2012. augusztus 20., hétfő

49. rész - Mese a múltból

Halihó pajtik! Azt hallottátok, hogy Niall apukája írt egy smst Harrynek, hogy figyeljen oda Nialler-re mert gyakran túlzásba viszi az alkoholt; két sör és már jól van :D Állítólag az Olimpia záró után is rendesen beivott a szöszi,  és olyankor olyan dolgokat fecseg, amiket utána megbán.
A másik érdekes hírem, hogy Louis valami oknál fogva sietett erre a V fesztiválra, és jóval átlépte a megengedett sebességet vezetés közben, és elkapták gyorshajtásért. Hát ez mi már?! Pont Lou-t? :D

Előre is bocsi, ez rövid lett, de csak mert az idő megint szorította a torkomat. A következő már megint normális mennyiségű lesz, és igyekszem sietni vele, okidoki? Puszi mindenkinek!


***

Teljes nevén Floyd Auben. Az Auben francia név. Floyd apja francia volt, édesanyja brit. A fiú szülei szörnyű viszonyban voltak, folyton veszekedtek, ütötték-rúgták egymást, s mindennek egy szem fiuk itta meg levét, kit hol ide, hol oda ráncigáltak, mint holmi marionett bábut.

Kemény, keserű gyerekkorban cseperedett fel. Apja nem volt rossz ember, csak hirtelen haragú. Gyakran csattant keze fia arcán, legtöbbször ok nélkül. Floyd mégis éppúgy ragaszkodott apjához, mint hozzá gyengéd anyjához. Így tanult meg Floyd Auben anyanyelvi szinten franciául. A brit angolt is francia akcentussal beszélte.
Igazi csirkefogó volt, mindig a világ miértjei után kutakodott, imádta a természetet, az állatokat, a virágokat. Imádott anyja kipirult arcára csókot nyomni, imádta figyelni apja ceremónikus szivarozását a verandán, imádta a női parfümöket. Nem volt jelenség a világegyetemben, ami ne érdekelte volna. Apja tiltása ellenére anyja titokban zongoratanárhoz járatta. Floydnak nem volt könnyű felnőnie, sokszor szenvedett hiányt ételből, ruhákból; de sosem érezte a dolgok súlyát. Megtanulta becsülni azt, amije volt. A mának élt, a nap minden egyes percét csordultig kihasználva, hogy minél többet megtanuljon az őt körülvevő környezetről. Igazi különc volt, amióta csak megszületett, s éppen ilyen csodabogár maradt még akkor is, mikor már sármos kamasszá érett. De élete 19. évében váratlanul, értelmetlen gyorsasággal meghalt...


Floyd 16, Nina 15 éves volt, mikor először találkoztak. Egy szeles, borongós kedd délután volt. Mindketten elzárást kaptak iskola utánra. Floyd összeverekedett egy kötekedő felsőbbévessel, Nina visszafeleselt a tanárnak. Aznap csak kettejükre várt a büntetés. Nina duzzogva rajzolgatott a krémsárga padra, s közben a mellette levőben ücsörgő fiúra sandított olykor. Floyd vigyorogva nézte a kézfején felrepedt bőrt; arra gondolt, hogy apja milyen büszke lesz rá. Végre tett valami férfiasat. Játszi élvezettel figyelte a kiserkenő vért, aztán lenyalta bőréről. Szeme sarkából feltűnt neki a barátságtalan arcú szöszi.  Azelőtt soha nem látták egymást, valahogy sosem keresztezteződtek útjaik. Egészen addig a napig.

Nem voltak barátaik, hát lettek egymáséi. Különös kapcsolat volt, amely apránként vérlázítóan őszinte szerelembe simult, és onnan nem volt többé megállás. Nem volt még két ember, aki így összeillet volna. Bár polgárpukkasztó életmódjukkal erős ellenszenvet váltottak ki iskolatársaik és tanáraik körében. Nina szülei pedig egyre csak tiltották lányukat a fiútól; mondani sem kell: olaj volt a tűzre.
Kéz a kézben szegültek ellen mindennek, ami nem tetszett nekik, hágták át a szabályokat, nevették ki saját életüket. Megtanultak élni, igazán.

"Nincs annál jobb érzés, mint mikor átléphetek a társadalom által felállított korlátokat. Szabályt szegni annyi, mint drogokhoz nyúlni.  Függővé tesz." 


Vad és szenvedélyes kapcsolatuk sosem ingott meg. Különös, varázslatos összhang volt köztük; nem akart ak semmit a világon, csak együtt lenni. Annyi, de annyi dolog volt amit együtt csináltak; bajból bajba keveredtek; folyton a tilosban mászkáltak. Veszettül boldogok voltak. Aztán egy nap minden véget ért. Nagyon hirtelen, megsemmisítve mindazt, amit eddig életnek hívtak. 
Nina Horan-nek nem pusztán azt kellett volna feldolgoznia, hogy elvesztette az igazi szerelmet. Nem is csupán azt, hogy meghalt egy szemtelenül fiatal fiú. Mindez apróságnak bizonyult ahhoz a feltevéshez képest, miszerint miatta halt meg Floyd Auben. Miatta. Miatta. Miatta!


2009. január 5. 
Mullingarbe beköszöntött az igazi tél. Zimankós hideg volt, az utakat vaskos jégpáncél burkolta. Nina és Floyd vidáman énekelték a kocsiban bömbölő Man in the mirror-t. Túl szerelmesek voltak. Nina folyton csókot lopott a volán mögött ülő fiútól. Az egyik csók azonban a végzetet okozta; az volt az utolsó. A fiú mire újra az útra sandított már késő volt. Minden rettentő gyorsan zajlott; képtelenség volt helyesen cselekedni. A szembe sávból hangos dudaszó hasította át mindkettejük dobhártyáját. A kocsi élesen befarolt, a jégtükrön haláltáncot járva pördült meg. A dudaszó nem maradt abba egészen egy elviselhetetlen éles csörömpölésig.  Az autó ripityára tört, a vezető fél péppé zúzódott...



Nina élte csak túl. Éppen hogy. Emlékei legmélyebb rétegeibe égett az a látvány, ami elé tárult, mikor magához tért. Sokszor még ma is hallotta azt a kibírhatatlan dudaszót.
Gyilkosnak érezte magát, s a bűntudat szörnyű dolgokra kényszerítette a lányt. Niall egyszer vérbe fagyva talált rá nővérére. Később jöttek a gyógyszer túladagolások, végül egy pszichiáter, Dr. Ketsberg segítette ki -ha nem is teljesen- a lányt a kegyetlen lelki traumából. Nina családjának lelki állapota épp annyira tropára ment a lány halálvágya miatt. Azóta Niall felvértezett apatigrisként óvja nővérét. Mindennél jobban szereti őt, és kis híján beleroppant ő maga is, mikor nővére teljesen kifordult önmagából. Szörnyen nehezére esett Ninát gyógyítgatnia, miközben ő maga is belebetegedett az egészbe. Aztán jött az X-faktor, és úgy tűnt, a dolgok lassan megoldódnak, a sebek bevarasodnak, a megtépázott lelkek felisszák a könnyeket, s jön a megváltást hozó szivárvány. És jött is, nevén: One Direction. Innen már ismerős a sztori.


- Te sem tudtál aludni? -huppant le Harry a Louis melletti bárszékre. Tudja jól, hogy kérdése felesleges, hiszen barátja gyűrt vonásai ordítottak arról, hogy egyetlen pillanatra sem hunyta le szemét az éjjel.

- Nem. -feleli gyászos rövidséggel. Harry megérti, ha Lou nem akar beszélgetni. Éppen ezért nem is szólalt meg többször; bambán iszogatta kakaóját. Furcsán érezte magát, mert jobban megviselte a tegnapi eset, mint várta. Egy kicsit ő is nővérének érezte a szőkét, na meg Tommo baját is szinte sajátjaként élte át. Ráébredt időközben, hogy Tomlinson nem tréfált, mikor azt mondta: neki csak Nina kell, senki más. Tényleg szerelmes.

Nina Horan békésen és nyugodtan feküdt a széles ágyon. Álmában is sírt, arca mégis kipihentté simult. Niall idegesen várta, hogy felébredjen. Egész éjjel vigyázott rá, hason fekve, a sötét falat bámulva hallgatta, ahogy nővére felnyöszörög olykor-olykor. Kemény éjjel volt, túl kemény. Niall kialvatlanul és nyúzottan festett. 
Pedig milyen gyönyörű szép reggel virradt: a forró nyári napfény csalfán betűzött a nyitva hagyott erkélyajtón. Egyenesen a szőke lány arcára, amiről felszárította a fájdalom utolsó könnyes nyomát is. 
Nina bátortalanul nyitotta ki szemét, de csak résnyire. Szivárványos fényfoltokat vélt a szoba falán felfedezni.

-Meghaltam? -kérdezte nagyot nyelve, mert észrevette, hogy öccse szorosan mellette fekszik.

- Nem. -felelte egy halovány vidámsággal a hangjában.

- Kár. -mondta nyersen a lány, majd Nialler fele fordult. Meglepődött öccse szokatlanul pocsék ábrázatán.

Niall szaggatva, nehézkesen vett egy mély levegőt; kissé bele is szédült: - Ugye velem maradsz? -kérdezte könnybe lábadt szemekkel, mert eszébe jutott, mikor anno esténként könyörgött Istennek, hogy ne vegye el tőle a testvérét. Tudta magáról, hogy nem tudná feldolgozni.

Nina savanyúan lesütötte szemeit. Nem válaszolt.

- Jó reggelt Niall! -jött szembe vele Rosie a folyosón. Aggódva mérte végig a szöszit. - Niall?

- Ja, jó reggelt Rosie. Szia. -motyogta. Nem igazán volt észnél. Rosie ezt egyből észrevette.

- Hé, minden oké lesz vele. Erős lány! -biztatta kedvesen, de szavai nevetségesen naivak voltak. Főleg, hogy fogalma sem volt Nina teljes múltjáról.
Niallnél eltört a mécses. Nem akarta; pont nem a lány előtt, akiért még mindig odavolt...de megtörtént. Visszafordíthatatlan lavina indult el szegény kölyökben, s mint kisfiú az anyukájához, úgy temette arcát a lány virágillatú ölelésébe. 

- Kezdődik elölről! -dadogta a sírástól csukladozva- Nem akarom elveszíteni! -nyöszörögte, s ebbe Roro szíve kegyetlenül belesajdult. Fogalma sem volt, hogyan nyugtathatná meg, végül ösztönei átvették az irányítást. Aprón, finoman megcsókolta a fiú remegő ajkait, majd keserédes mosollyal letörölte könnyeit.

- Gyere együnk valamit, addig megnyugszunk, jó? -javasolta, s ő legalább próbált higgadt maradni, bár ez nehéz volt, tudván éppen előbb csókolta meg Niall Horant.

- Jó. -szipogta megadóan, s kissé elvarázsolva érezte magát. - De félek egyedül hagyni őt!

- Felküldjük hozzá Harryt, vagy Damient. Ne izgulj! -karolta át derekát, és a lépcső fele húzta.


Ninát nehezen fogadták be a turné környezetébe; különc volt, nagyszájú és mogorva. Nem is gondolta volna, hogy megszeretik majd őt az emberek, azt meg végképp nem, hogy ő maga is megszereti őket... és mégis. Most szinte mindenki érte aggódik. Vajon mihez kezd ezek után, hogy legféltettebb titka napvilágra került? Saját maga szembe tud végre nézni múltjával? Ráébred végre, hogy itt van valaki, aki végzetesen szereti őt? És arra ráébred, hogy már rég nem Floydról van szó, mikor szíve nyugtalanul dübörögni kezd...Sikerül felülkerekednie önmagán, leküzdi a rá leselkedő depressziót, vagy végelgyengülésében újra legyőzi bűntudata és a gyász? Nina Horan, mi lesz veled?


39 megjegyzés:

  1. ELSŐ! REGGEL ELEMZEK, MOST HULLA VAGYOK.. -.- Ennyit várni a részre. xD Puszi!:D

    VálaszTörlés
  2. Te szent isten:O Télleg nagy szerelem volt kettőjük között:$:(
    Szegény Niall úgy sajnáltam..:( siess a folytatással lécci:$
    Puszi(K) Imádunk♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jól mondod :( Igyekszem sietni :S Köszi Niki, én is imádlak! :) xx

      Törlés
  3. Hát én is hullajtottam megint pár könnycseppet:(
    Szegény Niall,:$:( Ninára vagyok kiváncsi hogy ezek után mi lesz vele:$ Lehet hogy hamarosan rájön egy két dologra..szereti Lout..én így gondolom. Csak ne huzza sokáig:( Igen..nekik együtt kell lenniük:$♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, pedig nem gondoltam, hogy ez is meghatóra sikeredett :( Legyen úgy, ahogy mondod :) Köszönöm, hogy írtál, puszi! <3

      Törlés
  4. Jajj, sírtam:/ Most minden kiderült. Elég "szar" lehetett ilyen fiatalon átélni mindezt. És most minden újra a felszínre tört... Mi lesz Ninával?! Gyaa, Bayz, nagyon jó lett:'DD
    siess a kövivel. ^^ xx
    *__________________________________* Imádom a blogod.:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Crazie :( Egyetértek; és örül a fejem, hogy tetszett a rész a rövidsége ellenére is! Próbálok sietni :/ Köszi, drága vagy! xx

      Törlés
  5. nagyon jó rész mint mindig:DD birtam h ilyen visszapillantós jelenet volt:)-vanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy bejött a visszapillantás ;D KÖszike, puszi Vanda! xx

      Törlés
  6. Most keltem fel hulla vagyok. A rész viszont pazar lett, tetszett ahogy leírtad a körülményeket ! :) siess!!!
    Megyek vissza fekszem aludni :D na puszi, Zsófi:) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, nem aludtad ki magad? :/ Örülööök, sieteeeek! ;D OKé! Pusszi neked! xx: BB

      Törlés
  7. jaaj, megértem Ninát:) nagyon jó rész lett. Imádom hogy leírtad Nina múltját:)alig várom a következő részt:) na puszi:)

    ui: Flyodot a való életben hogy hívják? mármint a képen lévő srácot:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZia Névtelen :) Tényleg tetszett? Szuuuuper!
      Helyes, helyes! <3 puszó

      A való életben Francisco Lachowski ;D Csekkold guglin, behalsz!

      Törlés
  8. Hááát, megint itt bőgtem. Miért kell ilyen szomorú részeket írnod? Miért nem lehet Happy End? Lou és Ninát együtt akarom látni! Amúgy a rész nagyon jó lett! Nagyon szeretem azt, ahogy írsz. Én nem írok ilyen jól... Te tényleg bloggerinának születtél! Rengeteg blogot olvasok, de ez a kedvencem! :) Nagyon várom a folytatást!
    Pusziii: Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóóó :( Pedig ezt nem szántam kimondottan meghatónak. Honnan tudod, hogy nem lesz happy end? Még nincs vége :D

      Köszönöm a dicséretet, jól esik. Hát nem tudom minek születtem, mindenesetre szeretek blogolni :) Hú, ez külön megtiszteltetés :) Sok puszi: BB

      Törlés
  9. Húúú.... Nincs is erre jobb szó!! Fantasztikus! Siess!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem tudok erre jobbat, csak hogy: húúú kösziköszi! Sietek, ha birok ;D xx

      Törlés
  10. Végre! :D ^^ Egy "jó" kis 4 órás német után felüdülés volt elolvasni ezt a - kissé rövidebb - részt :D De ht ahogy kellenek nem olyan boldog részek is, kellenek rövidebbek is :)
    Hú, sajnálom Floydot és Ninát is, na és persze szegény Niall :( Gondolom, milyen nehéz lehet neki is...
    Most csak ennyit írok - rövid rész, rövid komi :D
    Siess a kövivel :D
    Pusz-pusz: müzli

    Ui: Bármennyire is szeretném, még ne jöjjön össze Nina és Louis, mert valahogy olyan az előérzetem, hogy amikor összejönnek, akkor befejezed a blogot :( Azt meg nem szeretném :( De azért ne csak mindig veszekedjenek, kéééérleek :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Müzli!!!
      Fúj német XD Igen khm tudom, hogy rövidke lett, de választanom kellett: vag később hozom a részt, vagy most de picit rövidebbet. Most rövidebbet hoztam :D

      Hm, rövid rész, rövid komi? OKééé; akkor következőnek valami bazihosszút írok :D

      Ui.: hát az előérzet néha csal, néha nem. Majd kiderül Csak győzd ki várni :P A többit bízd ide. Pusszillak xx: BB

      Törlés
    2. Ok, megegyeztünk :D Várom azt a bazihosszú részt :D Akkor megkapod a bazihosszú komimat xD

      Törlés
  11. Nagyon tetszett!! Viszont Niall-t nagyon sajnálom. Igen tudom, inkább Ninát kéne... de én akkor is Niall-t sajnálom a legjobban. Szörnyű lehetett átélni ezt és mindennap attól rettegni, hogy a nővére meg fog halni mert öngyilkos lesz. És most pedig kezdődik elölről...
    Ninát is sajnálom, mert hatalmas trauma lehetett ezt az egészet megélni. Ugye nem lesz öngyilkos? Vagy is úgy sem sikerülne neki, gondolom időben megtalálnák vagy lebeszélnék. Bár nálad sosem lehet tudni... Nem fogod megölni a főszereplődet, ugye?
    Szeretném visszavonni az "Utálom Floyd-ot" kijelentésemet. Most már nem utálom, inkább sajnálom, hogy így ért véget az élet. Na meg, hogy ilyen fiatalon.
    Igazából most Louist nem értem. Lehet, hogy én vagyok a hülye, sőt biztos, de miért is nem tudott aludni? Azért mert bűntudata volt, hogy felhozta Floyd-ot vagy miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Angi! :)
      Örülök, hogy tetszett! Nem, nem Ninát kéne jobban sajnálni... vagyis ezt mindenki maga érzi.
      Tény, hogy drámai lenne és sokkoló, de sajnálnám Ninát megölni... de kitudja. Nálam sose tudni; ahogy mondod :P

      Örülök annak, hogy visszavontad a kijelentésedet; tudtam én, hogy megváltozik az ellenszenved, ha majd kiderül róla az igazság :/

      Na, és mivel láttam, hogy páran nem értettétek Louis-t. MOndjuk azt hittem egyértelmű :D Bár a következő rész még jobban alátámasztaná, ahogy most elmagyarázom, de sebaj. Szóval... csak képzeld el, hogy a lányról- akiért önként és dalolva tennéd tűzbe a kezed- kiderül, hogy szörnyű nehéz múlttal küzd, és a szemedbe ordítja, hogy gyűlöl. Ráadásul annyira bekattan, hogy csak egy injekcióval lehet lenyugtatni. Imádod a lányt, de beleőrülsz, hogy végig kell nézned, hogy összeroppan. Egy ilyen este után szerintem eléggé logikus, hogy nem jön álom a szemére. Biztos van benn egy pici bűntudat, de nem az a lényeg. Maga a megrázkódtatás, meg a tudat, hogy talán örökre elvesztetted, pedig tudod jól, hogy soha nem találsz hozzá hasonlót.

      remélem elég kimerítő magyarázatot adtam! Puszi a buksidra xx: BB

      Törlés
  12. én szívesen olvasnék tőled még egy Nina és Floyd féle szerelmi történetet:) persze ez most csak úgy eszembe jutott:) imádom ezt a részt:) siess! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, nem gondoltam volna, hogy lesz aki ezt mondja, de köszönöm. Meglátjuk, talán még az is lesz ;) Igyekszem ^^ puszillak!

      Törlés
  13. Boccs hogy olyan sokáig nem írtam csak nem voltam itthon... Nagyon jók lettek az előző részek!!! A mostanit kifejezetten imádtam! Hihetetlen milyen jól tuds írni! NAgyon Ügyes Vagy!! Csak így tovább alig várom a következő részt.... ennek e résznek a legvége tetszett a legjobban, a sok kérdés.. reméljük minden jóra fordul és Nina szíve mostmár tényleg Louis iránt fog " nyugtalanul dübörögni " :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de aranyos kis kommentet írtál! Ugyan, semmi baj, az a fő, hogy itt vagy! :) Hűű, köszönöm nagyon édes vagy!

      Heheheee, reméljük :)) Csóóók xx: BB

      Törlés
  14. Jó oké. Ez több mint rövid volt. Lassan olvastam, minden részletre figyeltem, mégis nem túlzok ha tartott 1-2 percig mire elolvastam. Na túlesve a nehéz kritikán, amit jogosnak érzek, de ha nem az javíts ki, jöhet a fekete leves. Minden érzelmes gondolatot túltéve, mindenen átlépve ez a rész a tízes skálán, nálam egy erős 6. Hogy miért: MERT RÖVID! Jó a rövidtől eltekintve nekem néhol nagyon zavaros volt, például nem értettem, Louis miért nem tudott aludni? Ettől eltekintve. Picit jobban sajnáltam most Niall-t. Egyrészt azért, mert a nővére iránti szeretete felülmúlhatatlan, másrészt pedig félti Ninát, nehogy öngyilkos legyen. Na és Nina. Ismersz engem ugye? Mikor hajnalban elolvastam a részt, csakis a lehetséges folytatásokon járt az agyam. És mindegyikben tesz Nina valamit annak érdekében, hogy végezzen magával. Legtöbb esetben Louis illetve Niall állítja meg, de azért ez csak egyszer futott át az agyamon, és amilyen gonosz vagyok, elvárom, hogy valamiféle öngyilkossági kísérletet beletegyél a sztoriba. :) Pl: A tegnap este alapján: Nina annyira maga alatt lesz még mindig, hogy ismét lemegy a tengerpartra, és csak úgy simán belesétál a vízbe. És amennyire öngyilkos hajlama van víz alatt még levegőt is vesz; Ismét a konyhában játszódnak a történések, és Nina Horan eljátszik a gondolattal, milenne, ha véletlen egy kés landolna valamelyik testrészében. *hozzáteszem ebben valaki mindig megakadályozza, szal semmi ilyen brutalitást nem vállalok. xd*; Továbbá, Nina a volán mögött, kicsit túl lassan hajt, és elkalandozik, aminek egy borzalmas autó baleset, *pont mint Floyd halálánál*. Jó azért ez nem annyira brutálisan, pl. Nina nem aszalódik gyümölccsé. Na ezen csak párak az elképzeléseim közül, de ismersz úgyhogy tudod nagyon szeretem az ilyet. És most mindenki megvető pillantásokkal néz rám, hogy mégis hogy merem! Na akkor:

    2. Kellemesen csalódtam Floydban. Kicsit túlreagáltam, de nem ilyen brutális halálra számítottam.

    Aztán dupla B, vagyis BB, próbáld meg hamarabb hozni azt a részt, könyörgöm! Már beleálltak a tűk a seggembe, amik már régóta furkáltak mindenhol. Aztán, tudod mi a dolgot, és remélem valami hasonlót te is terveztél!:D Úgyhogy, siess a következővel, ami legyen egy kicsit hosszabb is rendben?

    Na de tudod, hogy nagy a szerelem. :D xD Na szóval, nagyon sok szeretet ölelés, és sietni!
    Pusza:D Smily, aki most cöppet se Smily.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik gyorsolvasó vagy^^ Sajnálom, hogy a mennyiség nem lett megfelelő, de végül is ez nem egy könyv. Meg őszintén szólva nagyon nem jut mostanában időm blogolásra...főleg, hogy az egyetemen már kezdődik a cirkusz, a tantárgyfelvétel, meg költözök vissza mindjárt Szegedre, közben meg ezer felé kell még mennem :/ Na nem panaszkodásból, csak mondom :D Sajnálom, most le vagyok merülve ilyen téren...

      A zavarosságot nem tudom miért érezted, de ha csak a Louis-s rész a baj, azt Anginak írt komiban kifejtettem. (tényleg ennyire nehezen érthető volt? Én azt hittem evidens :( )
      Utálom Smily, hogy előre leírod, amit már elterveztem :D Hagyd abba, hé! :D...
      A tengerbe sétálós már hetekkel ezelőtt kirajzolódott bennem lehetséges folytatásként... -.- :D Egeeen, tudom, hogy szereted az ilyesmit, kis szadista <3

      Na végre. Tudtam én, hogy a kezdeti unszimpátia át fog hajlani valami sokkal pozitívabba.

      A hamarabb az relatív hugi, tényleg sietek, de azért nem ártana szem előtt tartani azt sem, hogy ahogy anyám mondaná "nem szar ez, hogy elkapkodjuk". Másrészt, nem vészmadárkodásként, de ha annyira nagyon sietnék, igen hamar véget érne a What's up Horan...

      Igen, tudooom. Méénem Smily? Ne bőszíts fel :D Én is tudok ám mérges lenni :D <33 virtuális pusziii

      Törlés
  15. miért nem értitek hogy miért nem alszik Louis? nem alszik mert bűntudata van h nina megint maga alatt van, felhozta floydot,bunkozott ninával akibe szerelmes,nina nem viszonyozza-floydot szereti még(louis szerint),megrémült mert sose hitte volna ő se hogy nina képes összetörni bármi miatt és látta hogy benyugtatozták

    amúgy remélem még ma hajnalban lesz rész:D mert nagyon tetszett várjuk a következőt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hahahaa, látom te megértetted :D Remekül felsoroltad azt a sok mindent ami miatt ő is rendesen kibukott. Szerintem is érthető.

      Hupsz bocsi, nem volt rész, de próbálom sürgetni magam :) Köszönöm, hogy írtál kedves :) Pussz!

      Törlés
  16. kérlek vidits fel hogy ma lesz új rész mert szomorú vagyok /zayn törölte a twitterjét/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbállak felvidítani, oké? :) Igen, én is hallottam... durva. Nem tudom láttad-e azt a bizonyos Plastic Bieber nevezetű twitter felhasználót, aki olyanokat írt ki, hogy ezazz mgcsináltuk, végre elhúzott Zayn twitterről, már csak másik négy van hátra... meg hasonló kedvességek... micsoda egy gyökér ember :@

      Törlés
    2. soook seggfej:/ láttam

      Törlés
  17. Ahoz képest hogy rövid lett,nekem nagyon tetszik:$:(
    Én csak annyit mondok..hogy várom a folytatást..remélem hamar összegubancolódnak:)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naaa, de jóó :) Örül a BB <3 A remény hal meg utoljára ;) Puszi Olee

      Törlés
  18. Helló BB♥
    Bocsi h két napot késtem a komival de meszelik a szobámat és a bátyám pedig nem volt hajlandó egy picit se h odaadja a gépjét :D na mind1!Nagyon jóó rész lett és úristen megértem Ninát h miért volt oda Floydért♥*-* aaw helyes fiúú x'ddRem Lou és Nino eggyütt lesznek hamarosan!Ja és még annyit h Rosie csk igy tovább xDD Siess kövivel,NAGYOON♥
    Puszi Andi♥:3

    Ui:Szerettünk nagyon Baily♥♥:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZiamia Andi :) Ó, ugyan, semmi baj; ne viccelj! Úh szobafestés az mókás, átérzem helyzeted :D Ajajj, ezek a tesók :D Hahah, igen helyes nagyon *-* Jaj de jó végre valaki Rosie-nak is drukkol ;) Sietek drága <3 pusz-pusz: BB

      Ui.: Óóó, de édes vagy, egyelek meg <33 Énisénis!

      Törlés
  19. Szia, bocsi, de csak most értem el idáig:D nekem ez a kedvenc blogom, nagyonnagyonjó♥ siess a kövivel *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szióó :) Semmi gond, nagyon örülök :) Édi vagy, köszi! Próbálok ;D <3 puszi

      Törlés