2012. augusztus 5., vasárnap

43. rész: This is how we do it

Kedves Smily, ez a meglepi részed fele! A másik eztán jön ;) Remélem értékeled, hogy ketté szedtem, így kétszer is örülhetsz!!!

5 kamasz fiú, 25 város, 63 nap, 6 turnébusz, 64 interjú, 16 táncos, 10 biztonsági ember, 12 sofőr, 30 technikus, 8 sminkmester, 9 fodrász -ezek a számok jellemezték az Up all night turnét.
Niall kifejezéstelen arrcal, merev tekintettel bámult maga elé. Tejfölszőke haja tökéletes állt most is. Hiába vált diliházzá körülötte az öltöző (a zsongó sminkesek, fodrászok, öltöztetők miatt), becsukta füleit, és csak saját gondolatait hallotta, amelyek megállás nélkül suttogtak fejében: "Hát itt vagyunk. Vége van. Ma este lezárul egy időszak. Egy nagyon is fontos és élményekkel teli valami. Még most sem fogom fel, hogy ez az egész itt az életem. Az enyém. Túl szép, túl jó. Minden klappol. Van négy srác, akiket testvéreimként szeretek, szerethetek. Akikkel bármit véghez vihetünk. A tudat, hogy híres emberek lettünk, még most is elborzaszt. De nem rossz értelemben, egyszerűen csak rettegek tőle, hogy álmodom. Bárhogy legyen is, elmondhatom a halálos ágyamon, hogy boldog életem volt, tartson bármeddig is ez fejezet. Ráadásul megoszthattam mindezt a hozzám legközelebb álló emberrel; a nővéremmel. Kicsit tényleg nehézkesen indult, de a végére minden jól alakult. Nina rendesen felpezsdítette a turné amúgy sem unalmas életét. Volt balhé és botrány dögivel, de együtt csináltuk végig. Túléltük, s egy életre szóló élmény szereztünk. Sokat tanultam, tapasztaltam.
Hm...Nina...sosem fogom érezni fájdalmait teljes valójukban. Sajnos. Mert átvenném kínjának javát, ha lehetne. Nem sejtettem, hogy a tánctudásával ilyen sokra viheti. Előtte az élet, s az enyém árán is boldoggá akarom tenni. Azt akarom, hogy újra a régi Nina legyen, mint egykor...
Mindez ellenére most is boldog vagyok. Vége, de mégis csak most kezdődik. Az egésznek a java ezután jön. Ne csípjetek meg, ne keltsetek fel! Álmodni akarok, ameddig csak lehet. "

Pár órával ezelőtt...
Szerintem még maga Louis Tomlinson sem látta magát soha ilyen villámgyorsan futni, ahogy azt tette, mikor berontott a St. Andrew kórház széles üvegajtaján. Őrök kísérete nélkül, tök egyedül. Szegény recepciósnak még ideje sem volt megkérdezni tőle, hogy ugyan merre lohol az ifjú úriember? Az sem érdekelte különösebben, hogy akkora hévvel tört be a csendes kis szobába, mint egy menekülő elefánt. 3 meglepett tekintettel találta szemközt magát.
Hát mégis ideért. Nina egy "megállt a karórád?" üdvözléssel fogadta, mire Tomlinson  bocsánatkérő-babonázó pillantással válaszolt. Leült Nina mellé egy székre, Beth hogyléte felől kezdett érdeklődni, majd vidításként előbújt belőle a bohóc énje. Seperc alatt jó lett az amúgy búskomor hangulat, még Nina sem tudta elfojtani halk kacaját. Az ügyeletes mókamester továbbá elnézést kért Keane-től, amiért gorombán viselkedett vele kezdetben. A fiú pedig örült, hogy Louis végre nem tartja őt ellenségnek, aljas hírvadásznak, pofátlan paparazzónak. Minden idilli volt, egészen addig, amíg a tudatlan Beth teljesen ártatlanul rá nem kérdezett, hogy: Ti együtt vagytok? Na, ott Nina agya elszállt képzeletben; hát hogy lennének már együtt? Louis összeszorított fogakkal préselte kis magából a keserű választ: Nem. Hogy ezt miből gondolta a lány, az talány. Mindenesetre Ninát sikeresen felbőszítette a feltételezés. Gyorsan búcsút vett az ágyban pihenőtől, majd csapot-papot otthagyva elviharzott. Tomlinson a folyosón érte utol, azaz csak próbálta, mert a szőke túl büszke és dacos volt ahhoz, hogy megálljon a harmadik Nina! felkiálltásra is; na azt már nem! Éppen hátra akart szólni a mögötte loholónak, hogy kopjon le, mikor a fiú megtorpant, ugyanis egy rózsaszín hálóinges kislány a nadrágja szélét kezdte el ráncigálni.

- Te vagy Louis Tomlinson? -kérdezte vékony hangján. Lou zavartan nézett le térdéhez. Elmosolyodott egyből, és ösztönösen leguggolt a kislányhoz.

- Igen, én vagyok. Ismerjük egymást picúr? -fogta meg annak aprócska kezét.

- Ühüm, én ismerlek. De te nem. Lilith a nevem. -nyújtotta oda felnőttesen a másik mancsát. Louis arcára bájos mosoly szaladt a kis hölgy imádnivaló viselkedésétől. Udvariasan elfogadta a bemutatkozást; vicces volt, ahogy Tommo kezében eltűnt a kislányé, mintha legalábbis valami tányérnyi tenyérrel áldotta volna meg a jó Isten.

- Nagyon örülök, hogy megismerhetlek Lilith. De mondd csak, mit csinál itt egy ilyen meseszép hercegnő? -vonta fel kérdően a vállát.

Nina néhány méterre tőlük figyelte az aranyos párbeszédet. Karjait tartozkodóan összefonta mellkasa előtt, de az igazság az volt, hogy belül egyre csak olvadozott és olvadozott.

A kislány Tommo pólóján kezdte el számolgatni a csíkokat, miközben válaszolt.
- Leukémiás vagyok, de nem tudom ez mit jelent. -motyogta felhőtlen vidámsággal- A doktor bácsi azt mondta, hogy itt kell maradnom egy kicsit. De biztos nemsokára meggyógyulok.

Tomlinson szabályosan eltátotta száját, s a kislány mit sem sejtő kijelentése kíméletlenül gyomorszájon vágta. Kínkeserves fájdalommal öntötte el agyát ezernyi gondolat: vajon milyen stádiumban van? Nincsenek  még fájdalmai? Az anyukája hogy tudja feldolgozni ezt a szörnyűséget? Vannak testvérei? Meg fogja érni a felnőttkort? Szinte már könny szökött szemébe, de igyekezett vidámnak tűnni, gondtalannak látszani. Ennél nehezebb még aligha volt egy feladat. Hiába volt érzéke a színjátszáshoz; megszólalni sem bírt hirtelen.

- Hát ak...kor gyógyulj meg hamar, oké? Megígéred? -kérdezte tőle fanyalogva, mert őszinte mosolyra most aligha futotta. Lilith szaporán bólogatott, majd elbúcsúztak. A 20 éves fiú testvéri puszit nyomott a kislány finom arcocskájára. A pöttöm szomorkásan vette tudomásul, hogy Louis-nak mennie kell.

Nina bevárta a fiút, kísérteties csendben. Rosszkedvűen vette észre, hogy Tommo életrevaló vonásai komoran lehervadtak. A szöszinek már eszébe sem jutott, hogy gorombáskodjon vele. Sokkal inkább hősként tekintett rá, ahogyan előbb azzal a kislánnyal bánt. Olyan kedves és végtelenül gyengéd volt vele. A megtestesült jóságot látta benne, s rajta, és ez megmozgatott bordái mögött valamit. Isten tudja mit, de lába beleremegett attól a valamitől.
A Horan lányban olyannyira felgyülemlett a sok kifejezetlen szeretet, hogy egy falatnyit kénytelen volt Tomlinsonnak is ajándékozni belőle. Ha tetszett neki az ötlet, ha nem. Esze, szíve, teste mind ellene fordult, és mohón ölelte át az izmos felsőtestet. Rögvest megfeledkezett arról, hogy a srác szinte elkésett a megbeszélt találkáról, hogy hogy felhúzta magát azon, hogy egy párnak nézte Elisabeth őket. Akkor és ott semmit nem érzett iránta, ami tüskét hagyott volna egyre érzékenyebb burkán.
Louis drága a meghökkenés minden jelét produkálta: elkerekedett a szeme, elfelejtett levegőt venni, agya megszűnt működni. Hitetlenkedő örömmel fektette karjait a lány hátára, s viszonozta a jóleső gesztust. Hát ez tényleg megtörtént? Nina Horan megölelte őt? Önkényesen? Magától?
A nagy összeborulás végül azzal végződött, hogy Louis-nak rezegni kezdet a mobilja a zsebében. Nina szégyenkezve húzódott el tőle, mintha legalábbis bűn volna kimutatni, ha kedvelünk valakit. Ninában ott dühöngött egy hang: Nem, nem, nem! Nina, te nem kedveled őt! Mit művelsz!?

Már mindeki őket kereste, sietniük kellett vissza! Tommot "csak" a fúk, Brendon és Frank az énektanár; Ninát pedig Timo és James hajhászta égen-és földön. Fontos emberek lettek, nincs mese.

Senki sem tervezte ezt, de mégis megtörtént. Hirtelen. MInt mikor egy szikra tűzzé lobban, oly váratlanul, hogy időd sincs felfogni. Csak a pillanatnak élsz, az idő féktelenül suhan veled. Végre nem foglalkozol azzal, hogy mi lesz... mi lesz, ha. Mi lesz majd... mi lesz később?
Átéled végre az igazi Carpe diemet.
A szenvedély felkorbácsolható, de meddig?

7:30 pm: A fények végre kigyúltak. A lázban égő közönség pedig egyszerre úgy megőrül, mint a felpiszkált hangyaboly. Mindenki a helyén: Nina a táncosokkal, a zenekar, és a fő látványosság: az öt fiú is. Az utolsó koncert is kezdetét vette. Révén, hogy az utolsó, sokban más volt, mint az eddigiek. Hosszab volt, több emberrel, több látványtechnikával, több érzelemmel: maguka fiúk is elérzékenyültek a végén. Büszkeséggel eltöltve ölelték át egymást: Megcsinálták!





















Aztán kedvenc Harry Styles-ünk kiénekelte torkából az utolsó hangot is. A dobok nem lüktettek akkor már, csak egy kósza gitárhang kísérte. A fények láncreakcióban hunytak ki magukkal vonva fokozatosan a sötétséget, amely boldogan, de mégis lassú komorsággal elnyelte az öt srácot. Végleg vége. Vegyes érzelmek tükröződtek arcukon, ahogy verejtékező homlokkal futottak le a színpadról, végig az öltözőhöz vezető folyosón. Rossz, de mégis jó. Jó, de mégis rossz.
Peter egy kisebb beszéddel köszönte meg minden egyes résztvevőnek a kitartó és alázatos munkáját. Továbbá megköszönte a fiúknak, az Amerikai Egyesült Államoknak, a rajongóknak. Jött a nagy 'mindenki szeret mindenkit' áradat, amelyből Nina Horan volt az egyetlen, aki elmenekült.

11:59 pm, tengerparti luxus kecó
Az Up all night turnét befejeztét, hogy másképp lehet méltóan megünnepelni, mint egy oltári bulival? Éjfélkor mindenki a homokos partra csődült, ugyanis fergeteges tüzijátékot varázsoltak az égre eme alkalomból.

- Hihetetlen két hónap volt. -mondta Liam az égen felvillanó látványosságot figyelve. Szeme könnyes volt, s visszatükröződtek benne a fénycsóvák. A pirotechnika csodái sorra robbantak fel a koromsötét fellegekben. A tenger tükre megduplázta a látványt; lélegzetelállító volt.

















- Kicsit azért már hiányzik Anglia. -vallja be Zayn, kinek hátára egy Baily nevű tünemény kapaszkodott fel. Karjait a szépfiú nyaka köré fonta, lábaival pedig átkulcsolta csípőjét, mint egy kismajom az anyja hátán.

- Ha hazamegyek, bedőlök az ágyamba, és ki sem szállok onnan egy hétig. -nevetett Harry

- Alig várom már a közös családi kirándulást. -ujjongott Niall. Hiányzott már neki az ír vidék, hiányzott a rumlis szobája, a kutyája Biscuit Junior, és azok az esős esték, amikor a nagypapájával és az apjával beültek a kedvenc ír pubjukba.

- És te mit fogsz csinálni, ha hazaértünk, Lou? -kérdezte Niall, de mire kimondta, s odafordult a fiú fele, már csaka hűlt helyét találta ott.

- A buli idebent van lúzerek! -ordította ki a teraszról az eltűnt gyerek, s hanglejtése arról árulkodott: Louis koma már rendesen elkezdte az ünneplést, ha értitek mire gondolok.

A csillagporos égen lassan elnyílt az utolsó tűzvirág, vele együtt a durrogások is elnémultak. Az egész ház megtelt bódult és alkohol-mámorban fürdőző fiatalokkal. A parti kéró falai ütemesen remegtek a dobhártyát nem kímélő zenétől. Volt két Dj, mixerek, és a legfontosabb: híres emberek! A fene sem tudta, hogy került oda a fiúk országos cimborája Olly Murs, de Simon Cowell is felbukkant Louis Walsh-sal az oldalán. Később valaki látta, ahogy Niall Demi Lovatóval iszogat, Ed Sheeran pedig Harry cimborájával karöltve vetkőzös pókert szervezett.
Nem meglepő, hogy Jenna kapott Louis illuminált állapotán: bepróbálkozott nála, de csúfosan megalázta magát ezzel, ugyanis Tomlinsonnak még részegen sem kellett a csinos lány. Neki jelenleg csak egyetlen lány számított. Mégpedig az, amelyiken nincs fél méteres tűsarok, strasszos karperec, suhogó műszempilla. Csak egy farmersort egy kinyúlt trikóval, aminek a közepén egy nevetségesen nagy és feltűnő vörösbor folt ékeskedett. De az a lány, makacsabb volt egy egész öszvércsordánál.

- Louis, lehet azt már nem kéne meginnod. -tanácsolta apáskodva a megvadult tömeg egyetlen tisztafejű tagja: Liam Payne. Féltette Tommot, mert bár nem szokott sokszor vedelni, de ha olyan a hangulat, akkor túlzásba tud esni. Bár Harry és Zayn sem panaszkodhat a vedelést illetően.

- Viccelsz? Még nem is ittam semmit. -tekergett törzsével, miközben erősen kapaszkodott a konyhapultba. Liamnek nevetni támadt kedve barátja igen furcsa mozgásától. Kettőt pislogott, s Boo Bear úr rögtön két pohárnyi Rum Fizz koktélt hajtott le.

(háttérmuzsika: válaszd ki a lejátszási listán: Yeah Yeah Yeahs - Heads will roll)
- Louis ki fogsz dőlni! -kortyolt kólájába a fegyelmezett ifjú, majd észrevette Harryt, és rögtön szólt neki, hogy segítsen Louis-t leültetni valahova. Styles még egészen józan volt, bár a vigyorgást képtelen volt abbahagyni.
Felnyalábolták egy-egy oldalról Tommot, és a nappali fergetegébe cipelték.



- Még soha életében nem ütötte ki ennyire magát! -üvöltötte a zajban Harry, majd a kanapéra  dobták a Répakirályt. Louis felnevetett; ő is csatlakozni akart a vetkőzős pókerhez, de állapotát tekintve kizárt lett volna, hogy felfogja egyáltalán, mi az hogy póker, drill, vagy flös.

Eközben a medencébe folyamatosan csobbantak az emberek, élen Ninával. Elhívta Keane-t is a buliba, arra gondolva, jót tenne végre neki egy kis kikapcsolódás, bármi áron. Muszáj kiszakadnia abból a gyötrő bánatból és reményvesztettségből, amibe sodorta őt az élete.
Fel sem tudnám sorolni mennyi ember pancsolt a hűs vízben. A parton sütögettek, egy felállított pultnál koktélokat kevertek a mixerfiúk. A Horan lány fergetegesen érezte magát, mert megfeledkezett az életéről. Jó néhány pohár ital neki is legurult a nyelőcsövén, de úszni még tudott. Nem úgy, mint Tomlinson...

- Boruljatok le a répák istene előtt! -támolygott ki a medence széléhez. Josh tiltakozása jeléül fröcskölni kezdte a vízből, majd példáját követték sokan. Innentől egyszerű a sztori: a kő csúszott a kicsapott víztől, Louis pedig a holtbiztos talajon sem tudott volna két lábon állni, így egy kisebb balett produkció és karcsapkodás után tehetetlenül az óriás fürdőkádba zuhant. Mint egy darab kő, potty!


(Niall telefonjával készített rossz minőségű kép)

Az emberek üdvrivalgásban törtek ki, fuldokoltak a nevetéstől, s észre sem vették, hogy Louis valóban fuldoklott.
Sokkal tartozik a világ Nina Horannak, ugyanis ő volt egyedül, aki az elmerült test után úszott. Négy tüdőnyi levegőt gyűjtött, majd alábukott. Kinyitotta a szemét a víz alatt, s egyből meglátta lebegni a mélyben Tomlinson mozdulatlan testét. Minden erejét összeszedve megragadta a fiút, és felúszott vele a felszínre. Mintha csak vízimentőnek készült volna. A többieknek még most sem esett le, hogy baj van. Tomlinson nem nyitotta ki a szemét.

- Szóljatok Liamnek, gyorsan! -ordította torkaszakadtából, de még így sem sikerült túlkiabálnia a zenét és a hangzavart. - Liam! Josh szólj már neki! Louis nem tér magához! -üvöltötte rémülten, s rettegése egyre csak fokozódott, mert hiába pofozgatta és szólítgatta az ájultat. Csurom vizesen hevert a part világító kövezetén. Aztán végre megérkezett Liam. Félrelökött mindenkit. Letérdelt a barátja mellé, és minden habozás nélkül rátenyerelt mellkasára, majd ütemesen nyomkodni kezdte.

- Gyerünk Tommo! Gyerünk! -sziszegte Payne. - Nina, nézd meg a pulzusát! -kérte. A lány gyorsan cselekedett, s a fiú csuklójáért nyúlt. eufórikus örömöt érzett magában, amikor azt tapasztalta, hogy ereiben vadul lüktet a vér.

- Van pulzusa, elég gyors! -darálta megkönnyebbűlten. Li értette a dolgát, hiszen odahaza Wolverhamptonban nyaranta sokat úszómesterkedett. Mondanom sem kell, hogy a kedvenc sorozata a Baywatch volt.
...és lám-lám kisvártatva Tomlinson felsőteste meg-megmoccant, majd köhint egy aprót, végül egy fél medencényi víz ömlik ki szájából. A tömeg -hihetetlen, de- seperc alatt túltette magát a dolgon, és zavartalanul folytatta a bulizást. Tomlinson tocsogó teste fölött csak a két vízimentő térdelt tágra nyílt szemekkel. Mintha csak egy úszülött kisbárányt csodálnának.

- Kösz Liam. -sóhajt a lány- Majd én vigyázok rá innentől. -bólint határozottan, arra célozva, hogy elmehet. Hiába aggódta halálra magát a fiúért, az alkohol teljes ledöntötte gátjait, amelyekre vörös betűkkel volt felfestve: LOUIS TOMLINSON ELLEN!

- Mi a...-morogta értetlenül, miközben tenyerével a szemébe csöpögő vizet próbálta hárítani.

- Megfulladtál. De olyan jó, hogy élsz! -harap alsó ajkába a szöszke, majd habozás nélkül a fiú derekára ült -pontosan, ahogy anno Harry hálószobájában lejátszott győztes birkómeccse után. Arcába hajolt, és egy lassú csókot nyomott a fiú halántékára. A két vizes test egymásra tapadt.

- Nem, nem élek. Meghalltam. -rázta fejét bárgyún vigyorogva- Biztosan ez a mennyország. -kuncog fel, s részegsége ellen küzdött. Szemei le akarnak csukódni, hangja el akar csuklani. Forog vele az egész terasz, zúg a zene fülében.

- Sajnálom, de rossz hírem van: ez nem a menny, mert itt elszabadult a pokol. -súgja fülébe huncutan.

Ahogy az idő telt, nemhogy laposodik a party, inkább bevadul. És ezt nem azért mondom, mert a nappaliban melltartós lányok, és boxeres fiúk flangálnak a vetkőzös pókernek köszönhetően, és nem is azért mert a fürdőszoba tocsog a... inkább nem mondom ki miben. Bevadulás alatt értsd, hogy ablak törik, Harry Styles szájából pedig füves cigaretta kandikál ki. Ninától lopta, ki mástól. Csak meg ne tudja a szöszi, hogy a Jimtől kapott zacskót igencsak megcsapolta a kis fürtös.

- Én asszem' berúgtam. Egy kicsit. -viháncolt Louis a konyhakövön fetrengve. Immáron száraz ruhában, száraz hajjal. Nem volt ott senki rajta kívül. De pár percen belül érkezett egy még nála is rosszabb állapotban levő lány. Baily nagy erőfeszítések és kínlódások közepette vonszolta a konyába barátnőjét, aki már járni sem nagyon akart/tudott. A végén már a lábainál fogva húzta a földön, de amikor meghallotta, hogy drága lovagja -alias Zayn- őt hívja, lazán otthagyta a kövön feküdve a szőkét. Louis felcsillanó szemekkel kúszott oda hozzá.

- Szia ír lány! -köszönt neki, közben melléfeküdt.

- Sz..ia brit barom! -préselte ki alig érthetően.

- Hé, te sértegetsz?

- Igen, és hozhatsz nekem inni! -röhögött, majd a fiú arca fele fordította bágyadt tekintetét.

- Oké, de cserébe én is kérhetek valamit? -próbált meg felkelni ezalatt, de kapaszkodóként sajnos nem a megfelelő tárgyat használta. Ugyanis az evőeszközös fiók fogantyúja volt az, amely így a nagy erőtől hopp: kiugrott helyéről. Horrorisztikus csörömpöléssel szaladtak ezerfelé a kanalak, kések, villák. A fiókról ne is beszéljünk.

- Kérhetsz!

- Szeress! -tört ki belőle meggondolatlanul.

- Úgy foglak szeretni, hogy a fal adja a másikat! -dünnyögte félig már álmában. Louis hangosan felnevetett, amin a lány kénytelen volt elmosolyodni.

Nino mintha hirtelen életre kapott volna a kisfiús kacajtól. Ahogy Lou indult volna teljesíteni Nino kérését, máris akadályba ütközött, merthogy bokáját egy kéz fogta meg.

- Ne hagyj itt! -nyöszörögte, majd kis segítséggel, de felállt. Az egyensúllyal voltak gondok rendesen, de mindez feledésbe merült, amikor az ellenségekből lett párosunk karöltve csörtetett be a lüktető-táncoló tömegbe.

Kész, annyi; az önkontroll végleg porrá zúzódott mindkettejükben. Nina hevesen a falnak taszította a Répafiút, és teljes súlyával nekidőlt mellkasának. Lázadva furakodtak nyelvükkel egymás szájába. A zene ritmusa diktálta pulzusukat.
Megtört a jég. Nina vágyait szabadjára eresztve fűzte ujjait Tommo barna haja közé. Nina derekán érezte, hogy fogja őt, nem ereszti, nem engedi.
A szenvedély az egekbe szökött. De meddig korbácsolható?


27 megjegyzés:

  1. Hű.
    Ennyi a reakcióm, így hirtelen. Azért nem semmi ez a rész sem :D Bár egy kicsit kár, hogy csak így, totál elázva tudták áttörni a gátakat. :/ Bár ahogy Ninát ismerjük, józanon ez nem biztos, hogy sikerült volna. Bár, a kórházban, amikor Nina megölelte Louis-t, reménykedtem, hogy valami megváltozik köztük :)

    Én vagyok az első! :D ezaz xdd
    Amúgy bocsi a rövid kommentért, de el kell mennem, így csak ennyire volt időm :(

    Szia Baily! :)
    müzli ^^

    Ui: szuper rész volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia müzli! Jogos, hogy azt mondod kicsit kár, hogy csak így elázva tudták áttörni a gátakat...de tudod hogy tartja a mondás: Lesz ez még így se! :D
      Az ölelős rész az viszont teljesen józan volt, és már ez is nagy lépés :)
      Jessz, te vagy az #1! ;D Brávó! Ugyan már, tudod, hogy nem az a lényeg, mennyit írsz, hanem, hogy írsz bármit is nekem :) Szóval köszönöm! Puszillak! xx:BB

      Törlés
  2. ez egyszerűen fantasztikus rész lett :O remélem nem most akarod befejezni a blogod, az elején hogy vége lett a turnénak, valahogy ez jött le nekem.
    eddigi kedvenc részem :) hihetetlen de áhh... :D imádtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves ^^
      De megnyugtatlak: NEM, NEM MOST AKAROM BEFEJEZNI! :)
      Kedvenc rész? :O Kiráááály! Nagy pusszantás neked: BB

      Törlés
    2. Dejó :D nem is szeretném hogy most vége legyen:) várom a folytatást! pusszi:))

      Törlés
  3. ez nagyon jó lett megse tudok szólalni!!! imádom a te blogodat mert a tiedben megküzdenek egymásért a szereplők... A legtöbb blogban amit eddig olvastam mindig annyira hamar összejöttek, összevesztek majd kibékültek és vége. De a te felcsigázod az olvasókat és húzod az agyunkat... ezt nagyon szeretem imádom olvasni amiket írsz. Nagyoon gondolkodtatóak.. Ennek a résznek az eleje kifejezetten tetszett és meghatott... Csak így tovább!!! Gratulálok eszméletlenül írsz!!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú csillagom, de jó olvasni amiket írsz :) Tökre örülök, hogy így látod/ érzed. Nem tudom sajnos összehasonlítani a blogom másokéval teljesen, hiszen ugye más az, ha te írod, és más, ha más írja :D Mondjuk azt bevallom én is, hogy sok olyan blogot láttam már, amire ráillik a sablon amelyről te is írtál. Már az első pár sor után ki lehet találni ki-kivel fog összejönni. Jó, sajnos az enyém is kitalálható már egy jó ideje :D De nekem ösztönből jön az hogy ahogy te írtad "küzdjenek meg egymásért a szereplők".
      Az meg különösen jól esik a kis lelkemnek, hogy elgondolkodtatónak is találod a történetet. Köszönöm szépen, remélem továbbra is ilyen jó véleménnyel leszel a blogomról :)) Puszi <3

      Törlés
  4. Ezen a részen fuldokoltam a röhögéstől XDDDDD
    "Boruljatok le a répák istene előtt!" XDDD síírok:'DD
    Gya... Ha állat a parti... xDD
    Nagyon-nagyon jó rész lett:DDD
    Siess a kövivel! de nagyon:$$$
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Na, ez jó hír!!! Louis megint alakított, bár ő józanon is kb. ilyen hülye :D
      Jaja, ahogy mondod: állat parti :P Örülök, hogy bejött, nagyon fogok sietni, mert tudom,hogy megint a legjobb résznél hagytam abba :D Puszillak Crazy! :)

      Törlés
  5. Aztaaaa... egy nap kettő is! :) Mármint nekem... Ez királyság volt! Harry jó nagy bajban lesz, ha kiderül, hogy ellopta a drogot, hát még Nina, ha kiderül, hogy az övé. Annyira tetszett ez a rész is! Remélem most már tényleg lesz valami Nina és Louis között, úgy értem olyan amit józanon tesznek! :) A vége volt a legjobb amikor egymásnak estek!
    De mi lesz most? Vége a turnénak, mindenki hazamegy. Mikor fognak találkozni? Nina továbbra is a fiúk táncosa marad vagy a szülei nem fogják visszaengedni? Annyira kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz most. Remélem hamar jön a folytatás mert nagyon várom és ezzel nem vagyok egyedül szerintem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hó a mindenit, akkor need most jócskán kijárt a jóból, nem panaszkodhatsz :P
      Amiket a sztorival kapcsolatban írtál... nos, tudod, hogy nem szoktam nektek nagyon sejtetni semmit.:P Az a legjobb, ha ti magatok olvassátok az eredményt, gyanakodás nélkül :D De tetszik megintcsak, ahogy gondolkozol, mi hogy fog alakulni :D IMÁDOM! És totál jogosak a kérdéseid, hogy mi lesz ezután?
      Éppen ezért lesz érdekes (remélem) a továbbiakban is a sztori :P
      PUSZI ANGI!!! Cuki vagy, mint mindig! xx: BB

      Törlés
  6. Huh, akkor most mély levegő mielőtt tényleg elájulok, mai nap már másodszor.. :( Hát, ha már beszédes kedvemben vagyok elmesélem, hogy még hosszabb kommentet varázsolhassak. Na röviden tömören, eltűnt a macskám. Délután kerestük, de sehol nem volt. Engem már-már a szívroham kerülgetett, míg szédülni nem kezdtem. Rázott a hideg, rosszul voltam, sírtam és fájd mindenem. Az udvaron pedig már a földön voltam. De hál istennek meg lett az én életem egyik fele. Először ez volt, most pedig nem kapok levegőt.Mintha megint elakarnék ájulni. Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, hogy ez a rész itt van, teljes életnagyságban.

    1. Mérhetetlenül boldog voltam, mikor az elején olvastam ez a meglepi részem fele, minek következő részét holnap behajtom rajtad. :D Ha pedig nem, akkor meghaltam.. x'D
    2.Iszonyatosan megijedtem mikor olvastam a részed elejét. Félve ültem a székben, és csak arra gondoltam, jézusom, máris itt a koncert, Louis pedig nem ment el Ninához. Majd mikor a pár órával ezelőtthöz értem nagy kő esett le szívemről.
    3.Nos az ölelés. Már könnyeimmel küszködve nyöszörögtem a székben. Szüleim persze most is elmebetegnek néztek, de mikor elmagyaráztam nekik, hogy te BB a te részed olvasom elmosolyodtak. Csak azért, mert egyik nap végigbeszéltem az egész napot, hogy mennyire várom a meglepi részt, és hogy mennyire imádlak mind téged mind a blogot. *eltértem a témától.. * Na szóóval, mikor végigolvastam, és csörgött az a rohadt telefon, komolyan mondom vörös köd lepte el a fejem. Mi a szar? -.-"
    4. Szegény Harry. Nagyon sajnálom szerencsétlen fürtösünket, hiszen Nina úgy helyre penderíti, ha megtudja hogy harry drogot vett szájába, ami nem mellesleg az övé. Szegényke. De valahogy nem sajnálom annyira, mint Lout:D
    5. Illik valakire így ráhozni a frászt?! Nem! Na látod. Szóval, nagyon rám ijesztettél, mikor azt írtad louis nem nyitotta ki a szemét. Kajak paráztam.
    6. ÚRISTEEEEEEEEEN! AZOK az utolsó sorok. *------------*
    KÖNYÖRGÖM HOZD HOLNAP AZT A RÉSZT BB MERT ÉN MEGHALOK.
    *rövidre kellett fgonom, mert anya szerint kurvára verem a billentyűzetet. Még jó ha ilyen fergeteges részt olvashattam. *
    Jaj dráááága, mindjárt idehasalok. Ha ez volt az egyik fele, bele se merek gondolni milyen ÜBERELHETETLEN következő részt hozol. tudod ugye mennyire imáááádlak tééééged? Remélem tudod, mert most még jobban imádlak!!!!!!!!!!!!!!! <333
    A világ legjobb nővére vagy tudod? *jól vagyok igen:D*
    NEM AKAROM HOGY VÉGE LEGYEN! JAJ BB TALÁLJ KI VMIT HOGY NE KELLJE NINONAK HAZA MENNIE, MERT FÉLEK A SZÜLEI NAGYON KÖCSÖÖK LESZNEK VELE! PLS!
    JAJ SIESS A KÖVETKEZŐVEL NŐVÉRKÉM, MERT IDEHASALOK! BEZSONGTAM. NA MOST NEM FOGOK ALUDNI!!!!!! ÚRIIIISTEN4
    IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDLAK,<33333333333333333333 SIESS A KÖVIVEL DE NAGYON BB! imádtam ezt a részt. NINA VÉGRE OLYAN amillyenek elképzeltem. Pusziiii és siess!:D
    *Amúgy jól vagyok:D Csak nagyon örülök! Szval nem szívtam semmit meg lehet nyugodni:D*
    Pusza BB:D Jóéééjt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát drága tesókám, megint csak szép kis mennyiséget pötyögtél ide nekem :D (pedig ízt írtad rövidre fogod: hát látszik! :D) Nem csalódtam :D

      Na tehát. Először is OMG Smily, veled durva dolgok történnek! Majdnem megfulladsz, most meg ájulni készülsz!! Vigyázz magadra szivem :( A cicusod eltűnését átérzem, én is sírtam már sokszor emiatt, aztán vagy meglett a macskám vagy nem... :( (most kettő van) De a lényeg, hogy meglett a kis szőrmók! :) Ennek örülök, nagyon!

      Hahhahaa, bevallom a kommentedet még tegnap éjjel olvastam, és nem győztem befogni a saját számat, nehogy hangosan nevessek, mert anya már durmolt :DD Nagyon élvezem olvasni a véleményedet a történtekről! Na, akkor úgy látom bevált a trükk, miszerint a koncert előkészületeivel kezdtem a részt, és utána ugrottam vissza az időben :P
      Az utolsó sorok...khm igen. Javaslom, hogy ha felkerül a 44. rész, akkor kapaszkodj az asztal szélébe :DD Behajthatod rajtam, megpróbálom ma hozni, de nem ígérem, mert jóra akarom megírni, és arra nem tuti, hogy elég egy délután. (ráadásul vendégségbe megyünk) Hasalj nyugodtan!!! :DD Óóó, még jobban imádsz, mint eddig? :O De jó nekem :$ Nyugi én még annál is jobban! :) <333 Látom, rendesen bezsongtál, haláli cuki vagy hallod. Tényleg jól vagy? Remélem még megéled a következő részt! :P Nem szívtál semmit, mi...ahaaa :P sok sok puszi a pofidra! (remélem jól aludtál)

      Ui.: Le lett titkosítva a blogod, és már nem tudom megnézni :((( Pedig még kommentet is írtam először! Ja, és az ajánlásodra el kezdtem nézni a Teen Wolf-ot! OMG!!! Kurvajóóó Derek *-* aaaaaaa én is kihasalok!!!

      Törlés
    2. Bocsi, drágám, valamit iszonyatosan elbasztam. x'DDD Azóta se tudom visszacsinálni.. -.-" Na de majd most! Sikerült vissza csinálni, úgyhogy mostantól olvashatod tovább:D Na ennek nagyon örülök. De uh Derek. Wáááhááá.

      Ugyan ezt csináltam én is, mert nekem pedig a nagyi durmolt, nem lett volna szívem felébreszteni, mert annyira kedves és jószívű vagyok, pedig szétráz az ideg.

      Bevált bizony, hiszen nem sejtettem semmit, Komolyan megijesztettél. Figyelj, le fogom neked fényképezni, hogyan néz ki most az asztalom körülötti hely. Totál kipárnáztam az egész helyiséget, mert már most nagyon de nagyon félek, hogy leesek. :$ Majd felteszem naplósba, megpróbálok írni valami érdekeset, bár az a gond, hogy míg itt jönnek a dolgok, csak simán, ott semmi.. Megcseszheti. x'D

      Nekem az se számít, hogyha mondjuk éjszaka hozod a részt, mert most átlettünk rendezve így a kék falas helyiségben van a gép, távol a mamától, anya meg dolgozik, úgyhogy addig vagyok ameddig akarok:D Yippy. Sokkal jobban imádlak! És ezt a részeiddel nagyon nagyon tudod fokozni, esküszöm álmomban elutaztam hozzád, de tudod mit mingyárt elmesélem neked, ha már itt tartunk. Egyébként álmodtam a folytatással, és had ne mondjam miket láttam. -.-" Beindult a perverz gyár.. x'DD:$ Nos igen jól vagyok. Még:D

      Najó, talán egy kis cigifüstöt szívtam *dohányosokkal vagyok körülvéve*, nem úgy mint a kis Harry. Jaj komolyan nagyon sajnálom. Huh na vágjunk bele. Jesszus ez megint nagyon hosszú lesz.

      1. ÁLmomban, cuki kis boszorkány voltam, és egyszer mikor feltettél egy részt annyira boldog lettem, hogy fogtam magam és átteleportáltam a házatok elé. Becsöngettem, te nyitottál ajtót, én pedig mondtam, hogy téged kereslek. Mondod, hogy te vagy az, én pedig elkezdek mosolyogni mint a tejbe tök. Neked azonnal leesett ki is vagyok. Úeisten szinte már sírtam:D Tiszta jó volt. Komolyan akarok még ilyet álmodni. Utána pedig, ha csak beszélgetni akartunk egymással mint lány a lánnyal csak rám gondoltál én pedig odamentem. Haláli álom volt :DD

      2. Huh, hol is kezdjem. Egy iszonyatosan szuper jelenettel záródott ez a rész:D Aminek mi mind nagyon nagyon örülünk:D SZval, Louis én NIna pont azt csinálják amit te nagyon fergetegesen a rész végére írtál. Közben Harry és Niall pont arra mennek, és mikor meglátják őket, Niall rögtön tudja nagy a baj, mert nővérét ismerve, holnap súlyos állapotban lesz, másrészt pedig azért, mert ha ilyen részeg akármi megtörténhet miszter répakirállyal, és ahogy te is leírtad egyszer félő hogy beletenyerel louis répaültetvényébe. x'DD Harry pedig szívott állapotban is, de megpróbál Louis haverjának jót tenni, ezért elterelei Niall bácsi figyelmét hogy véletlenül se szedje szét az egymást faló párt. KÖzben a színre lép Jenna, aki már majd felrobban a dühtől, miszerint látja ahogyan Nina és Louis, ketten együtt. Idegesen lép Timohoz, és megcsókolja. Louis és Nina szétválnak, és bemennek táncolni, aminek az lett a vége, hogy Nina ráesett louisra, és ott fetrengtek a padlón. Harry odalép hozzájuk, és elmondja Lounak, hogy Niall nagyon rosszalja a dolgot, ezért tűnjenek el valahova, mielőtt Nina öcsikéje elront valamit.

      Lou még részegen is vette a lapot, zért karon ragadta a dőlöngélő lányt, és levitte a partra, ahol szinte senki nem volt, mert a party java nagyja bent folyt a házban:D Louis leülteti a lányt a homokba, és leül mellé. Aztán louis valami ilyesmit mondd: - Akkor teljesíted a kérésem? - mire Nina mosolyogva feléfordul és megcsókolja.. :D Ohhahw:D

      Ebből ismét hatalmas csókcsata kerekedik. Ezután, Nina mint valami kislány befut a tengerbe egy szál semmiben, *ezalatt fehérneműt értek*. Integet louisnak, hogy menjen utána, de a fiú nem biztos abban, hogy ez jó ötlet. Kezd észheztérni, és akármennyire szeretné a lányt, nem akarja kihasználni, mert magánkívül van. Nina közben tovább küzd azért, hogy Lou bemejen vele úszna, de végül feledja, és csurom vizesen a fiú elé lép. Abszolút átlátszó fehérneműjében. Had ne mondjam Lou milyen szépen *alaposan* végigmérte az előtte álló lányt.

      Törlés
    3. Nina csak tovább fokozta a dolgokat, mikor ledöntötte Lout a homokba, ezzel végleg megtörve a jeget. Louis teljesen lázba jött, de mikor már majdnem megtörtént leállt. Szaporán vette e levegőt, majd otthagyta a lányt, felöltözött, és sokkoltan ismét visszament Ninához. Ráadta a cucait, és elmagyarázta neki, hogy miért nem tette amit tett, hiszen nem akarja kihasználni a lányt. Úgy akarja megszerezni, hogy a lány is akarja, nem az ital hatása alatt.

      Utána Nina elkomorodik. Utána vmi ilyet mond: - Louis. Köszönöm. - a fiú elmosolyodik, mert tudja jó pontot szerzett a lánynál, és ezek az emlékek, amiket ma este látott. Közben a partyn Niall megcsókolja Demit, minek Rosi nem nagyon örül. NInáék is visszatérnek a buliba, ahol Harry virulva faggatja ki Lout, mire az elmesél mindent. Harry jól lecseszi amiért nem tette meg, mert nina soha nme fog magától belemenni. Utána NIna valami úton módon megtudta, hogy Harry az összes füvet felszipókázta, és ennek következtében akkora maflást adott a fürtösnek, hogy az simán a földre zuhant.

      Persze most, az összes 1d tag megpróbálta leállítani Ninát, mire Harry felszlal, hogy jogosan tett.
      THE END

      Huh. Tui túlléptem a 4000 valahány szótagot, vagy mennyit. Ha meg nem csak örülök:D NA NŐVÉRKÉM, siess nagyon azzal a résszel, mert megesz a kíváncsiság:D PUSZIKKKKAAAAAAAAAA:DDDDDDD

      Törlés
    4. Először is megnyugtattál, hogy megint lehet olvasni a blogod, mert kajak azt hittem, hogy direkt titkosítottad le :O:D

      Hát hallod ezek az álmok, khm... én elhagyom az eszem tőlük!!! Lehet te tényleg valami természetfeletti erővel bírsz mert ez nagyon durva ám! Ennyire a hatása alá kerülni valaminek, anyááám :D
      Az álmod, ami rólunk szólt, nagyon édes lehetett, kár hogy nem tudsz tényleg teleportálni, szerintem jól elmulatnánk az időt együtt :D

      Na, és az ahogy leírtad a lehetséges folytatást...hát csessze meg a jóég már bocsánat!!! Rohadtul tetszik, simán lehetne ez tényleg a folytatás. Nagyon félve, de megsúgom, hogy kicsit hasonlóra terveztem én is, és ijesztő volt olvasni, ahogy stimmelt a két elképzelés! O.O És ezt most minden jópofizás nélkül: a te verziód sokka jobban tetszik!!!! Bakker SMily! Sokkos vagyok! Nagyon nagyon nagy taps neked! Most komolyan összezavartl, mert nem tudom hogy folytassam...
      Kezdem elhinni, hogy tényleg van köztünk egy láthatatlan telepatikus kapocs vagy nem tudom mi... mert ez... áh AWESOME! Tényleg nekifogok a résznek, mert saját magam is kíváncsi vagyok, hogy hogy fogom megírni :DDDD

      PUSZIIIII HUGIIIIII!

      Törlés
    5. KIDDING ME?????????? YOU ARE KIDDING ME? Ez nagyon komoly. Még mindig nem hiszem el. Ez nagyon furcsa, és ijesztő. Iszonyatosan ijesztő. Komolyan sokkos állapotban ülök itt a székben. El sem hiszem, amit most írtál. ijesztő. Huh ki is rázott a hideg.

      Dehogy. Nekem ez nagyon új dolog volt. Kicsit ismerkedtem és elállítottam azt a valamit. De csak visszacsináltam. x'D Neon-on könnyebb dolgom lett volna.. xd Habár az elején ott én is hihetetlen béna voltam, de hamar belejöttem. :D Ide kell még egy kis gyakorlás, mert pl fejlécet nem tudok csinálni. Meg saját hátteret. x'D Ami meg a blogosomban van csak próbálkozás. x'DDD

      Neki is állhatsz, mert megesz a kíváncsiság, és még mindig sokkoltam csücsülök itt, hogy hasonlót megálmodtam. Nem hiszem el! Tisztára ki vagyok akadva, fel kell fognom, mert ilyennek még tényleg nem találkoztam. Ilyen létezik? Úgy látszik igen. o.o Huh, na nem zavarok.

      Pusziii neked is nővérkém!:D

      Törlés
  7. ÚRAAAAAMATYÁÁÁÁÁÁÁM:D TE SZENT RÉPAAAAAA:DDDDDD
    NEM IS TUDOM MÁR MIVEL JELLEMEZNI:DDD egyszerűen fanatsztikus...rohadt jó lett:DDDDD
    És a vége??? :P ott már sikítoztam:DDDDDD♥ siess a folytatással:DDDD IMÁDLAK♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Niki!!! Szent répa XDDD Hálaégnek, hogy ez is tetszett, drágám :)) Hahah, elhiszem, hogy sikítoztál a végén, hát még hogy fogsz sikítozni a következő rész elején :P Sietni fogok, próbálok ! :D Én is imádlak pajti! <333 Puszi!

      Törlés
  8. ISTENEM!!!TE SZENT SZŰZ ANYÁM!!!EZ KURVA JÓ RÉSZ!!! Amikor a végét olvastam én kirohantam és mint egy örült kiáltoztam hogy " JESZZUS!!Végre!!Végre!!!" szóval én is bevettem a bogyoim..:DXD

    Legyen ma rész vagy meghalsz!!!:D:D:D:DXXDXXD

    SIESS!! puszi J23

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóval akkor...tetszett. :DDDDD Háháhá az vicces lehetett! Helyes, sose felejtsd el bevenni őket, a következő rész előtt meg pláne ne! :P

      Bakker ez egy durva fenyegetés, úgyhogy azt hiszem komolyan kell vennem! :DDD

      PUSZILLAK BABÁM! BB

      Törlés
  9. Mondd hogy szerelmet vallanak egymásank..vagy netán egy jó kis éjszakájuk lessz és utána összejönnek:$:) Csak együtt legyenek és ne külön:$ Szerintem az olvasóid 99%-a tuti azt akarná:$ És erről a részről annyit hogy nagyon dúrva:D Jó kis házi buli az ilyen:PP XD
    siess a folytatással mert már most megvagyok őrülve:DD Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, hogy nem mondok el semmit előre :P Legyen izgi ;) Biztosan sokan várjátok már azt, hogy együtt legyenek, én elhiszem :) Igen, ilyen egy igazi házibuli! Durva,mint állat! :DD

      Sietni fogok, és azt hiszem most össze is jön, ugyanis már a java kész, ma este sanszos, hogy befejezem! De a végső határidő is holnap! Az a maximum! Imádni fogod :)) Puszillak: BB

      Törlés
  10. Jééééézuuus:O nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóó lett!♥Tényleg nagyon siess kövivel:)Mert NAGYOOON kiváncsi wagyok!!!!NAAAGYOOON SIESS MERT KINYIR A KIVÁNCSISÁÁGxddd



    Ui:Elég sok lett a nagyon xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég, ez tényleg rengeteg nagyon :DDDDDD de ennek csak örülök, mert érződik, hogy tényleg NAGYON tetszett :))
      Sietek, komolyan, mert tudom, hogy most NAGYON szar lenne napokat várni :D
      Csók NEKED Andi: BB ;)

      Törlés
  11. Mindenféleképpen imádni fogom:$ max ha szomorúan végződik akkor nem:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne izgulj, akkor is imádni fogod :D Csak másképp! ja, egyébként készülj, és ez mindenkinek SZÓL, MERT PONTBAN FÉL HÉTKOR JÖN AZ ÚJ RÉSZ! MÁR KÉSZ VAN, BE VAN ÜTEMEZVE! SZÓVAL FIGYELJÉTEK AZ ÓRÁT, MERT HALÁLPONTOSAN FOG FELKERÜLNI! PUSZI!

      Törlés