2012. május 20., vasárnap

12. rész: Csókcsata

Halihó! Előre is bocsi, ez kicsit lapos és eseménytelen rész lett, de nem lehet mindig dráma :P Azért olvassátok örömmel :)

Nina lepetten viszonozta Timothy bátor csókját. Jelen pillanatban nem akart kapcsolatot, de könnyedén beismerte magának, hogy ráfért a gyengédség, főleg egy ilyen fiútól. Na meg aztán a laza és szexi srác mindig is felkeltette a figyelmét. És most pont ez a fiú kezdeményez felé. Persze, hogy imponál neki, s semmi pénzért nem utasítaná vissza a lehetőséget. Timo közelebb csusszant a lányhoz a vékony kis fémkorláton. Ajkai nem engedték el közben Nináét. Ezalatt a belépni tilos feliratú ajtón Louis és Jenna lépett ki kéz a kézben. Mindketten döbbenten vették észre  a magasban csókolózó fiatalokat. Nina észrevette őket a szeme sarkából, ezért elhúzódott Timothy-tól, de mire lenézett rájuk, Jenna már kapott is az alkalmon, és nagy hévvel vetette rá magát Louis ajkaira. Ninának önkénytelenül is az égbe szökött a szemöldöke, majd visszavágásként megragadta Timo-t a pólójánál fogva és éppen magához húzta volna, mikor Timo közbeszólt:

- Ez komoly? -kérdezte- Ez olyan gyerekes! -mutatott a földön enyelgőkre.
- Vészesen komoly! -súgta neki Nina, majd a fiú alsó ajkába harapott finoman. Timo beadta a derekát. Nina és Jenna olykor ki-kisandított egymásra. Az egész "csókversenyesdi" elég gyerekes volt. De a két fiú élvezte.
- Vas Happenin'? -tárta szét nevetve a kezét Zayn, majd meglepetés szerűen a semmiből a hátára ugrott Liam. A csókcsata véget ért. Niall gyanútlanul sétált ki az ajtón a többiekhez, mikor is döbbenten vette észre, hogy Timo keze Nina combján pihen. Közben Harry is színre lépett. Nina igyekezett lemászni a tiltott területről, hogy beszélhessen öccsével.
- Niall! -kiáltott fel megcsillanó szemekkel, de a nagy hévben beverte a fejét az egyik vasrúdba. Harry gonoszan felkacagott. Nina mérgesen kiöltötte rá a nyelvét, majd leugrott a magasból. Kecsesen, páros lábbal ért földet, mint egy macska. Közben nem tudta nem észrevenni a barna Barbie és Ken undok arckifejezését.
- Ti jártok? -kérdezett rá szemtelenül Harry
- Nem! -vágta rá Nina, majd tanácstalanul Timo-ra sandított.
- Hát nekem pedig úgy tűnik. -vigyorodott el Zayn
- Oké srácok, nyugi! -nevette el magát Timo, s ezzel megmutatta, hogy 32 hófehér fog büszke tulajdonosa- Talán járunk. -rántotta meg a vállát, majd karját Nina derekára csúsztatta.
- Niall, figyelj... -lépett Nina közelebb a fiúhoz, aki lemondóan legyintett egyet, majd visszavágtatott oda, ahonnan pár másodperce jött. - Hé várj már! Miért nem hallgatsz meg? -rohant a szőke fiú után. Liam rosszat sejtve elhúzta a száját.
- Mozgalmas a mai nap is! -igazította meg Timo a félig lecsúszott nadrágját.
- Legalább nem unatkozom. -hülyéskedett Harry, majd Louis-ra sandított, akinek arckifejezéséből leszűrte, hogy még mindig nem békült meg teljesen.

Nina a mesterséges fénnyel megvilágított backstage folyosóján "üldözte" öccsét egy darabig, majd megelégelte, hogy a fiú mintha süket lenne úgy menetel előre.
- Mi a franc bajod van? -tört ki Ninából, miközben megállt. Niall váratlanul visszafordult, és indulatosan kezdett el beszélni:
- Mi bajom? Még kérdezed? Másoktól kell visszahallanom, hogy kishíján verekedést indítasz? Mi a bajod Jennával? Miért nem tudsz alkalmazkodni kicsit a többiekhez, itt nem minden rólad szól! Ja, a legjobbat még szerintem te sem tudod! A nyamvadt hörcsögöd -fogalmam sincs hogy- de megrágta Brendon útlevelét!
- Alkalmazkodni? Ezt komolyan mondod? Fogalmad sincs arról... áh. -legyintett feladva, hogy magyarázkodni kezdjen- Foster egész nap a ketrecében volt! Az nem lehet! -tiltakozott Nina, majd bevillan neki a lehetséges megoldás- Hacsak nem valaki szándékosan kiengedte őt. -töprengett, s ezzel nem is sejtette, milyen közel került az igazsághoz.
- Persze. Itt mindenki ellened van, igaz? És még Foster-t is ellened hangolják, ugye? -gúnyolódott Niall, majd ujjait halántékára szorította.
- Jól vagy? -kérdezte aggódó hangnemre váltva
- Jól, csak... hagyj békén! -kérte ingerülten, majd elnyelte az egyre sötétülő folyosó.
- Csak a felgyülemlett feszkó beszél belőle. -tette kezét Nina vállára valaki. Nina nagyot ugrott ijedtében, majd megdermedt arccal hátrakapta fejét.
- A szívbajt hoztad rám. -tapasztja tenyerét mellkasára.
- Bocs, nem akartam. -mormolja halkan, s arca aggódva figyeli az egyre messzebb kerülő Niall-t.
- Figyi Harry...-kezdi Nina, s hangja most először kedvesebben hangzott. Harry érdeklődve nézett a lány zöld szemeibe.
- Hm?
- Rendes tőled, hogy a pártomra álltál, de nem akarom, hogy emiatt összetűzésbe keveredj a barátaiddal.
Harry elmosolyodik, majd helyrerázza bozontos haját.
- Már úgyis te vagy a fekete bárány. Nem mindegy?
Nina savanyúan felnevet. Érzi, hogy kezd elgyengülni, s nem bírja már sokáig megjátszani azt, hogy milyen erős testileg-lelkileg.
- Na gyere ide! -tárja szét karjait a fiú, kinek tekintete minden szívet megolvaszt. Nina kis habozással megadja magát, s nem is sejti ez mekkora ballépés volt. Jólesően ölelik át egymást. Ninának ez most olyan volt, mint egy pohár víz a sivatagban. Ő maga is érzi, hogy ezzel magát gyengíti, de nem tudta abban a pillanatban a szokásos távolságtartó és hűvös viselkedését felvenni. Gyámoltalan kislánnyá változott Harry karjaiban. Erősen szorította meg a nála fél fejjel magasabb srácot. Maga a fürtös király is kellemesen meglepődött a lány feltörő őszinte reakcióján.
Aznap este nagy nap volt. Jacksonville összes One Direction rajongója lázban égve, kilométernyi sorokban cikázva várt a Rockbeach stadion kapui előtt. A fiúk persze jófejek akartak lenni megint, ezért a délután folyamán a kapuk közelébe merészkedtek. Már akkor legalább 1000 sikítozó lány várta őket. A szerencsésebbek kaptak néhány autogrammot is. Másnap reggel már indultak is tovább. Az úti cél: Hampton!

- Srácok egy óra múlva indulunk tovább! -közölte Brendon, miközben a karórájára pillantott. Arca kissé nyúzott volt, nem sokat aludhatott az úton. Mindig telefonálgatott, mert a banda felé egyre több és több felkérés érkezett. Naponta több tucat.
Niall szinte végigaludta a Hamptonig tartó utat, így most kipihenten ugrott le a buszról, és kocogott át egy kisebb felé. Bekopogott az ajtaján, Nina szólt álmosan:
- Gyere be!
Nina mégis csak Niall testvére. Az az ember a fiú életében, aki bármekkora hülyeséget is csinál, Niall képtelen rá sokáig haragudni.
Niall óvatosan lépett be a alvó táncosokkal teli buszba. Ninának ezúttal a kanapén jutott hely. Szemei csukva voltak, nem gondolta, hogy öccse jött látogatóba. Niall halkan leguggolt a lány mellé, és finoman megrázta a vállát.
- Nino! Mindjárt Hamptonban vagyunk! -suttogta. A lány összeráncolta homlokát, de még mindig nem akarta kinyitni szemeit.
- A hajamon könyökölsz! -morgott, majd erőt vett magán és felült. Niall megszeppenve pislogott.
- Figyelj, ne haragudj rám, amiért nem álltam veled szóba. Én csak...
Nina nem hagyta, hogy tesója végigmondja beszédét, szó nélkül magához húzta, és adott egy anyai puszit kobakjára.
- Nekem kellene bocsánatot kérnem. Tényleg megnehezítem a dolgotokat, pedig nem akarom!
- Oké, akkor elfelejthetjük? -ül fel a süppedős kanapéra, s átkarolja nővérét.
- Megígérem, hogy teljes erőmből azon leszek, hogy jó legyek. Vagy legalábbis, hogy ne rossz. -teszi ünnepélyesen szívére a kezét. Niall visszafogja nevetését, nehogy felébressze a többieket.
- Szeretlek Nino, nagyon. És nehogy azt hidd, hogy egy percig is bánom, hogy idehívtalak. -simogatja meg a lány finom arcát. Nina mindig zavarba jön öccse efajta gyengédségétől.
- Én még jobban szeretlek! -súgta fülébe. Niall bájosan elmosolyodott, majd felkelt, jelezve, hogy most visszamegy a saját buszába. De megtorpant, mert eszébe jutott még valami.
- Tényleg Nina, most komolyan összejöttetek Timo-val? -vigyordott el. Nina bátortalanul bólintott, majd igyekezett komolyabb témára terelni a beszélgetést.
- Beszéltél anyáékkal?
Niall arca gyorsan elkomorult.
- Aha. Még tegnap, mielőtt elindultunk Jacksonville-ből.
- Tényleg Nina, most komolyan összejöttetek Timo-val? -vigyordott el. Nina bátortalanul bólintott, majd kénytelen volt komolyabb témára terelni a beszélgetést.
- Beszéltél anyáékkal? Niall arca gyorsan elkomorult.
- Aha. Még tegnap, mielőtt elindultunk Jacksonville-ből. -válaszolta kurtán, mint aki nem akar erről beszélni.
- És? -kérdezte Nina várva,hogy kifejtse bővebben.
- Apa azt mondta ne aggódjak, mindent elrendez anyával.
- Oké. -bólogatott eltöprengve
- Figyi Nina... -sétált vissza nővére szoros közelébe.
- Bökd ki Horan!
- Megígéred, hogy megmutatod nekik, mire vagy képes? Hogy milyen nagyszerű vagy! Mert valamiért senki sem veszi itt észre. -sopánkodott Niall, mire Nina hátravetett fejjel mosolyodott el.
- Azért kis buta, mert csak te látsz annak. Tényleg nem vagyok más, csak egy balfék.
- Ez nem igaz! -tiltakozott őszinte tekintettel. - Fogalmad sincs, mekkora kincs vagy!

Niall miután feltankolt sajtburgerből visszamászott a jól felszerelt turnébuszra, és gonosz örömmel vette észre, hogy rajta kívül mindenki mélyen alszik. Pont tökéletes alkalom egy kis heccre. Harry hajába uborka karikák kerültek, Louis szája fölé kanyargós bajusz, Liam arcára egy helyes kis I LOVE NIALL felirat, Zayn szemöldökei pedig furcsamód összenőttek. Niall gyorsan lefotózta remekműveit, és már fel is tette a twitterére.
Néhány órán belül Hamptonba ért a csipet-csapat. Itt mindössze két interjú, egy rádiós felvétel, és egy dedikálás várt rájuk. Két nap múlva már újra úton voltak, s meg sem álltak Bostonig. De az odáig tartó út sem telt unalmasan. Timo és Nina elkezdték megtervezni a teljesen új alapokon nyugvó koreográfia koncepcióját. Közben persze egymásra is jutott idejük. Amikor a buszok megálltak egy-egy órányi pihenőt tenni, Nina és Timo minden percet kihasználva pattant le a buszról, és az új mozdulatokat, elemeket próbálgatták összerakni, míg mindenki más aludt. Tényleg rengeteget dolgoztak, mindketten igazán akarták ezt. Na meg aztán, mi más, ami olyan sokat elárul egy emberről, mint a tánca. Az együtt táncolás révén kerültek egymáshoz egyre közelebb.
-Niall! Providence-ben vagyunk! -keltette fel ezúttal Nina öccsét.
- Ez meg mit keres itt? -hallatszott Louis hangja, de Ninának kivételesen túl jó kedve vot, így nem foglalkozott vele.
- Remek. Majd kelts fel. -morogta párnájába Niall, majd homlokáig húzta a plédet.
- Rosie mindenhol téged keres. -ejtette ki száján a bűvös mondatot Nina ártatlanul.
- Hol van?! -ült fel kócos hajjal, majd mikor látta nővére elfojtott vigyorát, morcosan vállon lökte. - Menj a fenébe Nina!
- Jól van na! Már itt sem vagyok! -ugrott le a buszról.
Providence aranyos kis város, és szinte egy köpésre van Bostontól. A pihenő alatt a hatalmas buszok feltankoltak üzemanyaggal. Timo vett néhány doboz üdítőt Ninának és magának. Egy kicsit még gyakoroltak előtte, aztán leültek az út peremére és néhány szál cigaretta kíséretében elfogyasztották a megérdemelt frissítőket. Elmerengve figyelték az országút másik felén felsejlő kék óceánt.

Estére már a bostoni Natick Mall nevű pláza csordultig telt emberekkel. A srácok kipihenten vágtak neki a könyv- és CD dedikálásnak. Elképesztő üdvrivalgás fogadta őket, s persze minden lépésüket kamera rögzítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése