2012. augusztus 7., kedd

45. rész: MásnapoSOKK


(muzsika hozzá a fenti lejátszó listájában: Maroon 5 - One more night)


- Úristen, nézd már kik jönnek a lépcsőn! -bökött Baily fejével a megfelelő irányba. Ninának totál elege volt abból, hogy barátnője képtelen halkan beszélni. A szőke nyugtalanul vette észre, Jennát és Tomlinsont lebaktatni az emeletről. Egyelőre nem akadt fel azon, hogy Jennácska a Répakirályt kezénél fogva húzza maga útán, mint valami lusta kutyát.
Ő is felhúzta lábait törökülésbe, mint Bee. Mindketten merev tekintettel követték a párocska útját a konyháig.

- Ezek megint összejöttek?! -mondta ki hangosan gondolatát Bayz. Nina ingerlékenyebb volt, mint bármikor máskor: vicsorogva fúrta gyilkos tekintetét barátnőjére.
Tomlinson elvarázsolt ábrándos tekintettel bámulta Ninát. Egyszerre hasított bele ezernyi érzet, és valósnak remélt emlékkép. A Horan lány hasonló zavartsággal meredt Louisra vissza. Szemeik szavak nélkül csevegtek: Tudod, hogy mi történ az éjjel? Nem véletlenül veled voltam?

A misztikus-telepatikus kommunikációt Benson kisasszony vékony hangja törte ketté: - Cseszd meg Horan, te reszketsz! -lökte meg vállát, mire Nina észbe kapott.

- Hogy mi? -kérdezte, mert fogalma sem volt, mit mondott Bee.

- Remegsz! -sipította rémülten- Az inzulin? -találta fején a szöget. Nina bólintott, de most a legkevésbé sem zavarta, mert jobban lekötötte az igazi, megoldásra váró probléma.

Közben megjelent a színen az ugyancsak másnapossággal küzdő Niall. Szemei apróra szűkültek a kómásságtól. Mégis volt ereje dühösen karon ragadni nővérét, és egy eldugottabb sarokba vonni.

- Nem hiszem el Nino, nem hiszem el, hogy lefeküdtél Timothy-val! -őrjöngött, s egyszerre, mintha fel is ébredt volna saját hangjától.

- Cseszd meg Niall, ennél hangosabban nem tudnád ordítani? -morgott a lány, miközben szemére tapasztotta tenyerét.

- De! -vágta csípőre kezét- És tudd meg, hogy baromi dühös vagyok rád.

- Tényleg? És miért hm? -élénkült fel a nővér is. Ha két Horan egymásnak feszült, abból nem sül ki sok jó. - Az én életem Niall, az enyém!

- Aha, hogyne. De attól még nem akarom, hogy tönkre tedd. -higgadt le hirtelenjében. A lány keserűen mosolyogni kezdett.

- Már rég tönkre van téve. -von vállat, aztán öccse vállába kénytelen kapaszkodni. Már réges rég be kellett volna adnia az injekciót magának.

- Utálom, mikor ezt mondod. -vonta össze mérgesen szemöldökét, aztán szó nélkül a konyhába loholt. Kikapta a hűtőből az inzulinos kis dobozt, és nővére kezébe nyomta: -Gyorsan add be! Szörnyen festesz!

A Louis nevű fickó teljesen le volt fagyva, attól a pillanattól kezdve, amint kinyitotta a szemét, és meglátta a párnáján szuszogó Jent. A konyhában ücsörögve sem csinált egyebet, minthogy lábát lógatva meredt a roppant érdekesnek bizonyuló pult márványlapjára. Apró, zúzott kövek csillogtak benne. - Lehet, hogy megőrültem? -gyanakodott egy halk hangocska elnehezült fejében.

- Bassza meg, figyelnél rám egy percre? -hallotta meg Harry nyűgös hangját. Rémülten rezzent össze, visszatérve a valóságba.

- Mi van? -nézett rá bután.

- Hogy-hogy mi van? Ezt kérdezem én is! -ripakodott rá. Louis nem igazán fogta fel, miért ilyen dühös a fürtös. Körbenézett a tágas, de annál szörnyebb állapotban levő konyhán; fellélegzett, hogy Jenna eltűnt végre. S egyúttal különös képek villantak elé, párbeszédekkel párosulva:

"- Szeress!

- Úgy foglak szeretni, hogy a fal adja a másikat!"

- Na idefigyelj, én komolyan kinyírlak! Mit szólsz? -puffogott a kócoska megint, majd egy bögre erős feketét tolt Tomlinson elé.

- Esetleg tudsz valamiről, amiről én nem? Mondjuk, hogy melyik lánnyal feküdtem le? -vonta fel bal szemöldökét kíváncsian, mert a jobbal ezt nem tudta megincsálni. Styles szörnyűlködve, de megmásíthatatlan huncutsággal meredt barátja gyönyörű kék szemeibe. Rá sem ismert Tommora, mert sosem szokott csak "úgy" lefeküdni lányokkal, még a buli hevében sem.

- Haver, gőzöm sincs kinek hatoltál be az intim zónájába, de ennél sokkal nagyobb gond is van. Te nem is tudod?

- Most keltem fel Hazza, mit kéne tudnom? -jött rá az idegesség, és ezt megemelt hangereje tükrözte.

- Ó anyám. -túrta össze madárfészekszerű haját- Hát tesó, szerintem nem akarod hallani. -harapdálta száját, de persze tisztában volt vele, hogy Louis-nak meg kell tudnia.

- Fogytán a türelmem, tudjál róla! -morogtt vészjoslóan Tommo, majd egy nagyot kortyolt a meleg kávéból.

- Ne akadj ki, de Nina...Timoval éjszakázott.

Tomlinson visszaköpte a kortyot a bögréjébe. Tekintete halálra vált. Végképp begolyózott; legalábbis ezt hitte.
- Ezt meg honnan tudod? -törölte le az állára folyt italt, s közben megerősítette magában a tényt: utálja a kávét, még mindig.

- Mindenki erről beszél. Niall előbb teremtette le a nővérét emiatt. Ja, és az éjszakáról is rémlik egy jelenet, amikor a folyosón szembetalálkoztam Timoval, karjaiban Ninával. A szobájába vitte.

- Na nem, ez nem igaz! Hülyeség! -pattant fel a bárszékről, de akkora hévvel, hogy az éktelen csattanással felborult. Most aztán tényleg baromi erős haragot érzett. Faképnél hagyta Harry cimboráját, és lángba borult fejjel csattogott a teraszra, ahol pár fiú beszélgetett, vagy inkább döglődött a fáradtságtól. Köztük volt Timothy is.

- Hát Tommo becsavarodott. -motyogta a magára maradt göndör, majd vállat rántva megitta Répafiú otthagyott kávéját. Nem zavarta egy cseppet sem, hogy Lou egy perce köpött bele. Ugyan már. Miután legurította az erős koffein-löketet, ténferegve, határozott cél nélkül tekergett a szemétkupacok között bukdácsolva.

- Ha..Harry! -nyögte valahonnan Nina rekedt hangja. Hazza tettre készen indult a hang után.

- Nina? Mi a baj? -kérdezte a levegőbe, mert nem látta sehol.

- Itt. -intett a fal tövéhez csúszva. Fogai vacogtak, szemei apróra húzódtak, homlokáról patakokban csordogált a verejték. Markában ott szorongatta a hosszúkás műanyag dobozt, amelyben az életmentő szer volt.

- Egek, veled meg mi történt? -kiáltotta rémületbe esve. Nina szervezete olyannyira legyengűlt az egész hetes próbák, a nagykoncert, az emberpróbáló bulizás, kialvatlanság és felborult étrend miatt, hogy rohamszerűen tört rá az ájulás veszélye. Hiába volt nála a megoldást jelentő ampulla...szürke homály telepedett szeme elé, s színes karikák táncoltak amerre csak nézett. Nem látta, melyik a jó üvegcse.

A lány teste már-már vonaglott, nem is reszketett. Alig tudta kibökni: - Segíts beadni. Segíts! -zilálta, s közben szavanként nyelt egyet.

- O..oké, csak mondd mit kell tennem.  -darálta idegesen, s már őt is kezdte kiverni a víz, ugyanis fóbiája volt a tűktől.

- A kék végű ampullát tedd az inzulintoll végére. A kéket! -suttogta egyre erőtlenebbül. Egyre gyorsabban forgott vele a folyosó, ahogy Harry kunkori fürtjeit figyelte. Próbált mély lélegzetekhez jutni, s közben erősen koncentrált, hogy ne ájuljon el. Még ne, mindjárt jó lesz, csak egy picit kell még kibírnia.

- Oké, meg van. És most? Én nem tudom, hova kell ezt adni. -rebegte, s aggódó kutyustekintettel figyelte a végzetesen legyengült testet.

- Csak húzd fel a pólómat, a többit megoldom. -préselte ki magából nagy küszködéssel a szavakat. Harry azonnal cselekedett. Sikítani támadt kedve, ahogy a tű a lány feszes hasfala felé közelített. Bepánikolva szorította össze szemeit, mert biztos volt benne, hogy ő fog elájulni, ha végig kell néznie. - Kész. -fújta ki a levegőt a szöszi, mire Hangyás Harry megkönnyebbűlten, de azért kellő elővigyázatossággal nyitotta csak ki szemeit.

- Jaj hálaégnek! -emelte égre tekinteét, majd a lány mellé ült. Magához húzta , és gondoskodó szeretettel simogatta haját. - Túléltük. Minden oké. -nyugtatta, s ő maga is kezdett csillapodni, ahogy érezte, hogy egyre  enyhébben remeg csak a lány teste.
Harry akármennyire is pimasz és lökött tud lenni, a szíve nagyon is a helyén van.

Tomlinson abba a stádiumba jutott, hogy komolyan elgondolkozott azon, újra leissza magát. Timothy ugyanis még nekiállt vele hencegni, hogy Ninával milyen kellemes éjszakájuk volt. Nem bírta hallgatni. Mire visszaért a házba, mit lát: Harry nagy gondosan ölelgeti és simogatja az ő Nináját. Mi a fene ütött mindenkibe?! Legszívesebben ordítozva szétkapta volna a még épen maradt berendezést. Lényegében sikerült is további pusztítást végeznie, mert cipőtalppal rúgott a hűtőbe. Csinos kis horpadással cicomázva ezzel Niall kedvenc króm ajtaját. Először ököllel próbálkozott, de az túlságosan fájdalmas volt. A hatalmas robajra páran odacsődültek. Tomlinson felbőszült bikaként lökött odébb mindenkit, majd magyarázat nélkül elrohant a partra. Vérengző vadként dobta le pólóját -az sem volt lényeg, hogy kettészakította-, rúgta le cipőjét, majd egy farmerban berohant a tengerbe. Egy ideig ordibált a semmibe, messzeségbe, aztán a víz tetejét csapkodta, de azzal csak saját szemébe fröcskölte a csípő, sós vizet.

Niall mikor tudomást szerzett Harrytől nővére rosszullétéről, azonnal orvoshoz vitte, és nem tűrt tiltakozást. Nina vezetett, mert Niallnek nem volt jogsija. Útközben nem szóltak egymáshoz; Nina úgy érezte, hogy öccse mostanra tényleg besokkalt a viselkedésével. És ezért nem hibáztatta.
Az orvos egy darabig csak hümmögött, rázta a fejét, aztán megdorgálta, amiért cukorbeteg létére ennyire pusztítja a szervezetét. Mindegy, Ninának egyik fülén be, a másikon ki. Már nagyon unta a papolást a témában; sosem mondtak neki újat: tudta ő jól, hogy miféle betegség az övé, utánajárt ezerszer. Tudta, hogy saját egészsége ellen harcol, ha ennyire elhanyagolja magát.
Töknyolc, Niall ezt akarta, Nina eljött. Az orvos megvizsgálta, mehettek haza.

- Nem szólsz hozzám? -kérdezte a lány a hazautat figyelve. Úgy száguldott az ismeretlen sztrádákon, mintha világéletében itt lakott volna, s már csukott szemmel is ismerné a kanyarokat.

- Nem. Hülye vagy. -fordítja fejét nővérére, de azért remélte, hogy Nina megpróbálja némiképp elmagyarázni a dolgokat. Mármint Timo és közte. Vagy Louis és közte?

- Tudok róla. -bólint egyet- Nialler?

- Hm?

- Ez nem éppen az a téma, amit az öccsémmel beszélnék meg, de ezúttal kívételt teszek: nekem eszem ágában sem volt Timoval...megint...érted. Mindenki be volt állva, és senki sem emlékszik semmire. De még így sem akarom elhinni, hogy megtörtént. Annyi van meg a buliból, hogy Louis kis híján a medencébe  fullasztotta magát.

- Micsoda? -képed el az öcskös. - És ki mentette ki?

- Hát én. -vigyorodik el egy egész pici pillanatra. Sebességet vált, a motor az eddiginél is hangosabban kezd bömbölni. Niall rosszallóan mered a sebességmutatóra, ami fürgén siet előre, egyre nagyobb számokat elhagyva.

- Nem autóversenyezni jöttünk! -jegyzi meg foghegyről, majd visszatér az előző témához- Szóval vízimentőset játszottál. Oké. És aztán? Emlékszel másra is?


- Nem nagyon. Rémlik valami a konyhában, nem tudom. Ott feküdtem a földön, aztán mintha az emelet folyosóján...-morfondírozik hangosan, s hunyorogva próbál emlékképeket előcsalni memóriájából. Egy oltári nagy pofonként csapja arcon a Tomlinsonnal töltött idő pikáns képsorozata. Felvisít a felismerés, s ezzel egy időben Niall is: - Vigyázz! Egy macska! -ordít. Nina szélsebesen tipor a fékre, mindkét szőke fej előrebukik.


Puffanás.

- Jaj, ne már! -nyöszörög a sofőr. Niall kiugrik az autóból, előre szalad. Elhúzza száját, majd int testvérének, hogy szálljon ki. Halvány megkönnyebbüléssel konstatálják, hogy a macsek túlélte, bár gyászos sebesüléssel.

- Szegény cica! -toporog Niall a kocsi lökhárítójának támaszkodva.

- Niall!? Vesd le a pólód! -parancsol rá nővére, hangja elszánt.

- Mi? Minek? Neki akarod adni ajándékba?

- Nem te idióta, azzal akarom megfogni.

- Megfogni? De miért az én pólómmal? Ez a kedvencem!  Ott a tied, vesd le te!

- Szájba vághatlak? Állatorvoshoz kell vinnünk!

Niall szemforgatva megadta magát, és levetette pólóját. Nina egy percre fennakadt azon, hogy milyen izmos lett öccse felsőteste.
Szegény kis cicus, keservesen nyávogott, hátsó combja rémisztően lötyögött. Óvatosan, vigyázó mozdulattal bugyolálták körbe a kisállatot. Niall hűen tartotta ölében az utazás alatt. A roppant dögös 30-as állatdoki éppen zárta rendelőjét, mivel lejárt a praxisa aznapra, persze rögtön felismerte a Horanéket az újságokból -főleg az útóbbi napokban lettek közkedvelt sajtótéma- és készségesen fogadta őket. A pasas még fizetséget sem fogadott el a cicus műtétéért, bőven megelégedett Nina hálálkodó bájával.


- Remek, és most mihez kezdünk vele? -kérdezte Niall, s bármennyire nem volt macska-rajongó, nem tudta levenni szemét a combján alvó szőrmókról. Lassú mozdulatokkal simogatta a pár hónapos állatkát.

- Hazavisszük, és gondját viseljük, amíg meg nem gyógyul. Aztán feldobjuk a netre a képét,  talán jelentkezik a gazdája. -közölte gépiesen a lány. Leállt a garázsba, aminek ajtaja automatikusan leereszkedett mögöttük. Kiszálltak, bementek a gondosan betakargatott macskával a kezükben. Mindenki egyből odavolt tőle, legfőképpen Harry. 
Teljesen elvarázsolta az apró cirmos. Neki kell ez a kis bolhafészek -hajtogatta egyfolytában, és ragaszkodott hozzá, hogy az ő szobájában aludjon a lábadozó beteg.

- Harry nem tarthatod meg! Lehet, hogy a gazdija égen-földön keresi. -intette nyugalomra Niall. 

- És ha nem? Akkor az enyém lesz! Légyszi, légyszi! -toporzékolt, és mint egy megvadult kisgyerek a kecskesimogatóban, úgy gubbasztott a szőrgombóc felett; virrasztott mellette, amíg ki nem nyitotta hatalmas sötétkék szemeit. Olyan hangja volt, mint egy kiscsibének. Nem tudott még igazándiból nyávogni, egyelőre csak éles csipogásra futotta. Harry Styles olvadozott a csöppségtől, és egy percre sem hagyta abba a simogatását. 



- Szia! -köszönt neki halkan. Elmosolyodott. Sosem értette miért pont a macskák...egyszerűen rajongott értük. - Ne félj, nem bánt senki. Fáj a lábad? Nina nem direkt csinálta, esküszöm! -magyarázta neki elmélyülten, mire a pöttöm cirmos ásított egy aprót. - Álmos vagy? Remélem nincs gazdád, mert én akarok lenni az. Remekül ellennénk. Jó, Louis biztos kicsit féltékeny lesz majd rád, de jó fej ő is. Ne izgulj emiatt, oké? -gügyögött neki, miközben odadugta mutatóujját a szájához. Játszani akart vele. És cirmi vette is a lapot: apró, de tűhegyes kis fogaival jókorát harapott Hazza ujjába. A göndör felszisszenve kapta el onnan. - Hékás! Ez nem ér! Talán éhes vagy?

- Azt hittem magadba beszélsz, de nem. Egy macskához. Még rosszabb. -állt meg az ajtóban Tomlinson.

- Nem, dehogy. Gyere ide, nézd mennyire cuki! -lelkendezett- Cápa lesz a neve, eldöntöttem.

- Tudom, mondtad, hogy sosem voltál jó bioszból, na de ennyire? Harryke ez egy macska, nem egy cápa. Felismerhetnéd a különbséget. -csóválta a fejét az egyre borostásodó Tommo.

- Inkább borotválkozz meg te barom! -nevetett fel mély, öblös hangján. Cápa megijedt Louis közeledtétől, fújt és köpött egyet felé. - Látod? Nem kedvel téged! 

- Oké, végre más is bekattant, nem csak én. -célzott Harryre.

- Apropó bekattanás. Mi a fene ütött beléd, he? Ember, szétverted a hűtőt!

Tomlinsonnak nagyon bökte a csőrét valami: - Hazza ugye semmit nem akarsz Ninától? -kérdezte fenyegetően. Harry eltátotta száját a feltételezésen. 

- Dehogy is! Ő a második nővérem! Honnan gyártottál ekkora badarságot? Te beszedtél valamit?

- Ne játszd már az értetlent. Láttam délután, hogy ott ültetek egymáshoz bújva a folyosón.

- Oké. Nina kis híján kilehelte az életét az inzulinhiánya miatt. Kérte, hogy segítsek neki, akkor már döbbenetesen nézett ki. Beadtuk az injekciót, aztán pedig ott maradtam vele. -sóhajtott Styles- Tehát egy: kapd be, hogy ilyet feltételeztél rólam. Kettő: legalább látszik, hogy öregem, te aztán tetőtől talpig belezúgtál a csajba. Megszállottan féltékeny vagy, tudsz róla?

Louis némán emésztgette egy darabig barátja szavait. Talán igaza van. Megőrjítette a Nina iránt érzett szerelem. - Bocs Hazza. -nyalta meg alsó ajkát, majd beljebb lépett, és elterült a szőnyegen. Örült neki, hogy van egy ilyen közeli barátja, mint Harry. 

Harry karjába vette Cápát, és ringatni kezdte. Louis a földről figyelte, majd halkan kinevette őket. 

- Louis, Louis... szerintem még soha nem küzdöttél ennyit egy lányért sem. 

- Nem számít, mert ő más. De ezt te is tudod. Annyira más. Nekem ő kell, érted? -csapot tenyérrel a földre.

- Igen, tudom. Nagyon furcsa lány, egyszerűen félelmetes mennyire keveset enged magáról megtudni.

- Niall sem árul el róla semmit. Olyan furák mindketten. Mintha valami sötét titkot rejtegetnének. -esett gondolkodóba a borostás, s közben a plafont szuggerálta. 

- Ja. -ráncolta homlokát- De Lou, ugye nem zárod el magad a gondolattól, hogy mi van, ha nem fog összejönni vele... 

- Mi?! -csattant fel.

- Csak azt mondom, hogy szállj le a földre, és ne ringasd magad hiú reményekbe. Nem akarom, hogy kikészítsd magad. 

- Kösz, hogy aggódsz, de most inkább fogd be! -gurul dühbe újra, majd kirohan a szellős szobából. Végig sprintel a folyosón, majd a saját lakrészében köt ki. Furcsa, mert amint ágyára szegezi tekintetét, szokatlanul kellemes érzések törnek rá. Markába hajtotta ujjait, mert kísérteties módon érezte ujjbegyein annak a csipkés szélű melltartónak a tapintását. Aztán a nyakához kapott: milyen csiklandós volt, ahogy a lány lélegzetét érezte rajta. A köldöke, a haja, a csípőcsontja, a zöld szemei... Ennek megtörténtnek kell lennie, hiszen ilyen való hű álma senkinek sem lehet. 

Nina órák óta ült mozdulatlanul a fotelban. A nappali egész pofásan nézett ki újra, hála egy 20 fős takarítóbrigádnak, amit Brendon intézett. Este 8 óra 20 perc van. Mindenki a teraszon falatozik, vacsora címszó alatt. Tányérok csörögnek, nyúzott arcok habzsolnak. A csapat duruzsol. Bíbor a tenger tükre, de meseszép. Nina kerek 3 óra hosszája ül egy helyben. Arca semmilyen. Haja fénylik. Olyan, mintha kikapcsolt volna az agya, s közben előfordulhat, hogy éppen eközben tervelget valamit, bonyolultan szövögeti gondolatai fonálkáit: egyiket a másikra kötve, megsodorva, a harmadikon áthurkolva, végül masnira kötve. 

A kintiek között is akadt azért ember, aki nem volt túl rózsás kedvében. Pl. Tommo. Sajnálta, hogy nem tud a tekintetével ölni, pedig szívesen megtette volna, ahogy Timothy visszataszító magabiztosságát figyelte. A stílus, miként a többiekhez beszélt, ahogy gesztikulált, fúj. Öntelt hólyag. Louis ujjai görcsösen rámarkoltak a villájára, mikor észrevette, hogy a félvér srác laza léptekkel besétál a nappaliba, és Ninával kezd csevegni. 
- Lou lazíts! -súgta oda neki Harry, de meg sem hallotta. Démoni pillantással meredt be a földig érő ablakokon, s igyekezett szájról olvasni.

- Nem jössz ki enni? Van kínai kaja is, Baily hozta. -jópofizott, majd amikor felfogta, hogy Nina éppen egy másik bolygón jár agyilag; leült a vele szembeni fotelba. - Nino! Hallasz? 

- Nem. Bocsi. 

- Oké, mi nyomaszt ennyire? Elárulod? -tárta szét kezeit. Baseball sapkájának simlijét a tarkójára fordította, lábait pedig a garnitúra peremére támasztotta.

- Az, hogy... én nem akartam lefeküdni veled. És sajnálom, ha ez megtörtént. De másnak hittelek kábulatomban. Én csak... -itt megakadt, és körmét kezdte rágni. Rájött, ezt az egy rossz szokást Nialltől "tanulta el".

- Másnak? Mondjuk Louis-nak? -emelte fel szemöldökét. Nina zavarba jött attól, hogy Timothy mondta ki az igazságot, ahelyett, hogy maga jött volna rá erre. Nem merte bevallani magának.

- Ezt honnan...mi? Timo! Valamit titkolsz, igaz? -kérdezte gyanakodva, s remélte, hogy egyszer, s mindenkorra letisztázódik ez a ki-kinek az ágyában feküdt téma. Sosem érezte magát ilyen kínosan: még ilyet! Nem tudni kivel szeretkeztél?!
Nina végsősoron tudni vélte, de nem merte elhinni. 

A srác önelégült arca egész kedvessé vált. Vonakodva, de megadta magát. Feltette kezeit: - Igazad van. Titkolok valamit. Baromi szemétség volt tőlünk, belátom. -hajtja le fejét, és titkon reméli, hogy nem veri szét az arcát a szőke.

- Tőlünk? 

- Ühüm. Jennától és tőlem. Nina, én tényleg sajnálom. Átvertünk titeket, de én nem bírom ezt a színjátékot tovább: Persze, hogy nem feküdtünk le! Nem, dehogy! Louis mellől hoztalak át a szobámba; míg Jen pedig Louis-hoz feküdt. Reggel pedig totál hülyének éreztétek magatokat. 

- Kinek az ötlete volt? Jennáé, tudom.

- Igen, de ne öld meg. Én is ugyanúgy benne voltam. 

Nina csak pislogott és pislogott. Nem akarta elhinni, hogy a csapattársai ilyen aljasságra lennének képesek. És mégis! Mindenféle, kusza érzelmek öntötték el belsőjét. Örült, megnyugodott, dühös lett, csalódott és megalázott. Ökölbe szorult a keze. Miért kell ennyire összekavarni két amúgy is kusza érzelmű fél életét? Nina ezek után már végképp nem tudta mit érez Louis iránt. 
Jó Isten Nino, előbb csók, aztán szex!? Mi a fene...csak ne borulj ki, oké? Mély levegő! -buzdította magát, majd jóságot varázsolva pofijára felkelt, a terasz tolóajtajához slattyogott, és kihajolt rajta. Tomlinsonra rá se mert nézni; először Jennát akarta megkeresni. 

- Hé Jennyke, gyere már be a konyhába légyszíves! -kérte kedvesen, de aki elég szemfüles volt és paranoiás (mint Louis, Harry és Niall), az egyből levágta: Nina vérre szomjazik. A szimpatikus hangsúlya és a kislányosa mosolya: rémisztő volt.

- Mi van? -tipegett be virágmintás ruhácskájában. Nina behúzta mögöttük a gurulós üvegajtót. Na, ez már önmagában sem sejtetett sok jót. Főleg Jennának.

Timo közben a fotelban ülve próbálta arcjátékával közölni cinkosával, hogy a terve befuccsolt: Nina mindent tud; de Jenna túl szőke volt ahhoz, hogy képben legyen.

Nina kimérten lépkedett, köröket írt le a pult mellett. - Szóval Jen, mondd csak... ha jól vettem le, te és Louis újra együtt vagytok? -kérdezte, s bámulatos milyen angyali arccal tette mindezt. A buta liba még csak nem is gyanította, hogy nyakig kakiban van. 

- Aha, ahogy mondod. Annyira boldog vagyok. De remélem ez nem baj, úgy értem neked, mert hát te meg úgy hallottam, hogy Timoval, szóval, érted... -mutogatott, és totál béna volt, ahogy egy épkézláb mondatot sem tudott befejezni. 

Nina bájos, trillázó kacaját elővéve legyintett: Ja, neeem, dehogy. Örülök nektek. Tudod, Timo a nekem való. Szóval én is boldog vagyok. -nyugtatta meg, és Jennácskának fel sem tűnt -mily' meglepő- hogy Nina nem szokott ilyen emberi hangon beszélgetni senkivel. És ha ezt nem észlelte, akkor azt meg pláne nem, hogy addig szökdécselt a szöszi a pult körül, mígnem az egyik fiókból kihúzott egy húsvágó kést...

46 megjegyzés:

  1. tudtam :D kiderült végre az igazság :D
    húsvágó kés :O remélem nem öli meg Jennát :D mármint jó lenne ha nem avatkozna bele semmibe, de azért ne kerüljön Nina börtönbe :D
    most olyan kíváncsivá tettél, úristen :D alig várom hogyan írod meg a "verekedés" pillanatait :D ismételten nagyszerű rész lett:) csak így tovább:) pusszi <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na szóval: örülök, hogy tetszett. Nem fog börtönbe kerülni, az csúnya lenne, ha megölné, egyelőre nem terveztem horrort írni :D
      Ha kíváncsivá tettelek, az jó jel! "verekedés" meg nem biztos, hogy lesz :P Köszi drágám, igyekszem! Puszillak <3

      Törlés
  2. Ha azt mondom hogy ezzel a résszel rohadtul boldoggá tettél akkor erre mit mondasz?*___* mert úgy sikítozok itt mint egy mangalica XD ilyen hamar kiderült..else hiszem komolyan mondom:$ Imádunk téged hallod??♥ egyszerűen fenomenális..fantasztikus lett:)):P♥ Boldog lettem(L)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóhoz sem jutok :P Ha te boldog vagy, akkor én is :) Mangalica XDDD Köszi Nikim, édi vagy megint! <33 Sietni fogok! Bár nem panaszkodhattok, mert ezzel is nagyon siettem.
      Puszi :)

      Törlés
  3. Ez télleg sokkolt..de komolyan:D
    jó gyorsan kiderültek a dolgok:$ Azt hiszem hogy a java csak a következő részben lesz:) Mit akar Nina a húsvágó késsel:O levágja Jennácska haját vagy fejét???:DDD Siess a folytatással lécci:))

    VálaszTörlés
  4. Már megint kétszer írtad le ??:) hülye vagy Nikim♥ lényegtelen:D
    Hát én is sokkot kaptam szó szerint..hogy ilyen gyorsan kiderültek a dolgok.:DD XD
    Nina vajon ezek után hogy néz majd Loura..?:$ remélem mégjobban megenyhül :$:) Már csak azt nem értem hogy Nina mit akar húsvágó késsel?:P remélem semmi hülyeséget...vagyis levághatná Jennácska fejétXD siess a kövivel lécci♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niki nagyon szorgalmasan kommentekkel :D
      Igen, ez egy jogosan felvetet kérdés :) Mit akar a húsvágó késsel? Gondolom húst vágni :DD Hát szerintem elég hihetetlen nagy baromság lenne, ha tényleg levágná a fejét :D Tudod, hogy sietek, ahogy bírok :)) Puszi <3

      Törlés
  5. Na akkor. Csapjunk a lecsóba. 1: Milyen hülye macskanév az hogy Cápa? aranyos meg minden de pont cápa? x'DD Na rendben, nem így képzeltem el a leleplezést, de így is elég hatásos volt, ahhoz, hogy azt mondjam imáááádtam. :D Igaz néha kicsit eluntam magam, de Harry és Louis beszélgetése volt a legjobb. Örülök hogy végre szóba hozta a dolgot rosszabbik oldalát, mint például lehet, hogy nem lesz ebből semmit, és hogy szálljon le a földre. Huh na akkor. Hol is folytassam. ÚRISTEN! Mi volt ez az utolsó mondat? x'D Magamban beszélve kezdtem el mondogatni: - ez meg fogja ölni. Mit tervezel nővérkém? Amúgy meg nagyon nyugodtan levághatja a kis szuka kezét, esetleg az ujjait, de ha elvágja a nyakát vagy torkát nekem az is tökéletesen megfelel. Vagy valami ehhez hasonló kínzás is megteszi, csak szenvedjen a kis kurva:D É-é-é-és ismét a főhőssel *egyik főhőssel* volt egy gond. Inzulinra gondoltam. Hurrá, ezt szeretem:D Na de nővérem drága kis BB-m siess azzal a résszel, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nina Horan milyét vágja le a szőke Jennának:D Puszi neked, és jóószakát:DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cápának akkor nevezte el, mikor megharapta az ujját. Mellesleg nekem nagyon tetszik az a név, és ugye csak Harry olyan gyagya, hogy Cápának nevezzen egy macskát :D

      Látod, ezért kár volt annyit dühöngeni, hiszen már ki is derült. Így is volt tervezve, csak bezsongtatok. Pedig semmi komoly nem lett belőle. Ebből legalábbis :P ELUNTAAAAAD? Micsoda? Ez váratlanul ér, hol untad el? Ne csináld!
      Fú, hallod te elég szadista vagy hugi, lehet, hogy túl sok Teen Wolfot nézel? (amúgy a te hibád: totál rákattantam, szóval ha nem jön hamar az új rész, akkor az a sorozatnézés miatt lesz :P)
      De most őszintén! Nem tök bénaság és túlzás lenne, ha vér folyna a kés által? XD ugyehogyugye.
      Azért próbálok sietni, de azért nem jó, túl hamar fellőni egymás után a részeket, mert hozzászoktok a tempóhoz, és türelmetlenek lesztek :DDD

      Neked is jó éjt :DDDD <3

      Törlés
  6. Nina kérlek NE tedd meg!!!! Oké értem én bosszút kell állni... De remélem nem akarja megölni - bár megjegyzem örülnék neki - de nem akarom, hogy börtönbe kerüljön. Legfeljebb vágja le vele a haját. Igen, ez jó! Legyen már kopasz Jenna! Vagy egy gyújtóval gyújtsa fel a haját, vagy vágja le a hús vágó késsel!
    Louis kiborulása valami zseniális lett! Esküszöm az tetszett a legjobban! Amikor elképzeltem, ahogy éppen szétveri a hűtőt aztán meg a tengerbe/óceánba veti magát... Hát én röhögtem (csak halkan, hogy nem ébresszek fel senkit).
    Timo... Nem néztem volna ki belőle, hogy képes az őszinteségre. Komolyan nem is jutott eszembe, hogy majd tőle tudják meg az igazságot... De ez nem változtat azon a tényen, hogy utálom őt teljes szívemből!
    Jenna... Hogy lehet valaki ennyire mosottzokni agyú, hogy nem veszi le, hogy lebukott. De tudod mit? Én örülök ennek, mert így bosszút állhat Niana azon a kétszínű, beképzelt, énközpontú, hülye, balfasz, cselszövő, tyúkagyú, nyomorék, retkes kurván! Már csak annyit mondanék neki, hogy: de puta madre dara de culo!!!!
    Harry... olyan kis aranyos volt (majdnem) végig. Amikor segített Ninának és aggódott érte, meg, hogy fél a tűktől. Meg ahogy a kiscicával bánt. Egyszerűen meg kell zabálni!
    Niall... igaz Nina nem feküdt le Timo-val, de ezt ugye Niall nem tudhatja, szóval teljesen megértem kiborulásának okát és egyet is értenék vele, ha minden úgy történt volna, ahogy ő azt tudja.
    Azt hiszem ennyi lenne amit mondani/írni szerettem volna, na meg már kicsit kezdek álmos is lenni. Szóval ezzel végeztem is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahah Angi, úgy látom te sem bánnád, ha folyna Jenna vére. Jaj, nagyon félelmetesek vagytok :D Kopasz Jenna XD Jól állna neki!
      Wááá, de örülök, hogy bejött az a rész! Kicsit elszállt a répafejű agya, amit nem csodálok ennyi kesze-kusza balhé után.
      Na igen Timotól ez rendes húzás volt. Jenna meg egy külön kategória :DD Ez spanyol??? Beszélsz spanyolul? Mert én nem, de amennyit ebből a gugli fordító ért, valami csúnyát jelent :DDD
      Harry cuki volt megintcsak, ugyee? :) Köszönöm az alapos elemzést, még így hajnali fél3-kor is! GRATULÁLOK! :) puszi!

      Törlés
    2. Nézz be hozzám. Van ott neked valami!! :D

      Törlés
    3. jujj, jujj, JUUUJ! *-* naaagyon köszönöm, amint tudom, ki is rakom :)) IMÁDLAK <33

      Törlés
  7. Könyörögve kérlek minnél hamarabb hozd az új részt, mert megesz a kíváncsiság, egyszerűen nem hiszem el!!! Végre kiderült az igazság. Vááá :"DDD!!! Louis és Nina lefeküdtek!!! Ez azzz!!!! Nagyon nagyon jó rész lett, ez is... Harry meg a cica... Ők olyan cukik lehetnek... Nos, szóval nagyon várom a folytatást!!!
    Lily xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálom hozni hamar, becsszó :) Ja, igen Harry a cicával :DDD csakis édi lehet!
      Addig is jó várakozást, igyekszem! Puszi! xx: BB

      Törlés
  8. Olálláá.vegig izgultam hogy kiderüljön és KÖSZÖNÖM ISTENEM mert kiderült:DD tőlem aztán ki is nyiffanhat Jennácskacde sztem csak megfenyegeti v valami:D kiiiiiivancsi vagyok szóóóóval SIETNI te lány!!;) puszi,Zsófi:)xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy izgultál ;D
      Ó, nem Jennácska nem nyiffanhat ki, mert akkor nem lenne kit utálnotok :D Sietek, vagyis próbálok.

      A java még csak most jön :)
      Lényeg a lényeg: igyekszem, hogy ne fúrja szét az oldalatokat a kíváncsiság :P Puszillak: BB

      Törlés
    2. Nézz be blogomhoz, nem tudom megkaptad -e már;)
      http://theonedirectionstorywithamy.blogspot.hu/

      JA és mikor jön már kövi?????:D

      Törlés
  9. Szia! Lehetne egy kérdésem?
    Ráakadtam a blogodra(ami egyébként tetszik), és ott van fent az SCM Music Player. Én is csináltam egy ilyet, de elakadtam. Valami right undert kell keresni, és sehol sem találom. (A HTML-kós szerkesztésénél kutatok természetesen.) Te hova illesztetted be a kódot?
    Előre is nagyon köszönöm!

    UI: Bejön a történet, olyan... nem mindennapi, pedig fanfiction. :) Olyan... tök jó az egész. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Nem értem pontosan, hol akadtál el! Attól függ milyen a blogod sablonja: saját html fabrikálású, vagy blogger-sablonos. Mert ez egész véletlen az utóbbi, így nagyon egyszerű beilleszteni: Elrendezés-modulok hozzáadása-html/java script és oda beilleszted a scm player oldalán kapott kódot. És kész. Elmented.

      Ha pedig te magad faragtad a sablonodat (szóval nem a bloggernek a kész sablonjait használod), akkor van ez a right under cucc. Annyi a lényeg, hogy amikor megnyitod a sablonod html kódját, akkor legörgetsz legalulra. És ott az utolsó pár sor közt kell keresned egy olyat, hogy /body (mindez kacsacsőrök között van < > ) és alá kattintasz és oda másolod a lejátszó kódját! Nem tudom mennyire voltam érthető/érthetetlen, de remélem segítettem valamennyit :) Ha továbbra sem működik valami, akkor szólj!

      Ui.: Örülök, hogy elnyerte tetszésed a történet :)

      Törlés
    2. Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm!
      Sikerült!
      Tényleg nagyon nagyon köszönöm:))

      Törlés
    3. Nagyon szívesen :) Örülök, hogy sikerült!

      Törlés
  10. Szia!(:
    Végre vissza találtam ide, és el sem tudom mondani, mennyire tetszik a blogod!Már régebben is akartam írni, csak mindig elfelejtettem, ami matt borzasztóan szégyellem magam :$ :D
    Egyébként akartam még valamit írni, csak nem tudom mi volt az (-.-), szóval inkább elmondom mégegyszer mennyire tetszik a blog,és ez a rész is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Letti! Hú, ez szuper, hogy újra itt vagy! :) Köszönöm, aranyos vagy! Jaj, nem kell szégyellned magad, az a lényeg, hogy írtál nekem, és jelt adtál magadról :)

      Nekem is kb. ilyen a memóriám, ne félj :DDD
      Puszi :)

      Törlés
  11. Nina jöjjön már végre össze Louissal.az isten szerelmére.____.
    amúgy imádom a blogod:D.
    nem tudok vele betelni.mindennap újra olvasom a részeket:$.
    gratulálok:).csak így tovább!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha, mit szólnál, ha azt mondanám, hogy igazáól nem is Louis meg Nina lesz a történet álompárja?? :DD Jó, tudom, meglincselnétek :P
      Úúú, komoly újraolvasod?! :$ De kis cuki vagy, ez nagyon feldob :) Köszönöm, igyekszem xx: BB

      Törlés
  12. ÓÁÁÁÓÓÓÁÁÁ!!!ISTENEM EZT KOMOLYAN GONDOLTAD???HOGY LEHET ILYEN FANTASZTIKUS BLOGOT/RÉSZT ÍRNI??
    Istenem!Szentem nem öli meg a szipirtyot csak mondjuk bele vágja a kést az asztalba és VÉLETLENÜL pont ott lesz a kurvának a keze...3:)3:)XDXD Nem nem gonoszkodok tovább...de az biztos hogy a nővérem (bár nem igazán tudja miről van szó) azt már tudja hogy hoygan végezném ki Jennát...:) Több mint 10 variációt alkotam:DDD
    Na,de siess te lány!!
    1-részt:Már tükőn ülök és várom
    (2-részt:A nővéremnek elege van a kinyifantos történeteimből:D) Pusziii<3*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IGEEEEEEN HALÁL KOMOLYAAAAN :DD Én ennek csak örülök, hogy így bejön!
      XDXD Szegény nővéred!!!
      Sietek, sietek :) Nem akarom, hogy beleálljanak a tűk a popódba :DD Áucs!
      A nővéredet meg nehogy kikészítsd idegileg :PP Puszillak drága <3

      Törlés
  13. Ilyet viccből se mondjál hogy nem ők lesznek a történet álompárja mert eskü hogy kiugrok az ablakon:D XD
    Nekik össze kell jönniük..olyan kis imádnivalóak:P
    és ha nem hozod őket össze akkor megbüntetünk XD:D na viccet félre téve ..ők a tökéletes pár a sztoriban♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az,hogy ők a tökéletes pár az csupán nézőpont kérdésre, majd meglátod miért mondom ezt ;D Egyébként egyetértek, hogy imádnivalóak :))
      Ne ugorj ki az ablakon légysziiiiii <33 :D

      Törlés
  14. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FLOYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÚÚÚÚÚRSITEN DE SZEXI!!!!! O.O
    Jól vagyok igen:D
    Oké, akkor kezdjük ott, ki az a James, Jim, Leslie?
    Cápa kurva aranyos *-*
    De valamilyen nagy buta ok miatt leragadtam Floyd -nál.. Jujj szentszar. Hallod neked nem kellene kicsit sietni azzal a résszel nővérkém? :D

    VálaszTörlés
  15. Balga vagyok, leesett ki az a Jim. Asszem. Nade akkor James és Leslie. Ezek kik mik micsodák? xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Igen, tudom, hogy balga vagy! :P IGen, Jim Baily volt pasija még mindig :P
      Leslie egy új szereplő lesz, majd később lép színre; James pedig az 1D háttértáncosainak fő koreográfusa :D Volt már róla többször szó, de majd később még gyakran képbe fog kerülni :)
      Floyd... naigeeeen :) Enyhén khm SZEXIII! De, sietnem kéne tudom :D Igyekszem ma befejezni, csak most lemerült az ihlettáram :( (csak rövidtávon persze)

      Törlés
    2. SÜSS FEL IHLET, FÉNYES IHLET, KERTEK ALATT BB VÁRJA HOGY LESÜSS. IHLET IHLET JÖJJ MÁR VÉGRE.
      Nem vagyok jól.. x'DD

      Törlés
    3. JUT ESZEMBE! ÁRULD EL NEKEM PLS HOGY KI A FLOYD. mármint nem a történetben hanem a valóban, hogy csodálhassam még egy kicsit. Így nem jó mert utána Nina jön, és nem marad úgy. xddd:$$$ Na süss fel ihlet!!
      Pusziii:D

      Törlés
    4. Hugi, csak neked csak most: Francisco Lachowski :DD Jó nyálcsorgatást!!!

      Ui.: köszönöm az ihlet-éneket :D Sokat segített! <3

      Törlés
    5. DZSÍÍÍÍÍÍÍÍZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZ!
      ÓMÁJGÁSÓMÁJGÁSÓMÁJGÁS! http://weheartit.com/entry/34417710 <------ MEGHALTAM! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓURAM ATYÁM.
      Tényleg segített? majd akkor énekelgetek még neked:DDDD

      Törlés
    6. Igen, van még pár ilyen kép róla :DDD Én mindegyiken meghalok. Na ezek után végképp ne állj negatívan Floydhoz :)))
      Énekelhetsz is, bár kezd múlni a hatása :(
      Azért megpróbálom összekapni magam, hogy ma estére legyen rész!

      Törlés
  16. Ez a Floyd egy görög isten♥:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából brazil ;DD De értem mire mondtad :P Azt az arcberendezést, tekintetet, testet aaa :D

      Törlés
  17. Hát ez aljasság volt amit csináltak ,de mit is vártunk Jennától nagyon jó lett az utóbbi két rész grat!!!! Eszméletlenül örültem amikor elolvastam a 44. részt. Kíváncsi vagyok mit fog csinálni Jennával Nina remélem semmi butaságot!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. :) Igen, paréság volt a köbön :D De vannak minden történetben ilyen karakterek.
      A többi hamarosan kiderül :) Sietek! Pussz: BB

      Törlés
  18. Még ma lessz rész???? áááááááááááááááááááá...addig nem alszok meg nem csinálok semmit ameddig el nem olvastam:)))♥ És remélem egy kis verekedés is lesz benne..mondom úgy hogy inkább verés..Nina szépen kiüti Jennácskát:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már fent van :)
      NIncs most bunyó, tudod, a legtöbbször próbálok olyat írni, amire pont nem számítotok. Vagy inkább úgy mondom, hogy nem írok olyat, amire számítotok :DDD
      Azért remélem így se lett rossz :) Édes vagy, hogy ezért fennmaradsz <33

      Törlés