2013. július 21., vasárnap

85. rész - Hősharry

Harry nem érzett fájdalmat, mert felhevült testében még javában dolgozott az adrenalin. Két percenként felpattant ültéből; szabályosan látni lehetett, ahogy feszülnek az idegei. Miután újra- és újra leroskadt a székre -egy óriásira nyújtott sóhaj kíséretében- mindig a csuklójára pillantott, ahonnan próbálta leolvasni az időt, de karórája betört üvege semmit sem engedett láttatni. Olyankor a vele szemben ácsorgó Ninára terelte tekintetét, reményvesztetten, nyugtató szavakért fohászkodva.
- Nyugi, rendben lesz -mondta sokadszorra a szőke, és a kis fürtös újra bólintott egyet. Nina sem volt különösképpen kiegyensúlyozott lelki állapotban, s az este történtek csak tovább húzták őt a rossz irányba. Amikor elfáradt a lába, hátát a falnak döntve csúszott le mentén. Fejében zsongott a kórház sürgésének-forgásának zaja, közben pedig le sem vette szemét a fiúról. Lányosan vékony lábait nézte, fel-le mozgó mellkasát, ajkaiba maró metszőfogait, a kézfejére száradt vért.
- Mr. Styles, igaz? -állt meg egy nővér előttük. Nina érdektelen kifejezéssel emelte fel arcát, a nő ujján megcsillanó gyűrűn viszont megakadt a szeme. Egy mentaszín kő ékeskedett benne, megszólalásig hasonlított arra a bizonyos gyűrűre, melyet még Brendon húzott fel felesége ujjára. Arra a különleges gyűrűre, mely megmenekült az ékszertolvajok elől.
Harry komoran bólintott- Jöjjön velem kérem, ellátom a sebeit! -intett a folyosó vége fele. Ahogy elhúzták a csíkot, egy 30 körüli pasas tűnt fel, egyenruhában.
- Ms. Horan, addig felvehetném a vallomását? -kérdezte finom hangerőn. Nina közömbös arccal bámult a fickóra, s egy végtelenbe nyúló pillanatig legeltette szemét a fess fiatalember markáns vonásain.
- Ja, persze -rázta meg fejét, és aztán mindent elmondott. Talán több volt ez, mint egy szimpla tanúvallomás. Inkább panaszkodás volt a lélek riadalmainak csillapítására. Nina elmesélt tehát mindent, pillanatról pillanatra...

Mikor visszafordultak már kacéran csillogott a Hold felettük. Harry olyan heveny dühbe jött, hogy azt öröm volt nézni. Látszott arcán, hogy bármelyik pillanatban elordíthatja magát. A váratlan ösztön azonban olyan erősen nyomta súlyát vállára, hogy egy hang sem tudott kijönni torkán. Nina ismét kitett magáért, már ami a sportautó vezetésének stílusát illeti. Seperc ismét Croydon utcáin téptek. Füstölt és csikorgott a kocsigumi, ahogy a lány leparkolt. Harry hevesen ellenkezett, amikor Nina egyértelmű utalást tett rá, hogy ő is fel akar menni a lakásba. Persze A felbátorodott ifjú parancsa a maradásra Nina Horan egyik fülén be, a másikon ki; ezen semmi meglepő nincs. Rohantak a lépcsőházig, pechükre viszont a lift ajtaján egy cetlin azt állt: üzemen kívül. Harry megvadulva csapott rá tenyerével,  majd lépcsők százain kellett feltrappolniuk. Hármassával szedték a fokokat.
Nina részletesen kitért minden részletre; többek között arra, hogy milyen büszke magára, amiért olyan könnyedén be tudta rúgni az ajtót - A lány roppant jól nevelten előbb csengetett és kopogott. Később viszont Jolene jajveszékelése megadta a tűzparancsot. Harry döbbenten figyelte, ahogy a lány rosszfiúsat játszik. Ennél jobban azonban nem akarta, hogy az ügybe folyjon. A kisfiús fürtök ezúttal egy mindenre elszánt, dühös férfi arcát keretezték. Jolene nevét kiabálva rohant be a lakásba. Odabent könnyfakasztóan sűrű dohányfüst homályosította a teret. Az erőszakos férfihangok nem sok jót sejtettek, Harry színre lépésével pedig elszabadult a pokol. Jolene visított, majd az ajtó fele menekült, egyenesen Nina karjaiba, aki éppen a rendőrséget hívta. A folyosó végi szobában pedig ott maradt a két éhes vad; a védelmező hősszerelmes és a kegyetlen apa. A férfi kemény vonásaiból csak úgy áradt a könyörtelenség, melynek hatására Harry szinte látta maga előtt, ahogy a sötét alakja kezet emel saját lányára. Nina tisztán hallotta, ahogy Harry felmorran, a férfi pedig kineveti. Dulakodás visszhangzik a lakásban, két pillanaton belül pedig Harry kirepült a folyosóra, szemöldöke szépen felrepedt. A szöszi már éppen közbeavatkozott volna, de Jolene olyan erősen szorította derekát, hogy nem volt szíve magára hagyni. A lány fekete haját simogatta, hátha kicsit megnyugtatja, de hiába. Harry halkan szitkozódott, mikor a férfi elégedetten kitántorgott a szobából, s mocskos vigyorral állt meg a kövön maradt fiú felett. A fiú kicsit zilált még -csupán a dühtől- aztán teljesen váratlanul elgáncsolta a pasast, ő pedig gyorsan két lábra szökkent. Megragadta a férfi ingnyakát, s annál fogva nyomta a falnak. Egymást megölni készülő tekintetek fonódtak össze; Harry összeszorította rózsaszín ajkait, lehunyta szemeit egy aprócska pillanatra, puskapor száraz torokkal nyelt egyet, majd lendült az ökle. Nina riadtan kapta tenyerét Jolene szeme elé, akinek apró testét hevesen rángatta a sírás. Az apa nem adta fel; tovább inzultálta a fiút, azt mondta, hogy egy semmirekellő, gazdag kis ficsúr, akinek fogalma sincs az igazi munkáról, és hogy ha addig él is, de meg fogja akadályozni, hogy Jolene eszét elvegye egy fiú, főleg az ilyen. Harry ökle újra lendült, kezdte magát furán érezni. A férfi arca egyre halványult szeme előtt, de fölényes mosolya még mindig jól kivehető volt. És Styles újra ütött, és újra.
Jolene a ájulás szélére zokogta magát. Minden ütés hangjánál megugrott mellkasa. Nina döbbenten figyelte az eseményeket. - Harry, állj le! -ordított rá, mire Hazza észbe kapott. Szemmagasságba emelte kézfejét, ami egyszerre remegett és úszott a vérben. Pulzusa egészen a csillagos eget súrolta, homloka tövében verejték gyöngyözött. Könnybe lábadt szemmel fordult az ajtóban álló lányok fele. Elvesztette tudatát, csak bámult Jolene-re, kinek arcán hömpölygő könnyei láttán tüdejében ragadt a levegő. Eszébe jutott, amikor őt is péppé verték a Gold Rust mögött. Eszébe jutott, akkor mennyire gyenge volt. De most ő győzött. Aztán hangos sziréna ütötte fel a fejét, rendőrök érkeztek, összefolytak az események.

Egy kis világsztári befolyással végül Harry elérte, hogy Jolene nála lakhasson, amíg a gyámügy el nem dönti, hova kerüljön. Hogy mi lesz így Jolene-nel, azt senki sem tudta. A lánynak csak az apja van, akire most valószínűleg börtönbüntetés vár. Nina után Harry-t és Jolene-t is kihallgatták. A huzavona az egész éjszakát kitöltötte, s mire végre elszabadultak a kórházból már felkelőben volt a Nap. London utcáin autózva, vakító napfény köszöntötte őket. A hangulat mégis túlontúl gyászos volt. Jolene sokkosan ült a luxusjárgány hátsó ülésén, és további sorsától rettegve hallgatta, ahogy Nina és Harry elöl susmorognak; nem nehéz kitalálni, hogy miről.
- Hát Styles, most hős voltál. De tényleg! -sandított Nina a szeme sarkából a bambuló fiúra.
- Fura érzés. Sittre vágtunk egy embert -motyogta keserűen.
- Egy olyat, akinek már rég ott lett volna a helye.
- Egy olyat, aki a családja volt ennek a lánynak! -szívta be alsó ajkát. Kamaszos arca fájdalmasan eltorzult, a napfény pont megvilágította.
- Ezt te családnak hívod? -reccsent rá Nina, nem akarta, hogy a fürtös magát okolja- Talán ha te nem vagy, és úgy veszíti el az apját, akkor magára marad. De már itt vagy neki te -próbálta hangerejét lejjebb venni.
- Nagyon kedvelem őt, Nina. Tudod? -mosolyodott el végre, göndör tincsei közé fűzte hosszú ujjait.
- Láttam a saját szememmel is -csörögni kezdett a mobilja- Niall!? Hajnali 6 van, öreg! Tessék? Te honnan tudsz erről? Apától? Nem, mindenki jól van, nyugi!
- Ne telefonálj már vezetés közben! -dorgálta meg Harry, majd kikapta kezéből a telefont- Nialler? Aha. Nem. Igen. Ühüm. Oké. Rendben. Jó. Igen. Szia!
- Veled aztán egy élmény lehet telefonon beszélni! -hülyéskedett Nina, hátha kicsit oldja a kisherceg feszült hangulatát.
- Inkább azt mondd, hogy beadtad-e magadnak az inzulinodat? -fonta össze karjait mellkasa előtt.
Nina szemei szabályos golyókká kerekedtek, mint két zöld üveggolyó.
- Már te is kezded? -fúrta körmeit a bőr kormányba.
- Niall kérdezte. Tudom, Louis szokott mindig ilyen szigorúan ellenőrizni.
- Ne. Mondd. Ki. A. Nevét.
- Azt hittem már rég túl vagy azon, ahogy viselkedett -szemöldökét kétkedve ráncolta össze.
- Túl vagyok azon, azon túl... -duzzogott, közben pedig igyekezett mélyeket lélegezni a szúró érzés ellen, ami az "azon" szó váltott ki. Gyűlölte, ha van mit rejtegetnie.
- Nekem mindegy, csak ne balhézzatok, jó? Együtt vagytok csak elviselhetőek -ezt most ő szánta viccnek, a végén halkan fel is kacagott. Nina lemondóan felnyögött.


Jolene szája tátva maradt. Természetesen sejtette, hogy Harry káprázatos helyen lakik. Ezerszer elképzelte gyerekes kis álmodozásai során, milyen lehet Harry Styles lakása, milyen színű lehet Harry Styles szeme közelről, milyen lehet érintése, milyen lehet az illata...hát tessék, Jolene; ezek nem találgatások és ábrándok többé. A valóság. Nina azzal jött, ő nem álmos, így lement valami harapnivalóért.
- Megágyaztam neked az egyik szobában, ha megfelel. -lépett Harry a lány mögé, miután jól megcsodálta Jolene haját, amely fekete fátyolként takarta be hátát.
- Igen, köszönöm -rezzent meg a nem várt hangtól, majd szégyenlősen hátrafordult. 
- Gyere, megmutatom! -intett a fürtös kedvesen, és előre ment. Jolene gyáván és távolságtartón követte. Egy tágas, homokszín falú szobába vezette. Az ágyon minden hófehér volt. Az élénklila sötétítőfüggönyök puhán világítottak az odakinti napfényáradattól. - A fürdőt már Nina megmutatta. Bármire van szükséged, csak szólj Haroldnak! -kacsintott huncutan. Jól sejtette, hogy Jolene reakciója az lesz megint, hogy fülig elvörösödik. Harry magára akarta hagyni a lányt, hagy pihenjen kicsit, hagy szokja az új környezetet. Jolene óvatosan oldalgott be a puha szőnyegre, majd leült a frissen megvetett ágyra, és keserűen lesütötte szemeit. Próbált végre valahára egyenletesen lélegezni, de a megmásíthatatlan tény nem engedte, miszerint: a préda a vadász fogságába esett. Hiszen itt ül egy gyönyörű ágyon, Harry Styles luxuslakosztályában. Mi ez, ha nem totális öngyilkosság?
- Nagy kérés lenne, hogy ideülj mellém egy kicsit? -valahogy kiszökött száján bátor, de annál felelőtlenebb vágya.
- Mi? Nem, dehogy! -csodálkozóba esett, majd aggódva odasietett hozzá. Nem akarta, mégis megtette; végigsimított a lány porcelánfehér bőrén, és azt súgta: - Megígérem, hogy nem esik többé bántódásod.
- Köszönöm, amit értem tettél -sóhajtotta ügyetlenül.
- Ennyivel tartoztam azok után, hogy úgy neked estem a kocsiban -dörgölte meg szemét, majd kis habozás után kezeit lassan a lány felé nyújtotta. Nagyon megfontoltan és észrevehetően, hogy a lányt biztosan ne lepje meg egy hirtelen érintés. Mintha szappanbuborékból volna bőre, Harry úgy vonta el a sötét tincseket a lány nyakától. Azt a színjátszó véraláfutást kereste, amit tudtával ő okozott. Jolene háta mögé dobta haját segítségül.
- Azt nem te csináltad. Te sosem bántottál.
- Azt akarod mondani, hogy azt is az apád tette veled? Akkor az a seb a karodon...-döbbent rá hirtelen az igazságra, s egyszerre megkönnyebbült. Lassan összeállt a kép, hogy Jolene miért sietett mindig úgy haza, hogy miért nem akarta, hogy bárki is meglássa őt Harry-vel, hogy miért olyan szorongó és zárkózott. Minden teljesen világos volt már.
- Sajnálom, hogy belekevertelek, de csak te voltál, aki segíthetett. Éppen ezért hagytam a kocsidban a pénztárcámat. Tudtam, hogy visszajössz és reméltem, hogy talán véget ér ez a rémálom.
Harry elképedve hallgatta a lány törékeny hangját, ami berepedt ajkai közül jött ki. Legszívesebben magához ölelte volna, jó erősen, mélyen hajába szippantott volna, ajkait arcának almácskáira nyomta volna, és halkan dúdolt volna neki valamit, miközben lágyan ringatózik vele karjai közt, amíg mindkettőjüket el nem nyomja a lágy álom.
- Szeretted őt? -kérdezte végül.
- Azt hittem.
- Hányszor bántott?
- Minden egyes nap. Nem szeret engem, tudom. Csak azért voltam hasznára, mert árvasági pótlékot kapott értem, és főzni, mosni kellett rá.
Harry összeszorította szemhéját, nem akart csúnyát mondani.
- Mától más lesz. Új életed lesz. Talán kezdhetnéd ezt egy alapos alvással -paskolta meg a takarót.
- Erősen kétlem, hogy képes leszek aludni, de megpróbálom -motyogta orra alatt, Harry az álla alá nyúlt, és felemelte arcát, hogy szemébe nézhessen.
- Megengeded, hogy adjak egy léleknyugtató Harry-ölelést? -mosolya nem csibészes, inkább gondoskodni akaró volt. Jolene félve bólintott, majd átadta magát a várt varázslatnak. Aztán pedig megjegyezte magának: a szeme olyan zöld, mint az esőerdő színei, érintése, mint a bársony; puha és csiklandozó, illata pedig olyan, mint egy üdítő nyári zápor, édes és még kicsit fűszeres is. Mindezek már nem csak találgatások és ábrándok többé. Ez maga a valóság.

Harry is elbattyogott szobájába, és furcsa gondolatok közepette, ruhástól nyomta el az álom megvetetlen ágyán. Mire Nina visszaért felpakolva étkekkel, néma, álmatag csend honolt a lakásban. Éppen ő is kedvet érzett egy kis bóbiskolásra, mikor rezegni kezdett mobilja. 
- Igen, tessék! -szólt bele halkan, miközben az erkély felé sétált, melyet egy hatalmas üveg tolóajtó választott el a nappalitól.
- Jó reggelt művésznő! -harsogta bele egy hivalkodóan nagyképű hang. Nina rájött ki az; Dave Dixon, a Starshine vezérigazgatója.
- Miben segíthetek? -kérdezte undok hangon, bár szíve szerint azonnal letette volna.
- Talán helytelenül jártunk el, mikor kiiktattunk az E-motionből. Lenne számodra egy nagyon érdekes ajánlatom, persze csak ha még érdekel a tánckarod. Azt javaslom beszéljünk róla. Be tudnál jönni? Leköteleznél. -búgta rámenős stílusában, Nina szinte látta maga előtt a bájgúnár pasas hülye pofáját. Viszont az, hogy mit akar, mindenképpen felkeltette érdeklődését, s visszaadta a reményét. Még sincs veszve minden? Ezzel a lendülettel ledobott a konyhapultra mindent, fogta a Porsche slusszkulcsát, és eltűnt.

21 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Sziiiaa!! :) A Harry mint hős rész nagyon tetszett remélem majd összejönnek és nem egy újabb áldozat lesz Jolene.. bár sejtésem szerint nem. :D Alig várom, hogy Louisról is olvassunk majd, kiváncsi leszek Ninával, hogy alakul a kapcsolata... de elöször arról mit akar Dave Dixon. :D Nem tudom hányszor írtam már le, hogy fantasztokusan írsz, de elkell mondanom, hogy tényleg így van!! :D Alig várom az új részt, puszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Eviii! Örömmel olvasom a soraidat, mint mindig! :) Tudom, valószínűleg sokan már tűkön ülve várjátok, hogy végre Louis-Nina történések is legyenek :P
      Köszönöm szépen, hogy erőt versz belém a pozitív véleményeddel :*

      Törlés
  3. Szia!
    Ez a Hősharry arra az angol, két részes rajzfimre emlékeztetett, amit egy fiú csinált :) (Adventurous adventures of 1D). Majd nézd meg, a YouTube-on fenn van.
    Gondoltam, hogy ez lesz. Sajnálom Jolenet, mert tudom, milyen egy széthullott családban élni. Kétélű lehet számára a helyzet, hiszen mégiscsak szerette az apját, aki pedig őt nem :(
    Harry ellenben csak fejlődik, mióta találkozott vele :3 A csajozás helyett ennyi mindent megtesz egy lányért, aki ráadásul teljesen más, mint az addigi barátnői. Úgy látszik, Ámor tényleg ért a célzáshoz^^ Mivel kölcsönösen rajonganak egymásért, nem is kérdés, hogy össze fogod őket hozni :)
    Annak is örülök, hogy Ninát talán visszaveszik az E-motionhöz. Legalább lesz valami, ami (szó szerint) mozgásban tartja, és nem hagyja majd el magát.
    A múltkor erről elfelejtettem írni, de nem akartam bepötyögni egy kisregényt: a Keane ügyről. Egyszerűen borzasztó látni, hogy Nina mindig szenved valamitől. Valójában érthetetlen számomra, hogy ez miért van így. Oké, lefeküdt vele (ez volt, ugye?), de ez még nem megbocsáthatatlan bűn. Louis kizárta az életéből, eltaszította magától, és ezzel még meg is alázta, ráadásul a régi barátnőjével vigasztalódott Nina helyett. Még mindig inkább Louist érzem hibásnak. Nem tehetek róla, de így van. Szemét dolog lenne, ha bármiért is felelősségre vonná Ninát.
    Tűkön ülve várom a folytatást, légy szíves, siess vele!!!
    Amúgy van valami oka annak, hogy a képek között az az egy van beszürkítve, amin csak a One Direction van együtt? Lehet, hogy véletlen, de kiszúrtam az előbb....
    És rájöttem, hogy ki az a lány, aki Nina akar lenni (Bailyt is megtaláltam. Szupi, nem?). Először folyton Amanda Seyfried jutott eszembe róla, de most már tudom, hogy ő játszotta az éneklő sellőt a Karib-tenger kalózaiban :D
    Na, befejeztem. Hagyok időt az írásra xP Addig is minden jót!
    Gyémántnyuszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viccelsz velem??? Legalább tízszer megnéztem mindkét részt, imádom!!!! FŐleg a 2. rész tetszett!!! <3 20 éves létemre durván naprakész vagyok 1D témákból :D

      Igen sokan tudtátok előre, hogy ez lesz, de gondoltam egye fene, most nem csavarom még jobban meg...:P Nagyon érdekeseket írtál Nináékról, lényegében igazad is van, de sokkal érdekesebb így, hogy valószínűleg nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy az szerinted logikus lenne, vagy ahogy te az ő helyükbe tennél.
      A beszürkítős dolog csak a fejlécnél volt szándékos, azt a képet nem is figyeltem; de szemfüles itt valaki :D Igen, igen nem is volt titok :D (Gemma Ward királynő <3333 és Ariana Grande kisasszony :P)
      Becsület szavamra mondom, hogy igyekszem a következővel, csak mostanában kicsit válságban vagyok az írással, még ha nem is annyira látszik :D

      Puszillaaaaaak! xx

      Törlés
    2. HUPSZI, MÁSIK PROFILRÓL ÍRTAM, NA MINDEGY :D

      Törlés
  4. HÚHAA Bocsi ha kicsit ilyen idétlen lesz a komment, de most BSE LÁZBAN ÉGEEEEEK! *-* OMG!!!! HARRONICA FOREVER! :DD Tudom nem ide illik de mindegy.:D Szóval, azért ide is írok egy OMG-ot! :D Nagyon jóó lett imádtam!! Isteneeem! Olyan jó hogy Hazza megvédte Jollyt! Csak engedje már a csaj, hogy szeresse! Én mit meg nem tennék azért, hogy szeressen. De hát nekem még fizetnem is kéne, hogy lássam a jövendőbeli férjeim.:( Felháborító nem igaz?:D Isteneeem.:D Amúgy meglepődtem mennyi esze van a csajnak, hogy ott hagyta a tárcáját.:D De semmi sem lepett meg annál jobban, hogy Ninát felhívták! Behalok, mindjárt vége a blognak, de te olyan csavarokat viszel bele, hogy azt hiszem még több évig írni fogod, hogy ennek a történetnek sosem lesz majd vége! Bárcsak ííígy lenne! *-* Szívesen olvasnám ám a 2. évadot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Gondolkodj el rajta! :D Tudod mire várok már nagyon??? Na tudod?? Hogy mi lesz Louissal és Ninával!!! Csak legyen Happy End, csak legyen Happy end!! (most képzeld el hogy a sarokban ülök és előre hátra hintázok a lábaimat közre fogva! :D ) Imádtam Imádtaaam!! Imádlak amiért ilyen remek történettel színesíted az én szürke kis életem! :D Köszönöm! :DDDD <3 pusziii Gabi Gab .:DD <3

    Ui.: Hogy tetszik a BSE?*-* Én imádom! :D #Harronicaaaa! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, na most fangirling lesz!!!!! Hát én már az előzetes videóknál is kiakadtam Marcelen...hát mennyire édes már!!! Az a hülye akcentus meg az a ruha, de annyira saksksfnsdflgkj még így is, sőt! Szerelmes vagyok most belé amúgy :DDD És Veronica! Jézusmária...hogy lehet ilyen szép egy csaj, főleg úgy, hogy pasi????? :D Behalok rajta, meg igen Harronica...ahogy Harry flörtöl vele, hát OMG! Meg Leeroy még egy isteni figura, ahogy mondja, hogy "because you're PURR-FECT! Liamnak meg ahogy megrándul az arca...:'DD Isteni egy klip komolyan, nincsenek rá szavak. Na, stop BB, leálltam.

      Szóval, a lényeg! Igen, valóságban szerintem nem létezik ilyen lány, mint Jolly :D Egyébként bevallom lehet, hogy lesz 2. "évad" :DDD Esélyes...majd meglátjuk :) Igen, Ninouis is lesz hamarosan, én is várom már amúgy, hogy legyen! :D Elképzeltelek, roppant cuki :D
      Jaaj, túl kedves vaaaagy, imádlak!!! xx

      Törlés
  5. Nagyon nagyon nagyon jó lett. Ez a Harry egy igazi hős és úgy látom Jolene is kezdi beadni a derekát. Az pedig, hogy Ninát visszahívták arra késztet, hogy kíváncsian várjam a következőt. Kérlek szépen nagyon siess!! :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúúgy örülök, hogy tetszett ez a rész is, pedig én most gigamega módon mérges vagyok magamra, egyáltalán nem vagyok elégedett ezzel a résszel... :( Nagyon fogok sietni, már hozzá is fogok! ;)

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Nem tudok mást írni mint máskor. Tökéletes, imádom!!!!!!!!!!! Ugye soha nem lesz vége?! :)
    xxx Lottie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, tündér vagy! Hát, sajnos minden véget ér egyszer :(
      <3

      Törlés
  8. Wááááá *-* Imádom! :D Egyszerűen nem lehet rá mást mondani, annyira szuper!!
    Folytasd, amilyen hamar csak tudod!!
    Amúgy úgy tűnik, jól tippeltem, amikor azt mondtam, Harry miatt van kiakadva Jolene apja. De azért mégis csak szegény :/
    Harry meg milyen kis harcias volt xd Jól tette :P

    Arra én is kíváncsi vagyok már, mi lesz a Nina-Louis sztori vége, de nagyon-nagyon ajánlom neked, hogy happy end legyen, mert nincs kedvem taknyos zsepivel a kezemben elolvasni az utolsó sorokat ;)

    Fooooolytasd!! :D

    Puszi: müzli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, annyira szeretlek titeket!!!!!!! Igen, nagyon jól megláttad előre, mi lesz, mondhatni lelőtted a poént :DDD Nem sugallhatok egyelőre semmit a végével kapcsolatban, de ki tudja, ki, min érzékenyül el, éppen ezért majd legyen kéznél néhány zsepi :DDD

      Írás folyamatban :)) Nagy puszi müzlikééének <3

      Törlés
  9. sziaa :)) nagyon jó rész lett ez IS :))
    Nagyon sajnálom ami Jolene-al történtAz apja egy rohadék.Harrytől nagyon aranyos, hogy így megóvja Jollyt, mint egy porcelánbabát :) Bár ez a családi körülményeknek "köszönhetően" érthető :(. Nináék helyzete reményeim szerint rendbejön :) Kiváncsi vagyok, hogy mi az az ajánlat az E-motionall kapcsolatban :D
    várom az új részt :))
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szióó drága! Köszönöm a kommentedet, örültem neki nagyon! Nagyon helyes, hogy várod, remélem tetszeni fognak az elkövetkező részek :3 Izgulok... :D

      Addig is jó legyél, xx

      Törlés
  10. te jó atya úr isten!! mi lesz még itt? remélem jolene rendbe jön, és boldog lesz harryvel. csak nina vallomásától félek, ha egyáltalán bevallja lounak a kenae-s dolgot:3 és nem hiszem el hogy a végénél jársz:( már nagyon nagyon várom a kövvetkező részt. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahó Viola! (omg itt mindenki ilyen szép neve van???)

      Ne is gondolj arra, hogy a végénél járok, mert addig még úgy is annyi dolog fog történni, hogy csak na :) Örülök, hogy tetszett a rész! Remélem a következő is elnyeri a tetszésedet. Ninánál sose tudni, tudod milyen kiszámíthatatlan :P

      pusziii xx

      Törlés
  11. Te lány! Fantasztikusan jó lett :D Elérted, hogy jobban szeressem Harry-t mint Louis-t. Jolene nagyon aranyos lány, nagyon sajnálom őt. Nem is tudom mit tennék a helyében. Hiányzik már Tommo is nagyon. Kíváncsi vagyok mit akar az a díszpinty Nina-tól, idegesítő ficsúr az biztos xd
    Üdvözlettel, Lux (akimostnagyonHazzafan)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jáááááj Luxx, ha tudnád, hogy örülök, hogy Hazza-fan lettél! Nagyon halkan súgom meg, hogy én is most inkább az vagyok, mint Louis-s, de persze nem örökre, csak mostanában kezdek nagyon Harry-s lenni :O...

      díszpinty :DDDDDDD imádom ezt a szót, fel fogom használni a sztoriban a tiszteletedre :D
      Na, szóval tökre örülök, hogy jónak tartod, meg hogy JOlene-t is birod :)

      Csóóók, BB

      Törlés