2012. augusztus 18., szombat

48. rész - Titok

Hogy is mondhatnám el szavakkal, mi történik  velem, mikor mellettem vagy. Sosem értenéd meg. Mert bármilyen giccses kifejezésekkel, klisékkel is élnék, akkor is csak szegényes eszközök, hasztalan hangok maradnak; csak betűk.
Történjen bármi, örökre a jelenem leszel.


  

Az este van, akinek egekig repítő boldogságot, s van, akinek földbe tipró megsemmisülést hozott...

A mentaszín gyűrű szebben aligha ragyogott. Sarah örömkönnyekben fürdőzve mondott igent arra a majdnem sorsdöntő kérdésre. Csak úgy durrogtak kifele a pezsgőspalackokból a dugók. A karcsú poharak vagy százszor koccantak csilingelve egymáshoz. Mosoly és meghatottság telepedett az arcokra.
Aztán helyet foglaltak a vendégek, de senki sem számított rá, hogy valaki még készül egy apró meglepetéssel. Louis ült a zongoránál, és szerelmes dallamokat játszottak ujjai. Halvány mosoly ült száján mert közben egy bizonyos lányra gondolt. Bármennyire is reménytelennek látta kettejük jövőjét, a fülbe simuló zongoraszólamokra hirtelen rózsaszínben látta a világot.
Nina borzasztóan érezte magát, hiába volt szívet melengető a muzsika. Kelletlenül piszkálta a villáját, forgatta körbe poharát, gyűrögette szalvétája csücskét. Nem bírta...



Amint véget ért a lakoma és a társaság klikkekre oszlott a ház különböző pontjain, Nina szette a sátorfáját és  szobájába bújt, mintegy búvóhelyt keresve; elhasalt az ágyon, és bőszen karcolta betűit teletömött notesze utolsó lapjára. Baljós jelként észlelte, hogy bizony a notesz sem bír többet: betelt, betelik. Még ma este. Hurkos, kacér vonalú betűi ezúttal göröngyös, ideges vonalaká változtak. Egy cseppett sem hasonlítottak Nina valódi kézírására. Mondataiban pedig mintha búcsúzott volna; de mitől? Vagy kitől? Újabb kérdések.
Aztán újra előbukkant az egyik lap mögé bújtatott fénykép...Floyd képe. (Mintha csak egy fentebb erők irányítanák az apró mozzanatokat, melyek később egy ördögi tervben csúcsosodnak majd ki.)
Nem mintha Nina nem látta volna minden napjának minden órjában maga előtt a fiú arcát. Dehogynem. Mindig ott volt vele. Mindig. Éppen ez kergette a téboly határára.

Lentről jócskán felhallatszódtak a hangulatos élőmuzsika foszlányai; jelen esetben éppen a 'What makes you beautiful' dallamának jazz-változata. Rosie dörömbölt az ajtón, Nina gyorsan eldugta noteszét. -Igen, jól vagyok Ro. -válaszolta, majd beadta derekát, és kiment a folyosóra. Megígértette vele a ázsiai lány, hogy le fog jönni a partira, mert gyönyörűre kipofozott külsejét mutogatni kell. -Oké, megyek mindjárt. Menj előre, és légyszi kerítsd elő nekem Tomlinsont. Beszélnem kell vele.
Gyorsan besietett a fürdőbe, és tükörképét fürkészte. Aggódva meredt egymásra a két Nina. - Nem adom fel, nem adom fel! -motyogta, de sokkal inkább kérdezte önmagától, mint kijelentette volna. Mély levegő, indulás.

Fel sem tűnt neki, hogy az a bizonyos fénykép görcsbe szorult kezében maradt...

- Hallottam hívtál. -termett előtte váratlanul Tomlinson. Úgy nézett a lányra, mintha egy istennő lenne; bár igyekezett nem kimutatni, mert valójában már feladta. Bizony. Belefáradt az eredménytelen harcba. Hát visszavonulót fújt.

- Jól hallottad. -bólintott a lány haragját nyelve. A terasz felé vette az irányt, Louis meg utána. Egy váratlan pillnatban -mikor a talált egy emberektől mentes pár négyzetmétert- megtorpant, és tüzkarikákat szórt szemeivel a fiúra, aki nyilvánvalóan nem értette a feldúlt magatartást. Már megint.

- Mi van? Most miért nézel így? -tárta szét karjait, majd megigazította elmaradhatatlan húzentrógliját.

- Ezt te kérdezed? Komolyan ennyire idiótának látszom? -mutogatott magára hüvelykujjával, majd egy pillantra gúnyos mosolyra szaladt csókolni való szája. Legalábbis Louis szerint csókolni való.
Tommo hiába akart jót, hiába akart titkos hős lenni pusztán segítő szándékból; a lehető legrosszabbat tette ezzel: Nina önérzetébe gázolt, méghozzá padlógázzal, még akkor is, ha a Répakirály fél a sebességtől.
Tomlinson inkább hallgatott, és várta, hogy Nina elárulja mi a panasza vele már megint. Nem akarta még jobban felbőszíteni azzal, hogy megkérdezi: De mit tettem? Mert akkor már tutira nem marad feje. Így csak a  hajától kell elbúcsúznia.

- Először is megszegted a szavad! Tudok róla, hogy elmondtad Harrynek Keane-éket. De a legrosszabb, hogy átvertél! A hátam mögött hősködsz?! Szóval te így játszol?

Niall hangos kacaja szűrődött ki bentről. De ez nem egyhítette a háborús-helyzetet.

Louis megadóan lehajtotta fejét. Nem is kezdett el magyarázkodni vagy kibúvót keresni. Egyszerűen csak el akarta mondani az igazat: Azért tette, mert szereti. Igaz, pár órája már megfogadta, hogy végleg abbahagyja az önlejárató szerezzükmegNinaszerelmét-kampányt, de akkor, ott, sóbálvánnyá meredve állt, kétségbeesve kutatva valamit a lány zöld szemeiben, és nem tudta megállni, hogy ne mondja el, mit érez.
-  Figyelj, én csak segíteni akartam. Mert... -kezdte volna, de Nina megakadályozta szíve kitárását.

- Segíteni? Agyonnyomtad a becsületemet, tudod? Sajnálom, hogy nem vagyok sármos és jóképű, sajnálom, hogy nem tudok nyávogni bárgyú tinidalokat, sajnálom, hogy nincsen szexi felsőtestem, aranyos kisfiús mosolyom! Sajnálom, tudod? Rohadtul sajnálom, hogy nem vagyok olyan tökéletes és gazdag, mint Louis Tomlinson!

Közben Harry és Rosie, mint valami két szövetséges kém, az üvegajtó másik oldaláról leskelődtek, bár szájról nem sokat tudtak leolvasni, arckifejezésekből, és heves kézmozdulatokból leszűrték: megint ölik egymást. De akkor még nem is sejtették mennyire, hogy ölik!

Louis döbbenten fülelt. Egyrészt jól estek a bókok, még akkor is, ha nem annak szánták. Szóval Nina szerint jóképű, sármos, szexi a felsőteste, aranyos a mosolya? Micsoda örömhírek!

A két fél arcán, és ruháján lágyan hullámoztak a medence vizértől visszaverődött fénycsíkok.

- Hiszen pont az volt a cél, hogy minél több pénz gyűljön össze,nem? Miért baj az, hogy én is segíteni akarok? Vagy csak te akarsz a hős lenni? Hát legyél, éppen ezért csináltam titokban. Tudom, hogy neked ez mennyire fontos. -magyarázta, miközben akarátától függetlenül ide-oda szaladtak szemöldökei.

Ninában egy agresszív adrenalin-bomba robbant. Eluralkodott rajta a józan észtől mentes düh. - Ó, szóval te azt hiszed, hogy valami egoista barom vagyok, akinek az a célja, hogy learassa a babérokat? Te megvesztél? Utálom, ha átvernek, ha a hátam mögött susmosolnak! Igen, azt az egyet jól modtad nekem ez nagyon fontos. Fontos, hogy meggyógyulhasson az a szerencsétlen lány! -zilált a szőke.

Louis száján megint kicsúszott egy olyasmi, amit csak gondolt, de nem szándékozott kimondani: - Előbb talán neked is meg kéne gyógyulnod! -legszívesebben a szájára csapott volna, de már késő volt. Összeszorult szívvel, de furcsamód ő maga is haraggal telve várta a lány reakcióját.


Nina elámult magában. Elámult, mert úgy érezte, hogy kis híján elevenén találták. Agyát elöntötte a fekete harag, melyet sértettsége legmélyebb bugyrai tápláltak. - Tudod mit gondolok rólad? Hogy egy öntelt hólyag vagy, aki azt hiszi bárkit megkaphat, csak mert egy felkapott kis celeb lett. Hát elárulom neked, ha eddig nem jöttél volna rá magadtól: engem soha nem kapsz meg. És szerintem rohadtul nem kéne úgy elszállnod magadtól, hogy mennyire nagyszerű ember vagy, csak mert a hülye kis tinilányok ezzel bombáznak. Lehet, hogy mindenki odáig van érted, de én...-megállt néhány lélegzetvételre- Gyűlöllek! Gyűlöllek! -mondta ki kegyetlen szavait.
Louis megmukkanni sem tudott, egész egyszerűen kitépték a szívét a helyről. Szája remegni kezdett, de nem sírhatott. Nem tehette. Összezavarodott érzései jajveszékelve kiabáltak fejében; nem tudta mit is érez többé. Haragot, bánatot, vagy változatlanul szerelmet? Nem, azt megölték. Nina Horan megölte.


Pedig Nina Horan nem volt ilyen. Nem volt ilyen kegyetlen szörnyeteg. Lelkiismerete ezért rögtön fel is tört belőle egy apró kiutat találva visszafordíthatatlan indulatain keresztül: - Sajnálom Louis. Nem így értettem... -kapott homlokához, de későn. Louis védekező ösztöne végérvényesen felébredt, és kimondatta vele azokat a félkész gondolatokat, melyek soha nem gondolt komolyan, s soha nem gondolta, hogy ki fogja mondani: - Nem kell sajnálnod. Biztosan a homlokomon van egy rúgj belém, ahányszor csak akarsz felirat! De ne izgulj, soha nem tudnék szeretni egy ilyen embert, mint te. Mert te mindenkibe csak belemarsz, nem tűnt fel? Főleg azokba, akik igazán szeretnek. Bár csoda, hogy vannak ilyen hülye emberek. Tudod mit? Te nem érdemled meg, hogy bárki is szeressen!

Ijesztő csend.
Mintha már a zene sem szólt volna. De lehet, hogy csak Nina nem hallotta többé. Mintha csak egy paravánból készült díszlet lett volna a világ, úgy omlott le minden körülötte. Egy hatalmas sötétségben találta magát, egyes egyedül. Megrémült, életveszélyesen. Mellkasa lehetetlenül gyorsan mozgott fel-le, szemeit könnyfátyol határolta el. Képtelen volt magához térni Louis szavaitól, melyek úgy értek szívéhez, mint  mikor kés behatol a puha vajba.


-Nina! -hallotta még utoljára saját nevét Louis hangján, de nagyon távolról. Aztán egyszerre azon kapta magát, hogy meztelen lábfeje fürgén tapossa a selymes homokot.

Louis és Nina egymásba döfte mérgezett tőrjeit.

A sors -vagy nevezük véletlennek- beteljesíteni igyekezett ügyesen kiforralt, gonosz tervét. Nina legféltettebb kincse, a fénykép Floydról, ott hevert  a földön. Louis letargiába esve emelte fel, s nézte meg jól a fiút. Aztán elolvasta a hátuljára firkált üzenetet: Floyd mindig veled lesz.
Szóval ez az a híres Floyd. -gondolta. Biztos volt benne, hogy neki köze van Nina titkához. Különös, mert bár egyre közelebb került a lány rejtélyes múltjának felfedéséhez, már nem akarta megtudni azt minden áron. Sőt. Nem akart ő már semmit...

- Hé Lou, ez meg mi a fene volt? Min balhéztatok össze? -karolta át vállát Harry aggódó arccal. Neki is feltűnt, hogy ez valami igazán komoly szópárbaj lehetett, ezt barátja megtört ábrázata is bőven igazolta.

- Vége. Elvesztettem őt örökre. -mormolta teljesen elsápadva. Képtelen volt észhez térni. Annyira szeretett volna egy időgépet.

- Micsoda? Miket beszélsz? -faggatta Harry idegesen. A rosszat sejtő kíváncsisága nem hagyta nyugodni.

- Borzalmas dolgokat mondtam neki. -szorította össze szemét, mert ha nem tette volna, biztosan kiszökik rajta egy csillapíthatatlan könnycsepp. Hazza orra alá dugta a fotót. - Ő az a Floyd, igaz?

- Ez meg hogy került hozzád? Ebből baj lesz. -túr bozontos hajába, majd tenyerét szájára tapasztja. Gondolkodnia kellett.

- Baj? Ennél nagyobb már nem lehet! -ránt vállat életunt hangsúllyal. Egyre csak bámulja Floydot. - Szóval te vagy az! Miattad nem szeret engem Nina!  -súgja maga elé. Harry kétségbeesik, az eddiginél is jobban: Louis már egy fényképpel beszélget; nagy a baj.

- Jó, figyelj. Te most szépen visszamész a partira, dobj le egy-két felest. Én megkeresem Ninát, és visszaadom neki a fotót. Jobb, ha én teszem. Téged cafatokra tépne. -tálalja ki gyorsan kiötlött tervét a göndör. De Louis nem adja oda a gyűrött képet, de nem ám. Ragaszkodik hozzá, és szóra sem méltatva barátját, lenyargal a partra. Nina megtalálásának reményében.

Louis úgy érezte, mintha mázsás kövekkel pakolták volna meg a zsebeit. Tétován bukdácsolt a homokbuckákon keresztül a vaksi sötétben. Az égbolt tiszta volt, sehol egyetlen árva csillag sem. De mindannyian tudjuk, hogy csillagok mindig ott vannak, csak olykor nem látni őket...

Tomlinson némi megváltást érzett lelkében, amint meglátta a lány szőke hajzuhatagát, amint békésen lengedezett háta mögött, az egyre hűvösödő szellőben. Csak állt egy helyben, mintha odaszögelték volna. Lábfejét el-elérték a partra sikló hullámok. A sors iróniája, hogy Nina, aki a legerősebbnek tűnt, s tűntette fel magát, valójában mindenki közül a leggyengébb.
Bár haldoklott legbelül, még élt benne egy apró szikrányi remény, amely alig hallhatóan azt suttogta: tarts ki!

A fiú meggondolatlanul szólalt meg. A lány fele nyújtotta a képet. - Tessék, ezt elvesztetted. - mondta, s nem is gyanította, ezzel az egy mondattal is már mennyire igaza volt azzal a bizonyos megfejtésre váró titokkal kapcsolatban. Nina kelletlenül fordult a fiú fele, s szegezte a kezében tartott papírdarabra kifejezéstelenné halványult tekintetét. Azt hitte megint csak a képzelete, az az élénk képzelete tréfál vele; pedig nem. Tényleg Floyd képe volt Louis kezében. 

- Floyd? -kérdezte halkan, tört hangon. Louis-ban feltört bőrét perzselő féltékenysége. A nevén kívül nem tudott egyebet erről a Floyd gyerekről, csak azt, hogy: nincs itt, mégis közéjük áll.

- Ki ő? Ki? Őt szereted? Mondd el végre az igazságot! Mert én már nem tudom tovább ezt csinálni. Bármit tettem te szögesdróttal kerítetted magad el, és légpuskával lövöldöztél rám. De talán már értem: neked ez a Floyd kell. Hát sok boldogságot nektek, komolyan. Szép pár vagytok, gratulálok! Éljen soká az ifjú pár! -hangja gúnyos, sértett és kegyetlenül vad volt.

Nina összecsuklott, tehetetlenül a földre rogyott. Hát mégis feladta. Mégis a rettegett ellenség győzött: a múlt, ami egy cseppet sem könyörületes térdre kényszerített áldozatával. Nina kiszolgáltatottá és gyámoltalanná vált. Mint a kámfor úgy tűnt el szívét védő utolsó, vékony burok is. Eluralkodott elméjén a tébolyult pánik, görcsbe szorultak izmai. Évekig fogva tartott, s elnyomott érzelmek szabadultak fel törékeny testében, s a legvadabb még onnan is kitörni készült: a sírás. 
Maga sem emlékszik mikor gyengült volna el annyira, hogy megengedte magának, hogy sírjon. 

És most? Fuldoklott könnyeitől, szívfacsaróan zokogott. Ujjai remény vesztve kapaszkodtak a homokba. Szédült, lüktetett a feje, a szíve átszakítani készült mellkasát, tüdeje nem akart több levegőt befogadni, torkát fojtogatva szorította egy láthatatlan, de nagyon is valós hurok.

Louis szabályosan megfagyott, néhány másodpercig tétlen szemlélője volt a hihetetlen eseményeknek. Keserű nevetést hallatott egy hang a fejében, mert bármilyen furcsának is tűnik, Lou észvesztően gyönyörűnek látta a lányt, miközben bársonyosan sima arcán patakokban folytak le könnyei. Neki még ez is jól állt, ettől még szebbnek tűnt. Fájt a látvány, s meglepte a fiút, hogy minden újabb-és újabb kibuggyant könnycsepp láttán mintha újra megforgatták volna gyomrában a kést. Ordított volna a kíntól, amit érzett, de nem bánta. Bármi áron, de boldognak akarta látni a lányt. Ha kell ő maga viszi Floyd karjaiba. Nem számít, ha belebolondul is...


- Floyd meghalt. -fújta messze Nina reszkető hangját a sós levegő.

Meghalt, meghalt, meghalt... -visszhangozták a hullámok csapkodásai.

- Meghalt?! -Louis idegesen elcsukló hangját értetlen motyogással folytatta: - Mi az, hogy meghalt? -teljesen kikészült ettől az egyetlen szótól. Nem értett semmit, ezernyi kérdés üvöltött körülötte válasz után sóvárogva.

Nina érezte, hogy lassan, de biztosan megsemmisül, s porrá lesz minden részecskéje. Az éden feketébe nyúló vízfelszínen megjelent Floyd arcképe, a könnyfalon keresztül is tisztán látta őt, s azt mondta, még egyszer, utoljára: tu es mon tout, vagyis: te vagy a mindenem. A lány hisztérikus nyöszörgéssel kapott kezével az egyre halványuló arckép után, de hiába. Elfolyt az egyre duzzadó hullámok hátán, majd szétkenődött a homokos partvonal peremén.
A lány hangosan zokogott, megállás nélkül, mintha fulladozó rohama lenne. Louis nem tudott tovább egy helyben állni, egyenesen levetődött a gyötrő kínok közt vergődő lány mellé, szorosan magához vonta, s olyan ragaszkodóan ölelte át remegő testét, mintha soha többé nem akarná már elengedni. 

- Csss, jól van. -súgta neki nyugtatóan, s azon kapta magát, hogy egyre nehezebben nyel. Csigavér Louis, te most végképp nem sírhatsz. Elég a könnyekből.

- Nem! Miattam halt meg. -rebegte alig érthetően, miközben megállíthatatlanul itta sós könnyeit. Két éve, hogy bárkinek is beszélt volna erről. Két év felgyülemlett bűntudata és szenvedése tör felszínre egyetlen este alatt.

És bár Louis végtelen döbbenete mellett egyre kíváncsibb is lett, mégsem akart most egyebet, mint enyhíteni a lány kínján. Tudta, hogy nem lesz egyszerű.  - Most nem kell erről beszélned. -csitította, és keserédes örömmel érezte, ahogy a lány védelmet keresve bújik hozzá, fúrja arcát mellkasába.
Szerelmes ösztöne automatikusan csúsztatta kezeit a Nina csupasz vállai köré, simogatta puha haját. De tévedett, ha az hitte ennyivel elapaszthatja a szőke mérhetetlen erejű fájdalmát, ó nem.

Nina erőre kapva tépte ki magát a gyengéd ölelésből, s torkaszakadtából ordítani kezdett, s zavarodott elméjének parancsára ököllel rontott ártatlan Louis-nak. A fiú kivédett minden ütést, de egyre többet célzott felé a lány, s közben azt hajtogatta: - Soha nem pótolhatod őt! Soha!
Az éj leple alól, a "semmiből" bukkant elő Niall, Harry és Damien, a csapat orvosa. Még hárman is kevésnek bizonyultak, hogy lefogják a Tomlinsonnak eső lányt.

Louis csak annyit látott a sötétben, hogy Nina karjába egy tűt döfnek, mire heves kapálózása hirtelenjében enyhülni kezdett, nedves arcát megkönnyebbült nyugalom járta át, szemei kimerülten lecsukódtak. Megfeszült teste élettelenül elernyedt. A háborút elvesztette, s most rongybabaként lógótt Damien erős karjaiban.
A házba tartanak. Louis miden büszkesége ellenére elsírja magát: -Istenem. -szalad ki száján erőtlen hangja. Nem akarja elhinni, hogy ez tényleg megtörtént.




33 megjegyzés:

  1. Most ugye nem túlzok azzal hogy elsírtam magam?:'(
    mert igen..bőgök..:(
    Nem is tudom hogy mit mondhatnék már...de télleg
    Hát kiderült..Floyd meghalt:(
    Valaha lesz közös jövőjuk Louiséknak??:( legyen♥

    VálaszTörlés
  2. Én is így vagyok vele..sírok,lehet hogy ciki de nem érdekell:$:'(
    És ezek után mi lessz?? hmm...? folytatják külön utakon vagy mi?? :'(
    Nagyon sajnálom mindkettőjüket...Lou-t azért mert megtudta hogy Nina nem szereti..ami remélem megváltozik később..Ninát azért mert egy összeomlott..eddig bírta.:( És most hogy írom neked ezeket újból neki álltam sírni..pedig csak egy kitalált történetről szól az egész..de olyan élethű, mitha én lennék Nina szerepében..:'( Remélem megkegyelmezel nekünk..béküljenek majd ki és jöjjenek össze:$:(

    VálaszTörlés
  3. uramisten. elsírtam magam. de ez nem lehet igaz... most louis-al ennyi? remélem nem, és hogy segít Ninának elfelejteni Floydot :) fantasztikus rész lett:) puszi :)

    VálaszTörlés
  4. Már 3-an sírunk..egyre jobb:$
    Én is remélem hogy innentől jön a felejtés , a békülés,szerelem..szex:P na jolvan..most komolyan..ha szeretest minket..állandó látogatóidat, akik állandóan írnak neked..virrasztunk hajnalok hajnalán hogy láthassuk a mesterművedet..:$:) Lécci..könyörgök..hozzd őket össze:$♥

    VálaszTörlés
  5. atyauristen..megint itt ülök a szobámban és gondolkodom..szívem sajog sírhatnékom van már a veszekedésnél éreztem fájdalmat..de mikor nina összeeomlott nekem is lyan érzésem lett mint aki össze omlik..meg mikor louist ütögette és ordította h nme fogja őt helyettesiteni..közben pedig a fiúk wonderwall számát hallgattam ajh kiváncsi vagyok h h halt meg floyd és h mi lesz ezek után mert csak nem fog nina egyből loui kezébe omlani és mikor végig olvastam tekertem lejjebb hátha csak kimaradt pár sor és van folytatás de nem..utána lett könnyes a szemem..és egyszerűen nem szabadna olvasnom ilyeneket mert mindig nagyon bele élem magam és nagyon hangulatingadozásaim vannak..:// min1 szóval nagyon jó rész volt:) várom a következőt:)--vandaa

    VálaszTörlés
  6. na szóval :) először is!! ha 2 napon belül nem lesz itt a rész, akkor szerintem és lyukas leszek,mert úgy furdal a kíváncsiság, hogy mi történt Floyd-dal..kettő: be kell valljam, 1-2 könnycseppet hullajtottam. három:nagyon remélem, hogy Nina és Lou között minden rendbe jön.. és lécci derüljön ki a titok a következő részben! :) minél előbb hozd lécci, mert mostmár nem bírom tovább. így is 5 napot kellett várjunk, és te még itt mindig folytatod a kínzásunkat! hát gratulálok! olyan lyuk van az oldalamba, hogy az valami durva :D nagyon siess lécci, mert tényleg kíváncsi vagyok a folytatásra :D <3 legyenek együtt :D Nina és Tommo összeillenek! LÉCCIIIIII :D <3

    VálaszTörlés
  7. Imádom a blogodat nagyon:)♥
    De ez a rész meg siratott egy kicsit:$:(
    Én csak annyit remélek hogy egy kis idő múlva Nináék együtt lesznek:)♥ Tegyél minket boldoggá:)♥

    VálaszTörlés
  8. Úgy látom hogy itt mindenki a boldogságukat akarja Ninéknak:DD:) Mint énis:) LEGYENEK EGYÜTT.♥

    VálaszTörlés
  9. Nayon jjó lett VÁRJUK A KÖVETKEZŐT!! amúgy rájöttem hogy miért van a szavazzás mármint egyre több értelmet ad mert még ezek után eltudom képzelni a fordulatos ..akár drámai véget:D Kira

    VálaszTörlés
  10. :''''''''''''((((((((((((((((((((((((((((((((Itt bőgök mint valami 1 éves akitől elvették a játékát, és bömbölve visszahisztizi. ÉN NEM AKARTAM ILYET OLVASNI! Baszódjak szét, soha nem sírtam még blogon, részen ennyit mint ezen. És most szarom le mennyire érzékenynek tűnök, de a valóéletben sem vagyok más. Mindenen elsírom magam, ami olyan. Filmen, sorozaton, akármin. Miért?Miért?Miért? Ezt miért? Miért nem lehetett azt írni oda, hogy nem meghalt, hanem eltűnt. Boldogabb lennék, de így? ÖSSZETÖRTEM. Már vagy 10 zsebkendő mosolyog rám az asztalon, meg még egy százas zsepi, amiből jelenleg vagy 10 db ismételten hiányzik. Ilyenkor örülök, hogy ősök nincsenek itthon. Ezek után mi le hm? Végleg elválnak útjaik? Gyűlölöm azt a cseszett veszekedést az erkélyen. UTÁLOM! *azon sírtam el magam először*. Úristen. És miért merészelted nekem azt mondani, hogy béna vagy micsoda? MEGHÜLYÜLTÉL? Ezek a részek a legjobbak, legszebbek. És bár már a tököm tele van az állandóan folyó könnyeimmel, már írni se tudok. Na és ezek után mit tervezel? Azt hogy itt vége be lett fejezve? Hiszen Louis is feladta a harcot Nináért, amiért úgy elkalapállak virtuálisan mint annak a rendje. És Nina? Gyűlöli? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? Ezek után hogyan agyaljak mindenen? Nem lesz képzelőerőm elképelni a lehetséges folytatást, hogy mi történik. B******! megint sírok. Mi ez már? És én ilyenkor vagyok piszkosul leszarva és egyedül. Ez lett az eddigi legszívszorítóbb rész amit valaha olvastam. Agyam majd megveszik, *és most úgy mint egy veszett kutya*, mert már majd megölné ezt a részt, szívem viszont oda-vissza van ezért a részért, mert kitettél magadért! Halálosan jó rész lett, és ha édes drága nővérem nem hozod azt a részt 2 napon belül, ÉN MEGHALOK. Egyrészt mert ha visszagondolok a részre elfog a sírás, másodszor pedig azért mert nem bírom. Még egyszer ennyit várni a részre. Én meghalok. Siess a következővel, és sok-sok puszi, meg egy virtuális elkalapálás neked! :)
    Siess!

    VálaszTörlés
  11. Neeeeee, ezt nem hiszem el! Hogy tehetted ezt velük? Szegény Louis! Tudtam, hogy feladja, ha így folytatja Nina, de azt kívánom bár ne így lenne. És mi az, hogy Nina gyűlöli őt? Ezek után már esélyt sem látok arra, hogy valaha összejönnek, sőt még arra sem, hogy valaha egymáshoz szólnak... Mi lesz ez után? Szépen elsétálnak egymás mellett és hazamennek? Mint, ha nem is ismerték volna egymást soha a büdös életben? Floyd meghalt, de azt meg kell mondanom cseppet sem sajnálom, mert közéjük állt. Tudom, hogy nem szándékosan tette, hiszen halott, de én akkor is gyűlölöm ezért. HA ő nem lett volna akkor Louis és Nina már rég együtt lennének és boldogok lehetnének.
    Na jó gondolkozzunk reálisan. Louis meg van rémülve a történtek után és valószínűleg bűntudata lesz, mert kérdezgette, hogy ki ő és, hogy őt szereti-e. Nina nem tud tovább erős maradni és még azt is meg merem kockáztatni, hogy valami oltári nagy hülyeséget fog csinálni. Niall próbálja majd őt vigasztalni. A többiek meg nem értik majd, hogy mi történt. Ez fog történni? Ezek után meg mindenki megy haza? Elválnak az útjaik és soha többé nem találkoznak? Így végződik a kapcsolatuk?
    Imádtam a részt mert eszméletlenül jó lett, de annyi megválaszolatlan kérdés van bennem... Akár, hogy is töröm a fejem, én nem tudok egy boldog befejezést sem elképzelni ezek után. Ötletem sincs, hogy-hogy fogod ezek után folytatni. Kérlek siess a következővel mert komolyan nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Sírtam... Talán Louisék soha nem lesznek együtt. Nina... ááá... Szegény Lou. Most már tényleg vége mindennek. Nina azt mondta, hogy Louis sose helyettesítheti Floydot... Én szivem szerint lemondtam a közös jövőjükről. Még mindig itt sírok basszus.
    Ilyenkor visszagondolok a legelejére, hogy hogyan is kezdődött minden. Louis utálta Ninát. Most meg fülig szerelmes VOLT belé. Megint elfogott a sírás, úgyhogy nem is írok többet...
    Puszi: Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lily! Bocsi, hogy kimaradtál a felsorolásból, csak amíg írtam a kommentet, addig jött a tied is, amit nem jelzett ki :( Rád is ugyanúgy vonatkozik amit írtam! Vigasztalódj meg, és olvasd vissza az első csókjelentüket :) Nyugodj meg, oké? <333 Puszillak!

      Törlés
  13. Kedves rendszeres/nem rendszeres/új kommentelőim <3

    Mivel mindannyiótokon hasonló érzelmeket véltem felfedezni (azaz írásotok alapján) engedjétek meg, hogy most -nem a lustaság miatt- egyszerre válaszoljak nektek: Niki, Vanda, Névtelen, olee, Brigi, BigSmilyGirl, dodika, Angi, másik Névtelen :) És ezúton is köszönöm, hogy írtatok/írtok, tényleg sokat jelent...

    Na szóval. Nem is tudom örüljek-e vagy ne, hogy ennyi szomorú meghatottságot csalt szemetekbe Nina és Louis sorsa. Azt hiszem ez olyan keserédes félsiker. Jó látni, hogy ennyire azonosultok egy-egy szereplővel, osztoztok érzéseiken, s a boldogságukat szeretnétek végre :) Ez olyan kedves dolog szerintem. Bevallom, hogy én magam sokszor nem hiszek ennek a történetnek a varázsában, néha kopottnak érzem, de aztán olvasom a hozzászólásaitokat, és erőre kapok. El sem tudjátok képzelni, mennyire meg tudtok lepni egy-egy gondolatotokkal, mert legtöbbször én nem úgy látom saját írásom, mint ti. Ez lendületet ad, és tovább buzdít, hogy írjak. Nektek, meg azért magamnak is kicsit.

    Én azt mondom -igaz ez egy kitalált történet, semmi más- sose bánjuk, ha túlzottan bele tudjuk élni magunkat, hiszen ettől olyan csodaszerű az egész. Még akkor is, ha nem egy komoly és kiforrt stílusú író munkáját olvassa az ember, csak egy átlagos lány fantáziájának meséjét.

    A sok-sok kérdésetekre nagyon hamar igyekszem újabb részeken keresztül válaszolni. Úgy láttam a legtöbben kétségbe vagytok esve: mi lesz most velük? Teljesen jogosan...
    A következő résszel próbálok igyekezni, azt hiszem most lesz időm hamar hozni :)

    És még egyszer hagy írjam le, hogy mennyire szeretlek titeket. <3 Nem tudom mivel érdemeltem ki a figyelmeteket, de rengeteget jelent. Örülök, hogy itt vagytok. <3 : BB

    VálaszTörlés
  14. Mi is szeretünk téged Mester:):DD♥

    VálaszTörlés
  15. Jajj, Bayz. Ez olyan megható volt, komolyan, elsírtam magam...
    De ettől eltekintve: végre megtudtunk valamit Floydról:) Remélem, a köviben még több kiderül róla.
    Nagyon jó lett, szenvedélyes és mégis megható o.o"""
    siess. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhww :') Na, örülök, hogy valami pozitívumot találtál a dologban :D Drága vagy, igyekezni fogok :) Puszi neked Crazie <3

      Törlés
  16. Most írok neked először, de ez hihetelenül jó lett!! nagyon tehetséges vagy!! na meg ez legalább nem egy tipikus love story és hihetetlenül jó vagy!! most meg ez a rész istenem hihetelenül jóó lett! hamar írj másikat!! nagyon tehetséges vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól tetted, hogy írtál ;) Húha, eszméletlenül édes vagy, köszönöm szépen a kedves szavakat :)) Hamar írom, próbálom! xx: BB

      Törlés
  17. Ezért vagyunk mi nővérem!Öntjük a lélekbíztató *úú de értelmes xddd* szavakat akkor is amikor semmi szükség. És tudod te is nagyon jól, hogy nagyon szeretnek téged. És most csodálkozol miért nem említettem magam. Biztosan rájössz, hiszen én nem szeretlek hanem? .......!!! Úgy ahogyan azt egy hugicának kell. <- találós kérdés! Kitalálod te!
    Úgyhogy Bayz <-- tetszik ez a becenév, de nekem valahogy a BB sokkal jobb:D Nem kell annyit írni:D Hülye vagyok.. -.-
    Na szóóval, mindenki szeret, én meg...... -ollak szóóóval puszikka, és siess ám!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy te nem szeretsz engem, hanem... :P Igen, kitalálom :D Tudom, tudom neked BB vagyok :) SIETNI FOGOK HUGIII!!!!

      Törlés
  18. Szia Baily! :)
    Én csak ma olvastam a 46-47-48. részeket, mert péntek óta nem voltam itthon, nyaraltunk a horvát tengerparton :P Az előző kettő részhez már nem kommenteltem, mert feleslegesnek találtam, inkább egyben leirok mindent :D
    Kezdjük az elejétől:
    Tudtam, hogy Nina nem fogja bántani Jennát, pedig megérdemelte volna! Amikor meg Louis elvette tőle a kést, ott, annál a jelenetnél komolyan meghatódtam! De úgy tényleg, mélyen, belül. :) (na jó, utána még 1-2 jelenetnél is, de itt kezdődött :D ) Szegény Liam :( azért remélem hamar meggyógyul és tud majd beszélni, ez azért szar érzés lehet :/ Harry olyan cuki volt :3 Meg az is, amikor Louis megmondta Ninonak, hogy akkor is marad, mert nem engedi, neki hiányozna :) Örülök, hogy Ro-nak és Liz-nek sikerült kicsinosítania Ninát :D De még hogy :D háhá ^^
    (most jön a bőgős rész...)
    Szegény Nina és Louis!!!!! :'( annyira sajnálom mindkettőt; Louist, mert Nina hozzávágta, hogy Gyűlöllek! (azt nem értem, hogy miért, komolyan, B, miért tetted ezt velünk/velem????? :''''( olyan gonosz vagy :P ) Ez persze Louisban is kiváltotta azt, hogy visszavágjon Ninonak, olyannal, amit igazából nem mondott volna neki! Ez olyan igazságtalanság!!!!!!!!!! Komolyan :( Én is végigkönnyeztem ezt a részt, plusz én olyan vagyok, hogy némelyik dalon elsírom magam, ha végiggondolom, vagy vmi ilyesmi, na a "What's up Horan soundtracks" is ilyen, úgyhogy csak rátett az egészre egy lapáttal, de valahogy jól jött :) (jó, néha fura vagyok, de ez van... ) Ja, és azt nem tudom, hogy a végén ez a Damien mit csinált Ninával, nyugtass meg, hogy csak lenyugtatózta, vagy elaltatt!!!!! Könyörgöm, mert én már sokkal rosszabbat feltételezek, bát nem tudom, milyen okokból, hiszen Niall is ott volt, na mind1, majd kiderül :)
    És mi ez a végén: "Louis miden büszkesége ellenére elsírja magát: -Istenem. -szalad ki száján erőtlen hangja. Nem akarja elhinni, hogy ez tényleg megtörtént." ?????? Mert ezt sehogy nem tudom értelmezni!!! Egyáltalán nem!! Magyarázd meg nekem kérlek! :(
    Ésb írd meg nagyon-nagyon gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod a kövi részt, mert különben ezen fogok agyalni, és nem tudok majd aludni :(
    És egy egyéb kérdés a végére: Láttam az új képeket a diavetítőben, vagy mi az, és nem tudom, ki az a Leslie? hmm??? Lehet, hogy már egyszer leírtad, de nem néztem a kommenteket, úgyhogy nem tudom :( Vagy majd kiderül?? o.o

    Puszi, müzli

    Ui: Én is szeretlek ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű müzli, szép mennyiséget pötyögtél nekem :) Először is engedd meg, hogy irigyeljelek a klassz vakációd miatt. Remélem szuperül érezted magad!
      Akkor neked ma elég jó dolgod volt egyszerre három résszel :P Örülök, hogy ennyi minden megérintett és tetszett. A bőgős részről sajnos nem tudok nyilatkozni sokat... elhiszem, hogy ezeket érzed vele kapcsolatban. Elég megrázó lett, és sajnálom, hogy ilyet írtam, de ez volt a sokkoló pillanat helye és ideje :D És nyugalom, afelől biztosíthatlak, hogy Damien benyugtatózta, semmi több.

      Hogy-hogy nem tudtad értelmezni? Tényleg? Louis könnyeinek több oka is volt: az egész este felkavaró eseménye, a durva szavak amiket egymás fejéhez vágtak, aztán a viszonzatlan szerelme, amit érzett, a sajnálat és a kín, amit a lány fájdalmával együtt érzett, és végül maga a tudat, hogy Nina annyira összeroppant, hogy csak egy injekciós tű segített rajta... Hiába fiú, ezen már neki is sírnia kellet.
      Így kellően elmagyaráztam? :(

      Alvászavarokat nem szeretném, ha a blogom alvászavarokat okozna drága kis müzlikémnek! :D Leslie egy új szereplő lesz, majd a későbbiekben tűnik fel, igen :)
      Puszi neked, tőlem.

      Törlés
    2. Oké, most már értem, valahogy én is erre gondoltam, csak úgy hirtelen ne tudtam összerakni, hogy pontosan miért csinálta, azt hittem, hogy azért, mert rákérdezett Floydra, de rájöttem, hogy nem csak az :(
      Azért köszönöm a válaszod :D
      Puszi

      Törlés
  19. Na végre vissza értem! És most újra untattlak a kisregényemmel!:D:DTehát..

    ...kedves BB!Hm...hát hogy is mondjam?Á!Megisvan a megfelelő szó!
    Hogy a kurva anyádba történhetett ez??A barátnőm itt volt és én gyorsan feljöttem elolvasni a rész,ő meg elkezdtet beszélni én közbben olvastam a részt,és ő minden féléről beszélt én meg a külvilágot kizárva olvastam,majd arra eszméltem fel hogy rázoogatt hogy miért sírok,én meg elmeséltem neki hogy mennyire vártam hogy össze jöjjenek és Flyold meghalt ő meg csak bóllogatot,de szentem azt hitte megbolundultam! XD
    Össze foglalava a részen besírtam.de én már tényleg annyira vártam hogy majd most össze jönnek! De Louis feladta a Nináért való harcot én meg az azért való reménykedést hogy össze jönnek! Kérleeekk!!! Jöjjjenneekk ööössszzee!!!!*kiskutyapofi*

    Siess te csajszi!! Pusztii*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem untatsz, hé! :D Sose.

      Szegény barátnőd a falnak beszélt :D Úhh, ez azért dúrva, ráijeszthettél a barátnődre rendesen :(

      Többet nem mondhatooooook, de sietni fogok. Puszillak: BB

      Törlés
  20. Ó ISTENKÉM Ó ISTENKÉM Ó ISTENKÉM Ó ISTENKÉM:((((((((((((((((((((((((((((((((((( Remélem Nina rájön, hogy Louis nem Floydot helyettesítené az életében, és és és én tudom, hogy Nina valójában szereti Louist, csak még fél bevallani magának;) (najo,tulpozitiv vagyok, vagymégsem?)
    Szóval.Leszögezem.Ha.Nem.Hozod.Hamar.A.Részt.Én.Agyhalalt.Kapok.!
    hehe:(:)
    Amúgy remélem remélem és remélem és még egyszer remélem, hogy nem mostanaban ér véget a blogod, mert a 3-4 kedvenc blogom közül így is a héten 2ő befejeződött:(

    Na puszillak te lány és siess mert mert..szóval siess.Pont.
    Zsófi:)Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsóóófi :'D Nem, nem vagy túl pozitív. Inkább jó, hogy így állsz hozzá, de komolyan. Hú, akkor asszem hamar kell hoznom a részt ;D
      A blog befejezéssel kapcsolatban még nem tudok biztosat nyilatkozni, viszont az biztos, hogy már nincs annyira nagyon sok hátra...

      Szóval akkor sietek. Mert te azt mondtad és pont. :) xx: BB

      Törlés
    2. NAGYON HAMAR KELL HOZNOD A RÉSZT MINDENKI TŰKÖN ÜLVE VÁRJA:D

      Törlés
    3. HAJAJJ, IGENIS ŐRMESTER!!! :DD EGYÉBKÉNT LENNE EGY AFFÉLE TERVEM, HOGY EGYSZER (MOSTANÁBAN) HOZOK EGY GIGAHOSSZÚ RÉSZT, OLYAT, AMIT ALIG BÍRTOK VÉGIGOLVASNI :DDD

      Törlés
  21. Kedves BB<33
    Már nagyon de nagyon régóta olvasom a blogod és hát bekell valjam imádoooooom♥annyira meghat az irásod h arra nincsenek szavak:)Nagyon tehetséges vagy és megigérem h ezentúl irni fogok kommentett mindiig:**Ha lehetne egy kivánságom aakkor azt kivánám h soha ne legyen vége a blogodnak:D♥♥Rem Lou nem fogja fel adni*o*Végülis először én is úgy gondoltam el h Floyd halott,de aztán valami azt sugta h nem az de az előbbi nyertxddd Siess kövivel,nagyon váárom♥♥
    Puszi Andii:**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Andi! Nagyon örülök, hogy régóta olvasol és annak még jobban, hogy imádod :) Nagyon szépen köszönöm! Ó, tényleg? De drága vagy, akkor üdv a rendszeres kommentelők között <33

      Juuuj, ne mondj ilyeneket, mert olvadozok :D Na, akkor te már legelsőre ráéreztél a helyes megoldásra ;D Sietek puszi, ölelééés: BB <3

      Törlés