2012. május 6., vasárnap

7. rész: Az óceán másik oldalán


Halihó! Közérdekű közleményem van! a  6. rész egy kis átíráson ment keresztül. Nem nagy dolog, de a történet teljes megértése érdekében fontos! :) És köszönömcsakegycsajasokközül-nek, akitől kapok visszajelzést mindig! :) Puszi a buksitokra: Baily Benson

Minden rendben lesz.-mondogatta magában Nina, mikor felszállt a buszra, ami egyenesen a dublini reptérre tartott. Kissé elmerengve figyelte a tájat, a páratlanul gyönyörű ír vidéket. Lelkiismeret furdalása egyedül apja miatt volt. El sem tudott tőle köszönni, és tudta, hogy apját sokkal mélyebben fogja érinteni "szökése", mint ahogy azt kimutatná. Pedig Mr. Horan mindig próbálta támogatni Ninát, először mindig meghallgatta a lány problémáit, s nem elsőre ítélt. Meg akarta érteni Nina érzéseit, észjárását, mert tudta, hogy nem véletlenül teszi azokat a helytelen cselekedeteket, amiket tesz. Feleségével ellentétben. Aki rögtön elítélte mindenért Ninát. Pedig ítélni a legkönnyebb.

Nina nem gondolta, hogy ilyen bonyolult dolog a repülőgéppel utazás. Egy csomó holmiját elkoboztak, többek közt az inzulinját is. Átkutatták a táskáját, feltúrták a ruháit, nagyon dühös lett az egésztől. Nagynehezen azért csak fent ült a gépen. Örült, hogy az ablak mellett kapott helyet, de ez azért nem feledtette el vele azt a pánikszerű érzést, amit érzett attól, hogy a felhők között fog szállni. Egyszer repült csak életében, de akkor még alig volt 10 éves. Akkor egy nagy viharba került a gép, és azt a félelmetes érzés a mai napig eszébe jutott, ha repülésre gondolt. Most azonban mégis újra repülőre ül. Megküzd félelmeivel, hogy Niall-lel lehessen. Csak így lehet. Amint felszállt a gép, és nyugodt suhanás következett, Nina érezte, hogy sikerült legyűrnie a kezdeti aggodalmait. Ábrándozva meredt a tejszínhabos felhőkbe. Különös, nem létezőnek hitt érzések törtek rá. De végül ugyanoda jutott, ahova az össze gondolata vezette: szomorúnak érezte magát. Tudta jól, Niall az egyetlen csupán, aki még enyhíthet rajta.

Nina kellemes színű arcbőre halálspápadt volt. Szemei lázasan ragyogtak. Érezte, hogy hamarosan kénytelen lesz -akár a föld alól is- inzulinhoz jutni. De sokkal inkább lekötötte a tudat, hogy itt van, pár ezer sikítozó rajongónyira testvérétől. Szíve a torkában dobogott, amint az örjöngő tömegen furakodva megpillantotta messziről az öt fiút. Magas pódiumon, egy hosszú asztal mögött sorakoztak, várva az aláírás, ölelés és fénykép áradatot. Nina felnevetett, és levegőért kapkodva próbált előrejutni a végtelennek tűnő lányseregen. Ütemesen kántálták a banda nevét, a hangulat egyre fokozódott, a hangzavar dobhártya-kínzó volt. Nina nagyon messziről látta csak öccsét, de olyan boldogság fogta el, mint még soha. Biztonsági emberek megnyitották a kordont, és ügyelve közben a srácok épségére, néhány tucat lányt rendezett sorba tereltek az asztal előtt. A tömeg felzúgott, megvadult, bőgő lányok mindenfele. Nina próbált egy ügyes csellel, a biztonságiak területén átslisszanva előrejutni. De sajnos nyakoncsípték. Hirtelen két oldalán egy-egy ötemeletes hústorony ragadta karon, s dúrván ráncigálni kezdték. Nina ilyen helyzetben indulatos és energikus, de a ezúttal szervezete teljesen kimerült volt: a hosszú utazástól, a magas vércukorszintjétől, a fojtogató fülledt levegőtől. Az egyik őr csak gúnyosan felnevetett, amikor Nina azt mondta, hogy ő Niall Horan nővére. Gorombán visszalökték a tömeg közepére. Nina egyre feszültebb lett, mert látta, hogy ki kell várnia a sorát. Lábujjhegyen állva kukucskált ki a fejek mögül, hogy lássa Niall-t. Mind az öten kedvesen és türelmesen aláírtak minden egyes cd-t, posztert, hősiesen állták a vakuk folytonos villogását, sőt megöleltek mindenkit, aki akarta. Tényleg megtettek minden tőlük telhetőt a rajongóikért. Niall pont a legszélén ült, vele kezdődött a sor.
Nina egyre és egyre közelebb került a pódiumhoz, végül ő is csatlakozhatott a sorba. A lány izgatott örömmel dobta válla elé hosszú szőke haját. Niall fel sem nézett, automatikusan egy plakátért nyúlt, és dedikálni kezdte. Miközben írta kedves hangon megkérdezte:
- Kinek írjam?
Nina elvigyorodott és alig várta, hogy megölelhesse öccsét.
- Nina Horannak. -mondta a lány könnyedén. Niall megtorpant az írásban, majd halálra döbbent arccal emelte fel tekintetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése