valahogy mégis jól néztek ki. 

- Nina, nem akarom elhinni, hogy ezt tetted. 

- Hát én sem. 

- De Timothy? Pont ő? Az a szemét múltkor megpofozott, te meg...

- Css már Bee! Tudom, hogy egy barom. Én sem értem, hogy történhetett. Nem is rémlik, mikor gabalyodtam össze vele. De reggel ott feküdt mellettem félmeztelenül. És rémlik, hogy... lefeküdtem valakivel. -morfondírozott összeráncolt homlokkal. Annyira nem illet a képbe Timothy. Vele semmilyen emléke nincs az estéről, Tomlinsonnal annál több. Remélte, hogy ahogy kezd majd múlni a másnaposság nevezetű állapot, talán bukkannak fel valós emlékek, amelyek megválaszolnak mindent, és letisztítják a képet. Mert nem akart hinni a tényeknek. Bár nyugodtabb lenne, ha kiderülne, hogy Timo volt az valóban, és nem Louis...vagy legalábbis ezzel áltatta magát.

- Mondjuk tényleg kiütötted magad, talán nem fogtad fel, hogy Timo az, akivel kavarsz. -töprengett a vörös is, majd a puha támlának döntötte fejét. - Amúgy nem paráztatásból, de Niall és Harry is bőszen füstölgött, ahogy éreztem a szagát, füvet slukkoltak. Tudsz róla?

- Jesszusom Bee, hogy tudnék bármiről is? K.O. voltam. De...várj mi? -rázta meg fejét, ami nem éppen volt most jó ötlet, ugyanis hasogató fájdalom nyilallt át halántékán. - Füvet? Harry? És Niall? -tagolta, s gondolkozóba esett. Tenyerét homlokára tapasztotta. 

- Egyáltalán honnan volt füvük? Remélem Zayn nem szívott belőle! -sopánkodott, de olyan hangerőn, hogy Nina legszívesebben szájon csapta volna legjobb barátnőjét.

- Tőlem lopták a kis szemetek. A francba! -csapott öklével a bőrhuzatra. Volt egy olyan megérzése, hogy Harry volt a fő kolompos, de ez jelenleg másodrendű kérdés volt. Ciki, nem ciki, először is a végére akart járni ennek a bizarr éjszakának: Kivel feküdt le? 


Közben Louis lakosztályában...
- Jenna? Te mit..? -makogott álmos szemekkel, és ijedten ült fel mellette. A lány ébredezett, majd boldog mosollyal pislogott az ő kis Boo Bear-jére. 

- Ó édes! -kelt fel és Louis nyakára csimpaszkodott. - Úgy örülök, hogy beláttad végre, hogy engem akarsz! Köszönöm a csodálatos éjszakát! -súgta fülébe, majd egy aprót beleharapott annak karimájába. Louis összeborzadt, a hideg futkosott a hátán. 
Totál tudathasadásosnak érezte magát. Most akkor mi történt vele igazából? Tényleg Jenna volt az végig, miközben Ninának hitte? Ennyire bódult, eltorzult az igazság? Valóság volt vagy álom? Töprengve vakargatta  tarkóját: -Te édes jó Istenem, mi a fenét csináltam... -gondolta magában, s szörnyülködve vette tudomásul, hogy Jen bizony újra a barátnőjének hiszi magát. 

Hiába próbált meg visszaemlékezni, egyelőre teljes sötétség borította emlékeit. 

- Jössz Lou? Éhes vagyok! -libbent az ajtó fele a lány egy szál hálóingben.

- Megyek. -felelte gépiesen, miközben ezer másféle utakon kalandoztak lemerült gondolatai. Úgy össze volt zavarodva, mint árva gyerek anyák napján.

25 megjegyzés:

  1. Ez egy összeesküvés volt! Tudom ám, mi történt itt...
    Jajj, nagyon jó rész lett. Kiéltem a perverzségem vele ^^ :DD
    Nemáár, hogy Niall meg Harry füveztek XDDD
    Én vagyok az elsőőő*-*
    siess a kövivel.
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha tudod akkor örülök :DDD Remélem is, hogy kiélted, mert ebből nem csinálunk rendszert! :D Te vagy az elsőőő, igen :P Sietni fogok, most is siettem, ugye? :D xx: BB

      Törlés
  2. Magyon tetszett ez a rész!!! Kövit gyorsan... (ne má hogy Louis nem Ninával volt hanem picsa Jennával Nina meg Timo-val!!!nem igazság!!!)XXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, igyekeztem :P Megpróbálom gyorsan hozni a következőt, kitartás! Pusz-pusz: BB

      Törlés
  3. Most ez komoly??? most mivan??? most ki szexelt kivel???:O
    És Lou most úgy fog ugrálni Jennának mint egy puli kutya???
    valaki magyarázza el mert megbolondultam XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háháháhá, de cukker vagy: "most ki szexelt kivel???" :DDD Közben látom már érted a dolgot :) Azt, hogy Jenna és Timo lefeküdtek, azt nem tudom honna sakkoztad ki, de fő a logikázás :P Ne idegeskedj Niki, mindent sorjában! Végül is, úgy fejeztem be a részt, hogy nem írtam semmi konkrétat, szóval nyugalom! :)) Nem mondok el semmit előre, de nem szabad dühösnek lenned!!! No paraaaa ;) Imádlak: BB

      Törlés
  4. Hú de megfojtanám most azt a két szemétládát!!! Biztos vagyok benne, hogy Timo és Jenna csak elhitetik velük ezt az egészet! Hú de megrugdosnám most őket, sőt kínoznám őket ameddig csak lehet! Fel nem tudom fogni, hogy lehet valaki ennyire egy szemét, számító dög. Ezt nem hiszem el! Pedig már örültem, hogy végre együtt lesznek vagy valami, erre mit csinálnak azok az agyilag zoknik? Miért kell mindig mindent tönkretenniük? Fúú de mérges vagyok most rájuk. Hogy szakadna a nyakukba egy mázsa sz*r!!! Nem hiszem el! Hát ez nem igaz...
    Na jó most megpróbálom visszafogni az indulataimat és egy rendes komit összehozni neked - de akkor is jól fejbe ba*nám őket most egy lapáttal - szóval innentől megpróbálok normális maradni! Annyira, de annyira tetszett ez a rész. Imádtam! Annyira örülök, hogy végre történt köztük valami. Nem találok rá szavakat. Egyszerűen fantasztikus lett!!
    Tévedtem,nekem ez nem fog menni... Nem bírom visszafogni az utálatomat! Nem tudom elhinni, hogy képesek voltak megtenni ezt a szemétséget! Most akkor Jenna ráakaszkodik majd Louis-ra? A következő lépése az lesz, hogy azt hazudja, nem védekeztek és terhes? Közben meg Timo-tól terhes, de persze ezt nem ossza meg Louis-val. Atya ég mekkora szemétláda már mind a kettő? Ha komolyan megteszi ezt a terheses dolgok én nagyon komolyan ki fogok akadni! Még ennél is jobban, pedig elhiheted nem kicsit vagyok kiborulva ezen tettükön...
    A részt egyébként imádtam és nagyon várom a folytatást. De azt kívánom, hogy Jenna guruljon le a lépcsőn amikor reggelizni megy le a konyhába, Timo pedig fulladjon meg a fürdőkádban!! :) xo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú Angi drága, most nem szívesen találnám szembe magam veled, bár tény, hogy meg tudom magam védeni :DD Úgysem fogok semmit elmondni, hogy helyes-e a feltételezésed, de azért meg kéne nyugodnod! Féltem az egészséget! Én nem akartam ekkora felháborodást kirobbantani, ráaádásul nem tudom észrevetted-e, de nem is írtam még le semmi ilyesmit, amiket te igen, és már csak magadat dühíted feleslegesen, holott még semmi sem biztos. Csak a kis furfangos agyacskád ez kirakósozta össze :DDD Bár megmondom őszintén ez a terheses-kamus dolog nekem is megfordult még régebben a fejembe, de elvetettem, mert túl szappanoperás :D Na a lényeg, hogy végy mély levegőket, és mondogasd: nem lesz baj, úgyis helyre jön minden! ;D Látom kibuktál rendesen, pedig nem kéne szivi <33 Azt hiszem nagyon kell sietnem a kövivel, mert rosszul leszel :DD Don't worry! :) Puszillak :BB

      Törlés
  5. Vázolom a dolgokat amiket megértettem:S
    Nina és Lou orbitálisat szeretkeztek:P Meg Jenna és Timo is.
    De reggel Nina Timonál és Jenna Lounál kelt fel. Ez egyett jelent hogy Jennák átbaszták öket rendesen..most olyan szinten ideges vagyok hogy így hírtelen szét törnék valami hirtelen..:@ És a folytatás milessz?? Jenna meg Louval fog járni? vagy mi az isten??? most olyan ideges vagyok basszus hogy lassan már a sírás határán vagyok:(:@ A másik meg Nina meg látja reggel őket a ahogy mennek le reggelizni...áááááá...Szerintem Nina és Lou sorsa már elvan baszva..ők már nem lesznek együtt:@:@ pfúúúúúúú...próbálok lenyugodni de ritka nehezen megy sajnálom..:( Mondd hogy Lou lefogja magárol koptatni azt a Ribancot...:@:@

    VálaszTörlés
  6. TUDOD MIT? BASSZÁK SZÁJBA EGYMÁST AZOK A KIS SZÁJBABASZOTT KÖCSÖGÖK, HOGY EZ TETTÉK! MÉGIS MI A JÓ ÉDES KURVA ANYJUKAT GONDOLTAK? JENNA KURVA ELMEHET A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁBA, LESZOPHATJA AZ APJÁT, MAJD EGY LEZBIKUS KURVÁVAL, MEG EGY SZEXRE ÉHEZETT CIGÁNNYAL FELCSINÁLTATHASSA MAGÁT, EZUTÁN NYUGODTAN MEGDÖGÖLHET OTT AHOL VAN A KIS KURVA! TIMÓRÓL MEG NE IS BESZÉLJÜNK. MEGBASZHATNÁ EGY ROHADT KÖCSAÖG BUZI. HOGY VOLT POFÁJUK EZT TENNI? HÁT MENJENEK A JÓ BÜDÖS PICSÁBA, A KURVA KIBASZOTT TERVÜKKEL A KÖCSÖG MÁSNAPOS IDIÓTÁK, AKIK KERESZTBE AKARNAK TENNI LOUNAK ÉS NINÁNAK! SZOPJÁK MÁR LE EGYMÁST FASZOM KI VAN EZEKKEL A SZEMÉTLÁDA KÖCSÖGÖKKEL. RÚGJA VALAKI TÖKÖN ŐKET!!
    Huh, pedig istenre esküszöm nem szoktam így beszélni! Komolyan, de olyan szinten ideges vagyok, és hiába próbáltam visszafogni magam, nem ment. Sajnálom BB hogy egy ilyen trágár mocskos szöveggel elrontom ezt de nem bírtam ki. Ököllel basztam bele a combomba, ami most vörös mint a rák.
    HOgy voltál képes ilyet írni? VÉGIGGONDOLTAD EGYÁLTALÁN MIT ÍRSZ NŐVÉREM?
    IDEGES VAGYOK BASSZAMEG! -.-"
    Oké megpróbálok leállni? Nem akartam ennyire kiakadni. Sajnálom oké? Ne haragudj. Rendben, akkor gondolkodjunk reálisan. Feltételezem:
    Nina és Louis valóban lefeküdt egymással ehhez semmi kétség nem fér, hiszen ennyire részeg senki nem lehet, hogy ne ismerjen fel valakit. A lényeg pedig, hogy valamikor délelőtt Timo és Jenna szövetkeztek egymással, és helyet cseréltek, így elhitetve a két szerelmessel, hogy nem egymással feküdtek le. Igazam van igaz? Ajánlom is.
    Aztán, tuti, hogy Jenna terhes lesz Timotól, de úgy adja be, hogy Louis tól van a köcsög poronty, aki nem tehet semmiről, de akkor is utálom. Aztán, abból is nagy balhé lesz, hogy Nina meglátja majd Louist és Jennát lejönni a lépcsőn, amiből Nina megint rosszat fog kivenni, és ez azt jelenti, hogy NINA ÉS LOUIS SOHA A JÓ BÜDÖS ROHADT ÉLETBE NEM LESZNEK EGYÜTT MERT AZ A SENKIHÁZI RIBANCLÁDA KÖCSÖG, MEG A BUZI RAKTÁR TIMO TÖNKREBASZTAK MINDENT!
    DE HA EZT BAILY BENSON ÍGY MEGMERED ÍRNI, FELAKASZTOM MAGAM! És meghívlak a temetésemre, hogy azért érezd ezt nem teheted se velem se a többiekkel. HOZD HELYRE! Nem tudom hogyan de hozd helyre. Louis és Nina hallják meg ahogyan Jenna ribanckája köcsög és Timo szemétláda senkiházi beszélgetnek erről az egészről. HOZD HELYRE BB! NEM TEHETED EZT! ENNEK SEHOGY NEM LESZ BOLDOG HAPPY ENDJE!
    JENNA PEDIG MEGROHADHAT OTT AHOL VAN! ENNYI UTÁLAT SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN MÉG A GÖRÉNY BANDÁM IRÁNT SEM ÉREZTEM, MINT MOST EZ IRÁNT.
    Kétség nem fér hozzá a történet, vagyis meglepi részem *ennek a meglepi résznek* az első fele iszonyatosan fantasztikus lett, szebben jobban el sem tudtam volna képzelni, a másik felét viszont ki nem állhatom, már csak azért is mert AZ A KCÖSÖG.... /khm/ leálltam. nem írom le még1x, MERT MÁR ÍGY IS BIZTOSAN HARAGSZOL RÁM AMIÉRT ILYET ÍRTAM.
    Úgyhogy, hozdd helyre. Nem tudom hogyan de ezt meg kell oldani. Ez így nem lesz jó. Nem akarom hogy úgy végződjön mint valami elmebeteg showműsor, vagy egy ribanc szálloda, ahol ilyen jennához hasonló töltött libákat használnak fel.
    ÉS TUDOD MIT? EZ A FLOYD GYEREKET SEM AKAROM! MERT EZZEL CSAK JOBBAN TÖNKRE BASZNA MINDENT!
    Rendben van. Na akkor, az első felét, mikor Nina és Louis egymáséi lettek egyszeráen imádtam. Kapaszkodtam az asztalban, annyira elolvastam, de a másik feléről már egyszer elmondtam mennyire undorodok. Na akkor.:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haj, jaj. Na akkor kezdjük szépen sorjában Hugi. Először is: dehogy is haragszom rád. A véleményedért nem haragudhatok, pláne nem nővéredként :P És bocsánat, ha paré vagyok, de végigröhögtem a dühkitörésedet, nem tudom miért. Annak mondjuk nem örülök -és ezt vedd felnőttes dorgálásnak- hogy ennyi csúnyaságot leírtál, amit amúgy nem szoktál. Szóval nem szeretném, ha a rész miatt, és néhány fiktív szemétláda miatt rászoknál erre :/ Na, és akkor most fogalmam sincs, hogyan magyarázzam el...mert nem értem a nagy felháborodást! Még semmi sem dőlt el, semmi olyanról nem volt szó, hogy a két kedvenc szereplő emiatt visszavonhatatlanul megutálta volna egymást vagy bármi. ILYET NEM ÍRTAM HAHÓ! Ráadásul, ahogy te is mondtad(írtad) "ennyire részeg senki nem lehet, hogy ne ismerjen fel valakit. Szóval. Gondolj bele. És kikérem magamnak Smily hugi, nem, nem rontottam el semmit. Nagyon is tudom mit csinálok, fejemben ott van a történet főszála szinte végig megtervezve... Tehát nem kell semmit helyrehoznom, mert helyrehozódik magától XD Bízhatnál bennem ennyi (44) rész után :P Azt hittem elaléltok a forró jelenettől, de ti fennakadtatok a sztori utolsó pár során, ami még semmit sem jelent. Vagyis úgy mondom: bármi lehet belőle. Egy szó, mint száz: baromi élénk a fantáziátok, neked hugi végképp, és olyan lobbanékony vagy, hogy szerintem már lángokban áll a szobád :D

      És ne felejtsd el azt sem, hogy ez a rész, akár tetszik, akár nem neked íródott, a te tiszteletedre. És a szerelmi légyott része pedig olyan, hogy megismételhetetlen! Ja, és a legjobb: ihletrohamom volt, és egyhuzamra pötyögtem le, megállás nélkül az egész részt. Úgy hogy tessék rám büszkének lenni, és tudomásul venni, hogy ez nem egy mézes-mázos zökkenőmentes kis történet! És ti is pont ezért szeretitek sokan, mert a szereplők folyamatosan harcolnak egymással, egymásért! Nos, mire ideáig elolvastad a kommentárom, remélem azért lehiggadt a pici lelked, és ne üsd meg magad >:( Rossz Smily, rossz! Na, de ugye tudod, hogy imádlak!? <333 Puszillak te szájhős! :) És komolyan nem tudok rád haragudni. Hogy tudnék már??? hiszen te vagy az én Smily-m <3

      Törlés
    2. Figyelj édesem, ahogyan mi téged ismerünk képes lennél ilyesmire. Vagyis ahogyan én gondolom, képes lennél rá. Igen ennyire senki nem lehet részeg, én viszont nagyon felháborodtam amikor olvastam a rész végét, hiszen egy meglepi részt *annak ellenére, hogy az elején pontosan így képzeltem el* nem arra számítottam, hogy két kis pöcs elbassza az én részem. Mérges lettem, mert elrontották a rész fontosságát. Soha nem gondoltam volna még merészebb álmomban sem, hogy így fejezed be, és bár írtad, hogy "Nagyon is tudom mit csinálok, fejemben ott van a történet főszála szinte végig megtervezve... " attól még mindig lángolok belül, mert ilyen aljasságot senki nem csinálhat! És igen is! Mi az hogy hitted? Én majd leolvadtam a forró jelenettől.
      Lobbanékonyságomról pedig, na ja. Ez az egyik legrosszabb tulajdonságom, mert hirtelen haragú vagyok, és míg más esetben megtartom magamnak, és belül rombolok mindent most nem ment. Egyszerűen rosszul lettem jennától és Timotól.
      Tisztában vagyok mindennel nővérem. És nagyon is büszke vagyok rád, mint egyetlen húgod, mert igenis oda tetted magad. Tudtam én az elejétől, és bár én csak később kapcsolódtam be, úgy érzem még mindig nem fogtam fel, hogy bele kell abba törődni, hogy soha nem fog semmi úgy alakulni ahogyan én azt a kicsi agyacskámban eltervezem.
      Lehiggadt a kicsit lelkem? Lángokban áll a ház nővérem. Nagyimmal is veszekedtem egy sort, mert leugatta a fejem, hogy mégis miért ordibálok itt a székben, és miért sírok, egy történet miatt? -.-" Opp lelepleztem magam. Jut is eszembe, mielőtt megijednél csakis azért sírtam, mert effajta dühkitöréseimet csak a sírás segít. Ha ordítok egy 20 percet lehiggadok, nagyjából. Ezt tettem most is, mert talán 1 csúnya szót lebbentettem ide.
      Az ütés helye meg már be is gyógyult:D
      Most még inkább megnyugodtam, hiszem egy picit téged is megszidtalak, amiért lelkiismeret furdalásom van. Még mindig annak ellenére, hogy nem haragszol rám.
      És nagyon is siess, mert ha esetleg újra kezdem olvasni a dolgokat, már nem csak lángolni fog a ház hanem tüzet okádni. :D Viccelek, de azért siess megbeszéltük? Puszii:D

      Törlés
  7. 2. Milliószor kérek bocsánatot, a felháborító viselkedésemért, mert én nem vagyok ilyen. Sőt soha nem beszéltem még így ezelőtt soha. Soha nem írtam le ennyi cseszett trágár szót egyszerre, egy helyre. Sajnálom, hogyha megbántottalak, és bocsánat még 1x. Most biztosan dühös vagy, amiért picit leszóltalak, és azt mondtam undorodok a rész második felétől, vagyis a háromnegyed részétől, de gondolom tudod te honnantól utálom.
    Sajnálom még1x nővérem, de ami a szívemen az a számon, és most az egyszer képtelen voltam visszafogni magam.
    Siess a következővel nagyon, mert bár még mindig feszít az ideg, kíváncsi vagyok hogya hozod ki jól a két szerelemest, úgy hogy ne gyűlöljék egymást.
    Ezer puszi, és sok-sok bocsánatkérés, én meg csak reménykedek nem utáltál meg véglegesen ezért. Puszi nővérkém, és siess a résszel.

    VálaszTörlés
  8. Igazat adok neked mindenbe télleg:DDDD
    én is szitkozódnék..de újból felidegesíteném magam:@:@

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:D Én sem terveztem szitkozódni, sőt így felidegesíteni magam, de nem bírtam leállni..

      Törlés
    2. lányok, nem szabad! Már mondtam... jaj egek, most rendesen kiharcoltátok, hogy rohadtul siessek a következővel, mert meg fogtok bolondulni, ha nem igyekszem!

      NYUGIIIIIIII! (de azért nehogy valami összeesküvést szervezzetek ellenem vagy ilyesmi) :P

      Törlés
  9. úristen. nem találok szavakat. szerintem mindenki tudja hogy ez egy cselszövés és a háttérben Timothy és Jenna áll! hamar derüljön ki az igazság, és végre legyenek már boldogok együtt, Nina és Louis:) az nagyon jó lenne!:-)))imádom, mint mindig. pusszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ha mindenki tudja, akkor miért van mindenki ennyire kikelve magából? Mert a cselszövések mindig lebuknak, szóval... :)Köszi, és örülök, hogy tetszett, pusziiii: BB <3

      Törlés
  10. Aztabüdösmindenit!!!!!:OOO szerintem is bekavart Jenna és Timothy(mint már mások is említették, sőt..:D) és remélem a kis szemetek hamar lebuknak, mert Nináék rájönnek!! Ám bocsi, de nem tudok sokat írni mert mobilról vagyok kocsiban és a magyar utak..khm.. Na szóval imádom ahogy írsz. Ahogy az érzelmeket kifejezed, a a a ááá mindent.!!!;) Siess kövivel!! Puszi,Zsófi:)Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi!:) Igen, tudom...magyar utak -.- De aranyos tőled, hogy még így is írtál! Örülök, hogy tetszik az írásom :) Sietni fogok, hogy kiderüljön, mi lesz ebből az egész felfordulásból ;D Puszillak <3

      Törlés
  11. Ez a rész egyszerűen oltári lett:):P és izgalmas:P ne idegeskedjetek(én beszélek pont) de legalább megtörtént náluk a "csoda" és egyébként meg senki nem lehet olyan részeg hogy elfelejtsen mindent:)) Nyugi mindenkinek:D Kifog derülni az egész és Lou meg Nina boldogan élnek míg meg nem hallnak:DD
    Meg amikor kiderül Nina az tuti hogy megtépi Jennácska szépen kivasalt barna haját XD Én szurkolok nekik:$ Ez miatt tuti nem utálják meg egymást:D Sőt...épn biztos vagyok benne hogy még lesz 1 vagy 2 rész és le is buknak:) De addig ajánlom Louisnak hogy addig ne merjen hozzá érni Jennához..különben letekerem a répácskáját XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Olee! Ó, de jó végre egy felháborodástól mentes hozzászólást is olvasni! Egyetértek veled :)
      "különben letekerem a répácskáját" OMG :DDDDDDDDD Ez durva!!!
      Köszönöm a bizalmat, neked legyen igazad! LOVE: BB :)

      Törlés
  12. igazad van oleem:$♥ csak hát szar hogy nem emlékeznek semmire egyenlőre:( meg kitudja mi lessz:$ egyett remélek..remélem a következő részben lebuknak..:$
    meg hát olvastam megint: Louis azon agyalt hogy Tuti hogy nem Jenna volt vele az éjjel..szóval ő előbb fog emlékezni mint Nina:$:) vagy is remélem♥ csak minél előbb derüljön ki:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ezt a hozzáállást már jobban szeretem :) <3

      Törlés
  13. Csak tudjátok jó lenne meg(lessz) hogy nem JENNA fog kijönni ebből jól..XD megint veszíteni fog..Egy szó mint száz: Nináéknak együtt kell lenniük♥és együtt is lesznek♥
    És Nina múltjából mikor jön el Floyd?? arra még piszkosul kiváncsi vagyok:$

    VálaszTörlés